Translar alışveriş yapamaz mı?

Bakış açım bu... Arif olan anlardı.
:KK52:

Ben konuyu baştan okumadım anladığım kadarıyla siyasetten de muhabbetiniz var hepinizin ben pek takılmıyorum oraya, 3 5 gün takıldım tansiyon 16 10dan düşmedi tövbe bismillah dedim geberecem heralde bıraktım

Öyle böyle burda birlikte yaşayacağız sadece sen değil ki hepimizin hoşlanmadığı içten içe öykk dediği şeyler var, ama tahammüllü olacağız, el mecbur

Ben konuyu baştan okumadım anladığım kadarıyla siyasetten de muhabbetiniz var hepinizin ben pek takılmıyorum oraya, 3 5 gün takıldım tansiyon 16 10dan düşmedi tövbe bismillah dedim geberecem heralde bıraktım

Öyle böyle burda birlikte yaşayacağız sadece sen değil ki hepimizin hoşlanmadığı içten içe öykk dediği şeyler var, ama tahammüllü olacağız, el mecbur

:KK37:

Kes artik ya müslümanlık senin tekelinde mi dini diline doluyosun.
Sen dolasana haydi. Haydi sen savunsana...
Olmaz de mi.
Kimse savunmasın çünkü, çamurunuzu bulaştırın ama temizlemeye çalışanı durdurun.
Sana kalmadı bana kalmadıysa kime kaldı müslümanlık..

Ooof neyse yaa git işine

Lütfen daha fazla büyük konuşmayın, çok yakın akrabamızın oğlu yaşıyor aynı durumu, çocukluğumuz birlikte geçti daha küçücük çocuktuk bizlerin yanından ayrılmaz, saçımızla oynar, oje sürmek isterdi, hiç erkek davranışı gösteremedi, el kadar çocuk ne bilecek trans nedir?!! Nerden bilecek ki tercih yapacak! Yıllar geçti çocuk hep aynı kaldı, erkek gibi giyinmeye çalıştı olmadı, üniversitede kız arkadaş yaptı olmadı ama babam bile derdi bu çocuk niye böyle kız gibi sizin yanınızdan ayrılmıyor diye.
Ama artık kabullenmiş ve ailesine de itiraf etmiş evlen diye baskı yapılınca, babası da beş vakit namazında niyazında bir insan, neyle sınanacağınızı bilemezsiniz, azıcık korkun yahu, valla hayret ediyorum!
Bazen oglum ablasinin ojelerini sürmek istiyor ya da ablasinin tokalarini takmak istiyor korkuyorum ne yalan soyleyeyim. Kim ister evladinin oyle sıkıntılı bi durum yaşamasını? Boyle korkmadan buyuk buyuk konusanlari gördükçe sasiriyorum. Cok ilgincler

Yemin ediyorum bu siteden kıllanmaya başladım bi iki gündür. Kafa boşaltayım iki kıl tüy sorunu okuyayım diye girdikçe asabım bozuluyor. Her bi yorumun her bi üyenin başka bi lafından alınıp kendi kendime mahsunlaşıyorum. Herkeste bi toplum nabzını tutma sevdası, amatör araştırmacı gazetecilik tutturmuş gidiyor. Kendimi dev bir ankette gibi hisseder oldum. Belki konsepti ben yanlış anladım ama bu tartışmaların yerinin burası olduğunu sanmıyorum. Az sonra bi moderatör gene benim de bi özel hayatım var diye veryansın ederek zoraki de olsa gecikmeli de olsa kapatır bu konuyu umarım. İnsanların sömürüye açık hassasiyetleri daha fazla konu olmaz buralara ümit ederim. Böyle platformlarda rengini belli etmekten kaçınan tüm üyelere selam olsun.

Elhamdulıllar muslumanım biz böyle seyleri kaldıramayız diyen ey kul bunu veren bu hissi sana yaşatan Allah bunu sen seçemiyosun malesef bu bir yaradılış bunu siz yargılayamazsınız. Dış görüntü farklı ama Allahın içine verdiği hisler hepten farklı yaşamayan anlamaz o sebeple bu işe müslümanlığı hiç karıştırmayın olur mu? Bülent ersoyda travesti ona bakarsınız ama Allahına hepimizden daha düşkün. Allah size de bunu bir gün çoluk çocugunu yakınınıza verirse o konuştuklarınızı teker teker yutarsınız. Alsancakta niko diye fal bakan böyle bir arkadaşımız var fakat instadan bakıyorum annesi kapalı namazı niyazında Allaha karşı gelinmez yadırgamayın onlarında hayatta kalması hayata tutunabilmesi için toplumda her zaman yerleri olmalı. İş bulamadıkları için kötü şeylere kalkışıp farklı yollarla para kazanmaktan başka çaresi kalmıyor bir çoğunun bunlarıda düşünün. Ama cahile laf anlatmak her şeyden zordur ben yinede yazmadan edemedim anlamayacaklarını o kapasiteye sahip olmadıklarını bile bile.

