Tresor İn Love- Lancome Arkadaşlar bu parfümün açığını nerede bulabilirim ????

samy's e gittim orda brtney spears gösterdi adam ama hangisiydi bilmiom çilekli gibiydi :) Davidde varmı ?

ben pek gitmem david e genelde dpden alıyorum ama dpde brtiney spears fantasy var o ağır nargile gibi kokuyo sevmedim midnight fantasy daha meyveli bi koku çilekli onu da sansiroda kokladım

d&p deki kadınlara uyuz oluyorum ya sıf o yuzden gitmiyorum . İxoranın alaaddin şubesindeki kızlara da gıcık oluyom en iyi daviddekiler :)

dpdekileri ben de sevmiyorum çok uyuzlar bi de set halinde vermeye çalışıyolar illa ki deosunu da satcaklar deo istemyrm dyince bozuluyolar

ne diye bozuluolarsa . . ıyyy hiç sevmiyorum ya dp yi :) dp nın hemen yan sokağında bi ixora var orayı biliyormusun ordaki abla da iyi güleryüzlü en azından :)

ben magnetism ve lolita lift kullanıyorum bunlar da en güzel dpde var bu nedenle ixoraya pek gitmem.

lolita lifti çok beğenmiştim ama lempickayı da merak edıyorum . ha bide Tattoo diye bi ürün var marketlerde gördünmü hiç realde gördüm dün pompalı şişesi vardı çok güzeldi gördnmu onu kulede veya başka bi yerde ?

Canımm Davıd de satılmaya başlamış yaa ohhhh çok şükürr Konyaya gelir gelmez alcam yaaa oleyy çok mutlu oldum yaa :)

Evet canım David Walker da satılıyor. Ben orijinalini hiç koklamadım ama david deki güzeldi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…