• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend topik :))

Sen neden atlıyosunn hemennn mutluu benim bi keremmm :15::15:
Kalbim sende beni hemen aldatma beyninin suyunu merwaa ya içiririmmm bakk
:27:

Hade len :27: kanka kaynanamla kim geldi biliyon mu gorumcemin 2 yasindaki oglu :95: hanimefendi ders calisicakmis sinavlari varmis, alt katta kaynanasi oturuyo istediginde birakir oraya ki hepte birakiyo.simdi bize gonderesi tuttu yüzsüz:63:

Son düzenleme:
Hade len :27: kanka kaynanamla kim geldi biliyon mu gorumcemin 2 yasindaki oglu :95: hanimefendi ders calisicakmis sinavlari varmis, alt katta kaynanasi oturuyo istediginde birakir oraya ki hepte birakiyo.simdi bize gonderesi tuttu yüzsüz:63:

Hmm çocuk yaramazz sanırım.. Sen böyle yakındığına göree :emir_bebek: :27:

Sen neden atlıyosunn hemennn mutluu benim bi keremmm :15::15:
Kalbim sende beni hemen aldatma beyninin suyunu merwaa ya içiririmmm bakk
:27:

Kumperii benden baskasina sarilmaz zaten:70:saka yapmış heralde.iyi niyetli küçük bal böcüğüm benimm:16::27:

Evin fazla düzenli, dagitsin diye gönderilmiştir:37::1:
Nasıl geçti dun aksam

Kumperii benden baskasina sarilmaz zaten:70:saka yapmış heralde.iyi niyetli küçük bal böcüğüm benimm:16::27:

Evin fazla düzenli, dagitsin diye gönderilmiştir:37::1:
Nasıl geçti dun aksam
Gamzenin boslugunu doldurayim dedim yokudu kendisi :27:
Sana sarilirim tabii :70::16:
Biz birbirimizi pek sevmeyiz onunla kizlar bilir canim :27:
Karakterini pek begenmiyorumda gorumcenin :27:
Skici gecti :95:

Son düzenleme:
Back