Trendyol 10 TL indirim çeki!!!

vereliniortak Bende isti:içelim:yorum zahmet olmazsa valla cok iyi olur cok memnun olurum öpüldün cok cok teşekkürler simdiden Allah razı olsun

Bende sorayım trendyoldan aldığınız ürünler kaliteli mi
Bazı ürünler çok pahalı ama çok ucuz olunca eminde olamadım
Üründe sıkıntı olursa iade değişim şartlarını bilen var mı

Merhaba emu iade şartlarını bilmiyorum ama bedenli ürünleri alırken çok dikkat etmek lazım.Ben çamaşır almıştım standart dışı bir kalıp geldi.Tabi bunda Trendyolun bir suçu yok ama riskli oluyor o tarz ürünler.Ben genelde markofoniyi tercih ediyorum.Nevresim takımı,kozmetik ürünler falan aldım biraz geç geliyor ama ürünün paketlenme şekli kalitesi vs.herşeyi güzel.Birde her sabah acaba bugün hangi markalar gelmiş diye bakmak da ayrı bir heyecan oluyoryerimseniben

Son düzenleme:
Markafoni,limango,trendyol, kampamia,bankomarka, markalonga sitelerine davetiye isteyenlere gönderebilirim.

Arkadaşlar Trendyol beni çok tedirgin etti.İlk siparişlerim henüz gelmedi ve bu gün 13.gün !
Hesabım sayfasına baktığımda en üstte kargo çıkışı yapıldı yazıyor, alttaki kargo bilgileri kısmında da kargoya verilmesi bekleniyor yazıyor ve kargo takip linki çıkmıyor.
Henüz bu sipariş gelmeden bir sipariş daha verdim orada da ödeme bilgileri kısmında ödeme alınmadı yazıyor ve kargo ücreti ödediğim tutara eklendi ki( 75 tl üzeri alışverişte düşülmesi lazımdı). Mail atıp sorduğumda pek te alakalı cevaplar alamadım.Bana otomatik cevaplar geldi.Üsteleyince sadece mailiniz ilgili bölümde inceleniyor tarzı bir cevapla yine geçiştirildim.
Hesabımı incelediğim kısımda bu tutarsızlıklaı görünce,maillerime doyurucu cevaplar alamayınca dolandırıldım mı? Oyalanıyormuyum ? soruları kafamda dönmeye başladı. Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar tecrübelerinizle bana yardımcı olurmusunuz. Markafoniden de alışveriş yapıyorum hiç böyle müşteriyi tedirgin edici bilgi karmaşıklığı yok orada.Çok canım sıkıldı çok !

Kızlar şimdi de telden aradım.Müşteri temsilcisine bağlıyor sözde ama siz şu anda 12. sıradasınız dedi ve telde10 dk aşkın beklettikleri halde daha 5. sıraya ancak geldim. İşim olduğu için kapatmak zorunda kaldım.Sanırım sadece 1 kişi ilgileniyor arayanlar bezsin gitsin hakkını arayamasın diye böyle bir yöntem uygulanıyor. Gelişmeleri size aktaracağım ama bu oyalayıcı tavırlar hiç hoş değil.

Aah ah sorma siparişim iptal edildi. Ürünün alındığı firma ile ihtilaf olmuş. Yani sormasam haberim ne zaman olacaktı bilmiyorum. 2. posta siparişlerim de hala kargoya verilmemiş. Bayram tatili derken 20 günü bulacak onların da gelmesi anlaşılan.Trendyoldan birşeyler almak isteyenler 15 -20 gün sonra teslimat yapılacağını bilerek alsınlar.
Hee bir de şunu belirteyim iptal edilen siparişim nedeniyle 20 TL lik hediye çeki jesti de yapıldı bana.Ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme !

Arkadaşlar,
Ben mi yanlış anladım yoksa ortalıkta dolaşan bir trendyol 10 TL indirim linki mi var? Öyle birşey varsa ben de istiyorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…