- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Haklısınız.[/QUBende bundan sonra ona haber vermicem
Yarin ararsa acmim falan diyorum.Telde atistik biraz.Yok ben arasaymisim soylermiste.Sinir oldum ona yaa.Sadece zoruma gitti.Bende bu hafta arkadasimla cikcam o bana cikma diyo.Bende habersiz cikim diyorum.Simdi konussam morali bozulcak orda.Sakin kafayla yaptigin zoruma gidiyo diycemYetişkin insanlara trip atmayi hic yakistiramiyorum. Neyle sonuclanacak ki trip atmaniz?
Eger kaldiramayacaginiz bisey yaptiysa ayrilin,
Tolere edebileceginiz bir seyse de oturup ciddi bir konusma yapin. Gercek duygu ve dusuncelerinizi anlatin. Tabi yas 12yse trip atarak hatasini anlamasini bekleyebilirsiniz.
Dikbaslibiri.Kac yasina geldim bu yastan sonra hesap mi vericem kafasindaiTrip atinca duzelecek kendine ceki duzen verecek akilli karakterli bir insan ise trip at tabi. Diger turlu sadece yuz goz olursunuz. Iliskiniz slime gibi olur.
Persembe gunu arkadasimla bbulusam gitme diyo.simdi trip yaptim firsatim olmadi diyoSen de sakin gittigin yerleri haber verme sen de kac yasina gelmissin bu yastan sonra cocuk gibi haber mi vercen
Nasil yaniTrip gibi soyut bisey atacağıma, o gecenin sabahında ben de Marmaris'te sörf yaparken, deniz altında cirit atarken bir 'sevdalar, sevdalar' adlı paylaşim.. vb. somut birşey atarım.İlerde de torunlarıma da anlatırım.
Gun icinde hep konusuoruz.aniden cikmis bu.arkadasini birakmaya gitmisler.firsatim olmadi diyo.Bende soguk yapcamBenim anlamadığım bir şey var yalnız. Gün içinde konuşurken özellikle sakladı mı eğer sakladıysa problem var demektir. Bunun dışında ikiniz de birbirinize rapor gibi haber vermek zorunda değilsiniz. Genel olarak o nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın ayrıca.
Gun icinde hep konusuoruz.aniden cikmis bu.arkadasini birakmaya gitmisler.firsatim olmadi diyo.Bende soguk yapcam
valla ben o sinirle ne olursa olsun yapardımNasil yaninasil yapcam bu saatte ki
Mesajda biraz konustuk.Firsatim yoktu olmadi dedi.Yok yarin falan konusmiycam arayimca acmycam.Birazda o delirsin.yuzyuze soylicem.Cunku daha öncede yapti benzeriniBence soğuk yapmaktan ziyade şu an konuşmayın, en yakın zamanda alın karşınıza yüz yüze sorununuzu anlatın olgunca, trip atmak geçici çözüm sağlar belki ama önemli olan bu sorunun çözülmesi.
Konusursam kalbini kircam.Öyle durum atcak durumumda yokki :-( Firsatim olmadi haber veremedim dedi.Gitsin onlarla takilsin.valla ben o sinirle ne olursa olsun yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?