Bazen oglum ablasinin ojelerini sürmek istiyor ya da ablasinin tokalarini takmak istiyor korkuyorum ne yalan soyleyeyim. Kim ister evladinin oyle sıkıntılı bi durum yaşamasını? Boyle korkmadan buyuk buyuk konusanlari gördükçe sasiriyorum. Cok ilgincler
Niye korkuyosun?
Bağrına basmayacak mısın yoksa?
Noldu, sizin lgbt sevginiz?

Bayram öncesi annemle alışveriş yapıyoruz trans bir vatandaş ödeme kuyruğunda, kuyruk maşallah Çin seddi gibi, annem dahil millet dikti gözü, o kuyruk bana Çin seddi gibi geldi kadına heralde beş beter gelmiştir, demem o ki kimse özellikle Türkiyede böyle bir hayata özenmez, akşamdan sabaha hadi ben gayet olayım lezbiyen olayım demez,insanı rahat ettirecek bi seçim değil ki neyi secsinler, ki seçim değil zaten, heteroseksuel olmayı biz mi seçtik belli bir yaşta anlıyorsun içini hangi cins gıcıklıyo

Ben bir haber okumuştum. Yıllar önce ikiz bebekler dünyaya geliyor. Birinin yanlış operasyondan dolayı penisi hasar görüyor. Bir psikiyatr dahi fikirle geliyor ve bu çocuğu kız olarak yetiştirelim diyor. Çocuk erkek ama onu kız gibi giydiriyorlar. Saçlarını uzatıyorlar. Oje sürüyorlar. Çocuk hiç istemiyor. Kıyafetlerini yırtıp atıyor. İkizi erkek gibi yetişiyor ki erkek zaten. Onun gibi oyun oynuyor. Onun gibi giyinmek istiyor. Kız gibi yetiştirmeye çalışsalar da olmuyor yani. İçinden gelmiyor çocuğun. Sonra çocuğa gerçeği açıklıyorlar. Çocuk 18ine gelince sanırım erkek oluyor yani asıl cinsiyetine dönüyor fakat olmuyor ve çocuk en sonunda intihar ediyor. Kardeşi de sanırım. Hatta anne yada babasıda intihar ediyordu yanılmıyorsam.

Benim de kız yeğenim çok küçükken hep erkeklerle oynardı, pembe kıyafetlerini giymek istemezdi inanın hep aklımdan geçirirdim yoksa bu çocuk öyle mi diye, sonuçta çok zor bir hayat kim ister çocuğu bu zorlukları yaşasın. Cahilliğine veriyorum, bizden çıkmaz öylesi diyenin. Bu kadar cahil olmasa böyle büyük konuşamazdı herhalde! Allah akıl versin .

Niye korkuyosun?
Bağrına basmayacak mısın yoksa?
Noldu, sizin lgbt sevginiz?
Senin ve zihniyetinin yuzunden korkarim. Yaşayacağı sorunlar sıkıntılı ruh durumu istemediği bi bedende olmanin vereceği azaptan dolayi korkarim. Senin nefret dolu kalbinin anlayamayacagi seyler yani. Boşuna yorma kendini

Sen dolasana haydi. Haydi sen savunsana...
Olmaz de mi.
Kimse savunmasın çünkü, çamurunuzu bulaştırın ama temizlemeye çalışanı durdurun.
Sana kalmadı bana kalmadıysa kime kaldı müslümanlık..

Ooof neyse yaa git işine

Neyi savunucam kimi savunucam kim nasil isterse yaşar bana ne. Sen Burada kendini yirta yirta trans kadini lanetledigini zannedersiniz kendince senin gibilerin kocası o kadınlarla cinsellik yaşayabilmek için kapısında kuyruk olur. Geçmiş olsun sana bi de adam yerine koyup sayfa sayfa laf anlatan olmuş.

X