Trip atmakta haksiz miyim?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sevgilim wpa durum atmis.Arabada muzik çaliyo.Altinda çesme yaziyo.Bende aradim hemen niye haberim yok diye laf ettim.Gece gelcez falan dedi.Bende soguk yapiyorum tripli msj attim.Ben gitsem habersiz bi yere kiyameti kopariyo sizce ben haksiz miyim tripte?

Yetişkin insanlara trip atmayi hic yakistiramiyorum. Neyle sonuclanacak ki trip atmaniz?
Eger kaldiramayacaginiz bisey yaptiysa ayrilin,
Tolere edebileceginiz bir seyse de oturup ciddi bir konusma yapin. Gercek duygu ve dusuncelerinizi anlatin. Tabi yas 12yse trip atarak hatasini anlamasini bekleyebilirsiniz.

Yarin ararsa acmim falan diyorum.Telde atistik biraz.Yok ben arasaymisim soylermiste.Sinir oldum ona yaa.Sadece zoruma gitti.Bende bu hafta arkadasimla cikcam o bana cikma diyo.Bende habersiz cikim diyorum.Simdi konussam morali bozulcak orda.Sakin kafayla yaptigin zoruma gidiyo diycem

Trip atinca duzelecek kendine ceki duzen verecek akilli karakterli bir insan ise trip at tabi. Diger turlu sadece yuz goz olursunuz. Iliskiniz slime gibi olur.

Benim anlamadığım bir şey var yalnız. Gün içinde konuşurken özellikle sakladı mı eğer sakladıysa problem var demektir. Bunun dışında ikiniz de birbirinize rapor gibi haber vermek zorunda değilsiniz. Genel olarak o nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın ayrıca.

Trip gibi soyut bisey atacağıma, o gecenin sabahında ben de Marmaris'te sörf yaparken, deniz altında cirit atarken bir 'sevdalar, sevdalar' adlı paylaşim.. vb. somut birşey atarım.İlerde de torunlarıma da anlatırım.

Nasil yani nasil yapcam bu saatte ki

Gun icinde hep konusuoruz.aniden cikmis bu.arkadasini birakmaya gitmisler.firsatim olmadi diyo.Bende soguk yapcam

Gun icinde hep konusuoruz.aniden cikmis bu.arkadasini birakmaya gitmisler.firsatim olmadi diyo.Bende soguk yapcam

Bence soğuk yapmaktan ziyade şu an konuşmayın, en yakın zamanda alın karşınıza yüz yüze sorununuzu anlatın olgunca, trip atmak geçici çözüm sağlar belki ama önemli olan bu sorunun çözülmesi.

Mesajda biraz konustuk.Firsatim yoktu olmadi dedi.Yok yarin falan konusmiycam arayimca acmycam.Birazda o delirsin.yuzyuze soylicem.Cunku daha öncede yapti benzerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…