• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend topik :))

Daraltı geliyormuş insana boğulacakmışsın gibi sıkıntı weriyormuşş bi kaç kişiden duymuştum da :26:

o guatr dır bebeğim
troid başka,bende dedğim gibi 8-9 senedır var hç öyle bi durumum olmadı
tek problemim kilo alamama..ve hamilelik zamanımda sürekli doktor kontrolunde olmak:26:

o guatr dır bebeğim
troid başka,bende dedğim gibi 8-9 senedır var hç öyle bi durumum olmadı
tek problemim kilo alamama..ve hamilelik zamanımda sürekli doktor kontrolunde olmak:26:

Hmm ben karıştırmışım ozamann :44:
Bazılarıda çok kilolu olup kilo weremiyo troit yüzünden..
Sende de böyle etki yapmış demek ki :ssz:
Ne çektin be :27:

Ne konustunuzzz beee:27:
Off benimki evde
Ne aglarsin benim zulfuu siyaahimmm dinliyoruz:24:

Hmm ben karıştırmışım ozamann :44:
Bazılarıda çok kilolu olup kilo weremiyo troit yüzünden..
Sende de böyle etki yapmış demek ki :ssz:
Ne çektin be :27:

evet bazıları cok kılo alıyo veremıyo bendede kılo alamıyorum,kac senedır aynı kilodayım
bak mesela ablamın kocası benım kullandıgım vıtamınle bayaaaa kılo aldı daha 1 kutu bıtmemıstı bıde 2haftada etkısını gösterdı bende tık yok kutu bıttı nerdeyse..
ne çektım kız:1: çok şükür troid kanseri olanlar var
elhamdüllillah:40:

:100: :101: :102: :103: :104: :105: :106: :107: :108: :109: :110: :111: :113: :112: :121: :122: :123: :124: :125: :116: :127: :128: :129: :130: :132:

evet bazıları cok kılo alıyo veremıyo bendede kılo alamıyorum,kac senedır aynı kilodayım
bak mesela ablamın kocası benım kullandıgım vıtamınle bayaaaa kılo aldı daha 1 kutu bıtmemıstı bıde 2haftada etkısını gösterdı bende tık yok kutu bıttı nerdeyse..

sana kilomu vereymmi :1: :1:

Aman allah korursunn, daha karpuz kesicektikk fall bakıcaktık melooo getirme aklına öyle şeylerrr :27:
çok yavaşsın beee :118: :118:

Heyy dostumm hadiii sallanmaaa bebeğimmmm kaldır kollarıııııı gümbür gümbürrrr :118::118::118:

Back