• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tresor İn Love- Lancome Arkadaşlar bu parfümün açığını nerede bulabilirim ????

samy's e gittim orda brtney spears gösterdi adam ama hangisiydi bilmiom çilekli gibiydi :) Davidde varmı ?

ben pek gitmem david e genelde dpden alıyorum ama dpde brtiney spears fantasy var o ağır nargile gibi kokuyo sevmedim midnight fantasy daha meyveli bi koku çilekli onu da sansiroda kokladım

d&p deki kadınlara uyuz oluyorum ya sıf o yuzden gitmiyorum . İxoranın alaaddin şubesindeki kızlara da gıcık oluyom en iyi daviddekiler :)

dpdekileri ben de sevmiyorum çok uyuzlar bi de set halinde vermeye çalışıyolar illa ki deosunu da satcaklar deo istemyrm dyince bozuluyolar

ne diye bozuluolarsa . . ıyyy hiç sevmiyorum ya dp yi :) dp nın hemen yan sokağında bi ixora var orayı biliyormusun ordaki abla da iyi güleryüzlü en azından :)

ben magnetism ve lolita lift kullanıyorum bunlar da en güzel dpde var bu nedenle ixoraya pek gitmem.

lolita lifti çok beğenmiştim ama lempickayı da merak edıyorum . ha bide Tattoo diye bi ürün var marketlerde gördünmü hiç realde gördüm dün pompalı şişesi vardı çok güzeldi gördnmu onu kulede veya başka bi yerde ?

Back