• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol 10 TL indirim çeki!!!

davetiye isteyen varsa bende yollayabilirim .Çok sık alışveriş yaparım bu tarz sitelerden
trendyol,markafoni,limango,clubboon,vipdukkan,alamarka,bingomingo vb. hepsini yazamadım kusura bakmayın :89:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bn de Trendyola üyeyim uzun zamandır da baya alışveriş yaptım iadelerim de oldu biri dardı biri boldu o yüzden hatta bol olanı geçenlerde yaptm o kdr da beğenmiştim mankenin üzerinde balizza markadan aşağı doğru daralan paçası olan bi kapriydi kemeri fln çok güzeldi 60tl ye kıyıp aldm hatta bayrama giymek için olmazsa diye hem 36 hem 38 beden aldm 38i bol geldi 36sı bile bol geldi nerdeyse ve paçası genişti daralmıyodu kumaşı kötüydü parlaktı baya ama hoş bi parlaklık yoktu krem rengi görüntüsü vardı beyaz yerine ve bnm onun gibi bi pantoloum olduğu için gerek görmedim 60tl vermeye ztn içime sinmemişti görünce mankende olduğu gibi olmadığını hiç güzel değildi yani ikisini de iade ettim bi aksaklıkyaşamadım şimdiye kdr arkdşlarıma da tavsiye ediyodum onlar bn söyleynce üye olmamışlardı zamanında hatta mail kutularına gönderdiğim mailleri de görmemişlerdi sanırım çnkü gereksizlerde yer alıyor mail. Sonra da kendileri üye olmuşlar ve alışveriş de yapmışlar hediye çeki birine tavsiye edilirse ve o kişi alışveriş yaparsa veriliyor arkadaşlar ama bnm arkdşlarda tavsiye konusunda böyle bi dengesizlk oldu yani çek şansı boşa gitmiş oldu bu siteden de öyle üye olmak isteyen fln varsa hediye çeki kazanmak isteyen o siteye ve diğer sitelere birbirimizi davet ederek anca kazanırız hediye çeki. Onun dışında facebook sayfasında yarışmalar yapılıyor geleneksel cuma yarışması var mesela ama bn denk gelemiyorm gelsem de ztn herkes çoktaaan göndermiş oluyor anlamıyorum pc başnda mı bekliyor çok hızlılar yani onda pek şansımız yok hanımlar o yüzden böyle bi tercih sundum sizlere naçizane.:61:

Trendyol kafasına göre hediye çeki dagıtıyor haksızlık oluyor bence.Mesela markafoni tüm üyelerine aynı anda çek veriyor daha güzel.Trendyolun burda bölümü var ne faydasını gördünüz kadınlar kulubü üyeleri için HİÇ. KK üyelerine özel birşeyler yapılacaktı hani nerede?ben üyeliği iptal ettirdim

Back