Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen hiç sorun yaşamadım demiştim..ama beden konusunda sıkıntı oldu..38 bedeb giyiyorum 38 geldi ama büyük oldu nedendir bilinmez sanırım kalıbından olabilir..geri gönderdim..bir de kumaş pek iyi değildi
ben herry mont aldım. bu kez beden tam oldu ama renk hoşuma gitmedi, foto da farklıydı.
giyer miyim? ehh, sanırım giyerim..
ama dükkandan almak gibisi yok, bunu anladım. bir aydır bişey almıyorum netten. gayet iyi böle. kar edelim derken paraları havaya saçıyoruz galiba..
ürünler çok güzel ve uygun görünüyor tabi bilmiyorum gerçekte ne kadar güzel.
kızlar trenyol sitesinde sorunmu var dünden beri açılmıyor
![]()
Bende bugün bu çizme için sipariş verdim 49.90TL Kadınlar gününe yetiştirirler inşallah![]()
her ay trendyoldan alışveriş yapıyorum 2 elbise çanta ev terliği bluz vs aldım beklediğim bir çift convers ve gene iki elbise varşansıma aldığım herşeyi içime sinerek ve begenerek kullanıyorum
kaliteli bir site güvenerek alışveriş yapabilirsiniz çalışma ortamı olarak da yakından tanıyorum nişanlım orda çalışıyor![]()
nişanlın ordaki çeklerden sorumlu kişilere söylesin indirim çeki istiyoruz.
bencede en güzel ürünler trendyolda çizme,elbise,üç tane çanta,iki converse aldım.nerdeyse hergün çok beğendiğim halde sipariş vermekten vazgeçiyorum.kampanyalar birleşmiyor,indirim çeki yok
vade farksız taksitte yok
kredi kartı eksterm kabarık zaten
.yinede siteye girmeden yapamıyorum
![]()