Trendyol 10 TL indirim çeki!!!

Tüm taleplerini değerlendirilmesi için ilgili kişilere gönderdim.

şubat ayında trendyol bazı üyelerine 30 tl çek göndermişti.hesabımı bir heves kontrol ettim ama bana gelen giden yoktu.konuyla ilgili trendyola mail atmıştım çekleri verirken ne gibi kriterlere bakılıyor diye(daha önceki sipariş tutarları,eski üyelerden olma gibi)çeklerin tamamen rastgele dağıtıldığını ve önümüzdeki günlerde bu kampanyanın tekrarlancağını bildirmişlerdi.nerdeyse hergün çeklerimi kontrol ediyorum çünkü süper şeyler geliyor.Dayanamayıp sipariş veriyorum ama limitim doldu.Ve yine bugün bazı üyelerine 20 tl çek göndermişler ama bana yine yok.çok üzgünümbenle aynı durumda olan varmı
mağduramda mağdurum

Son düzenleme:

Hediye çeklerini göndermede özel bir kriter kullanılmıyor belirli dönemlerde üyelerimize offer dağıtılıyor ancak bunun sürekli olmadığını özellikle belirtmek isteriz. Ancak Kadınlar Kulubu için yakın tarihde güzel bir kampanya kurgusu planlıyoruz

ya herkes bu kadar şikayetçi madem hiçmi sesimizi duyan birileri yok

şimdiye kadar 6 tane kazak 3 hırka 3 ayakkabı 1 tane badi ve bolero aldım. sadece boleroyla aynı marka aynı beden daha doğrusu takım gibi oldukaları halde sadece badisi büyük oldu daralttırdım ama digerleri güzel. markadan markaya fark ediyor aldıgınız seyler.

2 gözlük bi eşofman altı bi eşofman üstü bide cekat aldım hepsinden çok memnunum...veeee bende kk üyelerine hediye çeki istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…