Trend topik :))

cok mutsuzum , bgn bankada yılbası partısı var evdekıler burnumdan getrdıler gtme dıe ama bn napıcııım gıdıcıııımmm kımse durduramaz benı

Söyle ozmn muneye cnm

Yazdım gönderdimmm
byy cnmmm

cok mutsuzum , bgn bankada yılbası partısı var evdekıler burnumdan getrdıler gtme dıe ama bn napıcııım gıdıcıııımmm kımse durduramaz benı

Ayy yılbaşıı partisi miiii
Ne güzelll gitt tabiii canımm ya dinleme ir kere geliyos bu dünyaya
Bizim şirkette yapıcakmış bakalım bekliyoss

tmm ama baskıda bi yere kadr ama ya
oraya gitme buraya gitme

ve dun saat 10 da kardesım arabanın anahtarını aldı gttı blıyomusunuz bn bıle yapamam bole bıseyı ve 15 yasında cocuk bu ona yapılan muameleye bakın bn ıstyerıomde eglenceye kalamam ama

[sıze=3]ayy yılbaşıı partisi miiii
[/sıze]

kalıcam zaten kımseyı dınlemem valla

Ayy yılbaşıı partisi miiii

tmm cnmm

ve dun saat 10 da kardesım arabanın anahtarını aldı gttı blıyomusunuz bn bıle yapamam bole bıseyı ve 15 yasında cocuk bu ona yapılan muameleye bakın bn ıstyerıomde eglenceye kalamam ama

ahh ahh onlr erkek ya ondandrr

[sıze=3]hmm anladım cnm,
ben hala neden bu kadar aranız bozuk çözemdim.
Ewdeki huzursuzluk kadar acı bişi yok, hep diken üstünde oluyor insan
[/sıze]

ama gorsen beyınsızı sankı bankada mudur ,
oyle mal bı ınsan ay cok sınırlıyım

Bdv konu açıyormuş gibi anlattt kuzumm burda dinleriz bizz açılırsınn

ya dha cumartesı aksam , mılletın yanında zayıflama konumla ılgılıu konustu uyardım o gun dedımkı bak herkesın yanında konusma senı cok kotu yaparım ve dun sabah ne yaptı blıyormusunuz onun calıstgı cafeye gttk tost almaya bı ark var yanımda bırı gectı cok kıloluydu suzulmus resmen kız bızde onun hakkında konustuk arkadasıma dondu ne dedı blıyomusun bnm kızımda soz verdı zayıflıcak ya sanane bnm zayflamamdan nıe mılletın yanında konusuyorsun babama dıorum oda dıokı uyarsaydın once dedımkı dha gecen gun uyardım ne yapım dha ısten cksun bu dedım

yemın ederım doldum tastım boyle salakca davranıslar ıcınde olamaz ya bırınsan,ınadına yapıyor

yemın ederım doldum tastım boyle salakca davranıslar ıcınde olamaz ya bırınsan,ınadına yapıyor

Aranız bozulduğu için we annenle yıldızınız bir türlü barışmadığı için her söylediği ve her yaptığı dawranışı batar gözüne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…