ee bizde alalım o zaman yaa nerde kim kaybetmiş bu linki
ben trendyoldan ilk kez aldım daha gelmedi.ama korkuyroum valla..bir kere markafoniden bolero almıştım kalıbı dardı..yinede giyiyorum ama dar işte
bu sefer kot bedenimi 1-2 beden fazla istedim bakalım ne olacak..
bide markofonide uyzu olduğum bişey var..peşin fiyatına taksit yapmıyorrrrr..
limango ve trendyol 10-12 taksit yaparken bu üzerine vade farkı koyuyor hep.
geçende baktım 20 tl hediye çekim varmış..iç çamaşır takımıa ldım sadece kargo parası vereceğim..allah bilir ne zaman gelir.
arkadaşlar, netten kıyafet almayın.. tekrar ediyorum al-ma-yın!
kesin bir problem yaşanıyor. ya beden, ya renk ya da model uymuyor, fotograflar çok yanıltıcı. ben yıllardır 34-36 beden aralıgındayım, ama en son netten aldığım 40 beden mantonun içine giremedim. 40 beden ya! hem de manto, şaka gibi..iade ettik, bakalım paramızı geri verecekler mi?
ayakkabı, çanta, takı, saat, parfüm, elektronik eşyalar ve ev tekstili vs. olur. ama kıyafet almayın. ok?
markofoni den saat aldım fakat resimdekinden cok küçük geldi bana ,iade etmek istedigimi soyledim bakalım ,bu arada bir de modapik.com dan çanta siparişi verdim harikaydı resmi sizinle paylaşmak istiyorum Eki Görüntüle 116528 Eki Görüntüle 116528
benim de iç çamaşırı siparişimde sorun olmuştu.. malum kampanyalarda ürün açıklaması yetersiz oluyor. ucuz diye çok sayıda sipariş vermiştim. kullanamadığım 5 tane çamaşır var şimdi.. neyse tecrübe oldu.. bazı şeyler denemeden, görmeden alınmamalıymış anladım.
limangodan ayakkabı sipariş ettim, ilk oldu ayakkabı alışım.. bakalım o nasıl çıkacak? haftaya gelicek, inşallah giyebilirim.. :Saruboceq:
gerçi mağazalarda da benzer hatalar yapabiliyor insan, alıp sonradan pişman olduğum bi sürü kıyafet var.. bilmiyorumkismile
arkadaşlar, netten kıyafet almayın.. tekrar ediyorum al-ma-yın!
kesin bir problem yaşanıyor. ya beden, ya renk ya da model uymuyor, fotograflar çok yanıltıcı. ben yıllardır 34-36 beden aralıgındayım, ama en son netten aldığım 40 beden mantonun içine giremedim. 40 beden ya! hem de manto, şaka gibi..iade ettik, bakalım paramızı geri verecekler mi?
ayakkabı, çanta, takı, saat, parfüm, elektronik eşyalar ve ev tekstili vs. olur. ama kıyafet almayın. ok?
iç çamaşırı da almayın.. onları iade etme şansınız çok daha az. almayın!.. :84:
başıma neler geldi bilseniz..aralık başı us polo dan kot siparişi verdim.1 hafta sonra kargoya verildi dediler..sipariş özetimde öyle yazıyordu..bekle allah bekle gelmez..deflarca mail attım geri döenen yok,otomatik mesaj yolluyorlar bana..mailiniz işleme alınmıştır size geri dönülecek diye..yurtiçi kargoyu arıyorum merkezi adıma kargo görünmüyor,bugün artık tepem attı,heryere şikayet ettim karşıma insan çıksın dedim muhatap istiyorum dedim.
bana gelen mail şu.özür dileriz firma tarafından tedarik edilememiştir..kredi kartınıza geri yükleme yapılmıştıe.10 gün içinde görünür..yaşanan tatsızlıktan dolayı 20 tl lik hediye çekiniz vardır..
ay saolsunlar çok fazla para lütfettiler..
neyse vardır hayır diyorum.belkide dediğiniz gibi aşırı dar olacaktı
bu arada iç çamaşırı geldi markafoniden onda sorun yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?