• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tresor İn Love- Lancome Arkadaşlar bu parfümün açığını nerede bulabilirim ????

bu parfümün açığını bulabileceğini zannetmiyorum çoğu kişi bilmez
ben orjinalini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim ;)

benim öğretmen arkadaşım kullanıyo açığını d&p den alıyo

ama yaşın çok önemli bu parfümde biraz kırk yaş üstüne hitap ediyo gençsen yine lancome hipnose tavsiye ediyorum canım:12:

Sizin dediğiniz büyük ihtimalle sadece Tresor çünkü çok ağır bi parfüm hiç sevmiyorum yoksa Tresor in love 40 yaş üstü kokusu değil öyle olsa herhalde hayatta kullanamazdım :D hafif kokulardan hoşlanıyorum çünkü ayrıca nerydese bi çok açık parfümcüye baktım İn love'dan yok diyolar.

_artemisia_ Ya varya sinir oldum heryere sordum yok yok dıyolar ya Tresor in love . . Dadya ve bargello da var dıylar ama 2 side konyada yok sen İstanbuldasın sanırım . eğer yolun düşerse bi oralara da sorarmısın ? Kokusuna da bak aynımıymış :) varya çok sınırım bozuldu aylardr parfmumu arıorm orjnalını sıktım bu kokunun çook hoşuma gtti ama tabi o kadar para veremem :( açığını da bulamadım . . :43:

Son düzenleme:
istanbuldayım eğer denk gelirse ben sorarım ama olacağını zannetmiyorum yeni bir parfüm ve bi çok kimse bilmiyo sanırım..ben de bayılarak kullanıyorum ve çokta kalıcı ayrıca tabi orjinali açık olanı hiç denemedim ;)

Ya açığını kullanabilirim ancak :( bütçe . . Ya senin yazılarını okudum bi kaç yerde ve bana yakın zevklerin olduunu öğrendim özlellikle tresor in love konusunda :):) Şimdi ben yazın gucci envy me yi kullanmak isitoyrum ama kışın ne kullanacağımı bilemedim bi liste yaptım sence hangileri güzel ?

-Armani Code
-Miss chery
-Ck euphra
-Light blue (yaz için)
-Angel (bunun kokusunu cok övdüler ama..Erkekler beğenıyomş merak ettım bunu:))
-lancome
-Magnetizm
-addıct
-perceve
-hypnose
-dkny be delicuos(yaz için)
-for away ??? Sence hangisi güzel ? Ha bi de yaz için tek parfüm uygun olurmu yoksa 2 tane mi kullanayım ?

demek zevklerimiz benziyo =) ben yaz-kış aynı parfümü kullanıyorum valla ayırt etmiyorum hiç hangisi hoşuma giderse yazlık parfümüm bu kışlık parfüm diyemem hayatta zaten kullandıklarımın hepsi hafif kokular =)
listedekilerin hepsinini kokusunu bilmiyorum açıkcası ama
-Magnetizm
-Addıct
-Hypnose sanırm bunları kullanabilirsin bence angel ı hiç sevmem isterse erkekler beğensinler ama hayatta kullanmam :D
yaz için miss cherry olabilir ya da light blue galiba çok önceden light blue kullandım ama emn değilim.
açıkcası bir parfüm alırken çoğu insanın kullanmadığı şeyleri seçmeye çalışıyorum :) bir farkım olmalı değil mi :D

Son düzenleme:
ya bende öyle duydum dıyorum kokusunu bilmiyorum angelin neyse bakarım ya :) teşekkür ederim yardımcı olduğun için Tresor in love ile ilgili birşeyler bulursan benımle paylaş olurmu :) inşallah bulurum bu parfümü

Canımm Davıd de satılmaya başlamış yaa ohhhh çok şükürr Konyaya gelir gelmez alcam yaaa oleyy çok mutlu oldum yaa :)

merhaba
sanırım david dediğin David Walker dimi? bakırköydeki şubesine geçen gün girmiştim yolumun üstündeydi ama bu parfümü göremedim ben belki de ismi farklı bilmiyorum. hep bildiğimiz parfümler vardı listede. çok istiyosun umarım vardır :)

yaaa Davıd Walkerdeki adam pazartesi günü satışa sunulcak dedi yaa havalaa uçtum çoook mutluyum ya oleyy:)

buldum ama ilk günkü zevki vermedi bana ya :S ya benzetememişler yada zaman geçtikçe sevmedim anlamadım :/

hmm büyük ihtimalle kokusu farklı geldiği içindir çünkü açık parfümler biraz daha farklı orjinalden aynı hissi vermiyo öyle olduğunda da..

sanırım öyle bi durum oldu bide arkadaşım ağır diyince . . iyice tuhaf oldum :S . . Meyve kokusu kullan diyolar . . Senin varmı böyle hoşuna giden meyve kokusu çilek böğürtlen ağırlıklı bişi:)?

Tresor in love n ağır olması çok ilginç =) bence kesinlikle açık olduğundan kaynaklanıyo yoksa hafif bi koku..meyveli kokuları pek bilmiyorum hoşuma gitmediği için oyüzden yardımcı olamıcağım..

sanırım öyle bi durum oldu bide arkadaşım ağır diyince . . iyice tuhaf oldum :S . . Meyve kokusu kullan diyolar . . Senin varmı böyle hoşuna giden meyve kokusu çilek böğürtlen ağırlıklı bişi:)?

dpde candy var çilek kokusu ayrıca kaplanlar var ya eskiden avantajlar dünyasıydı orada da sansironun britney spears midnight fantasy var o da çilekli meyveli bi koku.:3::3::3:

Back