- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
Hı hı, öyleyim...neden sizde çıkmaz hanım efendi?
siz gold premium kul musunuz?
Biz müslümanlar öyleyizdir elhamdülillah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hı hı, öyleyim...neden sizde çıkmaz hanım efendi?
Adam kabinden çıktı bütün buruna geldik bu umut halüsinasyon gördüm sandım ama değilmişOnu da mi yapiyorlar
Hı hı, öyleyim...
Tam üstüne bastın. Göz ardı etmiştim de.
5 dk önce geri aldım.
Baktım gözardı ettiğim insanlar da yorum yapmış, kimmiş bunlar diye bakınca bir de ne göreyim, karanfil hanımcım!!!
Sen de beni hiç şaşırtmıyorsun temiz ağızlı kadın...
Bugun son günüm ya, ondan engeli kaldırayım da seni güzel hatırlayayım
Kuran-i kerim herkese yakışırHadi ordan şarlatan. Kuran adı senin ağzına yakışmıyor
Hı hı, öyleyim...
Üyeliğini iptal etmiceksin dmi? Değmez ya yapma bunu cidden. Banlanınca ben sana içerde bakarım olmadı beraber banlanırız belki kestiremiyorum şimdi
Demek troll olduğunu kabul ediyosun
İzinle ne alakası var,okuduğunuzu anlayın.
Konunun özü bırakıldı direk dini tartışmaya döndü, amacın bu olmasa müdahale eder konuyu saptırmazsın
Kendin milletle kavga ediyorsun.günlük yaşamda da siz gibi insanlardan çok rahatsız oluyorum çünkü elinizi asla taşın altına koymaz, sadece kendiniz gibi olmayanları etiketlemekten aşağılamaktan başka bir şey yapmazsınız
İşiniz gücünüz ortalığı karıştırmak, insanları kışkırtmak
Eğer gerçekten o trans birey senin umrunda ise git o insan için gerçekten bir şeyler yap!
Edicem yaa, oluyosa yani..Üyeliğini iptal etmiceksin dmi? Değmez ya yapma bunu cidden. Banlanınca ben sana içerde bakarım olmadı beraber banlanırız belki kestiremiyorum şimdi
Gizli bedduanı kendine sakla ve hiç endişe etme benim çocuklarımda çıkmaz :)
Ay çok güldüm bugün ya :)
Gülünmicek gibi değildi çünkü
Edicem yaa, oluyosa yani..
Değmez farkındayım ama ben bıktım bunlardan.
Bu din korkusu, dindarlara olan saldırılardan.
Ağzımızdan Allah kelamı çıktığı an topa tutuluyoruz.
Lgbt Allahın yasakladığı birşey olmasa adım gibi eminim bana bu kadar tepki verilmezdi.
Günahından dem vurdum ya, ondan üstüme gelindi.
Neyseki ben kendimi biliyorum.
İnsanları da hayvanları da doğayı da hayatı da seviyorum.
Kime neyi ispat edicez?
Burdaki üç beş kendini bilmez beni hangi davamdan vazgeçirebilirki.
Yine olsa yine savunurum.
Boynumuzun borcu, dinimizle alay edenlerle tartışmak.
Bakın meral sizin bahsettiğiniz rahatsızlıklar bir yana günümüzde cinsellik objesi haline gelmiş transların hali başka bir yana..Nasıl bunu diyebiliyorsunuz, nasıl böyle büyük konuşabiliyorsunuz. Cahil olmasanız bu kadar inançlıyken, bu kadar büyük konuşamazdınız. Hanımefendi bakın açın o hayatları okuyun, insanlıgın ilk tarihinden itibaren varlar, daha üç yaşındaki çocukken fark ediliyorlar, mesela kız çocuğu ama hep erkek gibi davranıyor, erkeklerle oynuyor,etek giymek istemiyor. Yada erkek çocuğu ama daha bir yaşından itibaren kız çocuğu gibi davranıyor.
Ben kimseye beddua etmem, çünkü Allah tan korkarım. Sizin gibi fütursuzca bizde öyle çocuk çıkmaz demem. Eşim de çok hoşlanmaz trans insanlardan, hep uyarırım sus kınama diye, ödüm kopar ama sizdeki bu cüret, hayret edilecek cinsten gerçekten!
Buyuk konusanlar genellikle o soyledikleriyle imtihan olur.neden sizde çıkmaz hanım efendi?
Bu konuyu açan üyeyi son anda farkettim, yoksa zahmet edip yorum yapmazdım.Iptal etmemelisin işte..
O değil de uzun uzun yazıyolar sanki bir katili savunuyorlarda biz ona tepki gösterdik.. tövbest. Bizene dedik alt tarafı. Amaç belli yazan belli halbuki..
Ne olursa olsun bak yine aynı şeye gülebiliyoruz :)
troll filan değilim ve konu sapıyorsa da benim durun dememle durmayacak kimse. ben insanlara şunu yazın bunu yazın diyemem cevabını alacak olan alır. gerisi kişiye kalmış.
siz hayatı hep biz ve onlar diye ayrımcı bir kafayla gördüğünüz için farklı fikirler size hep provokasyon gibi gelir.
ve merak etme dışarıda o insanlar için bişeyler yapıyorum. o bahsettiğin taşın altına elini koymayan asalaklardan değilim. artık nasıl dandik bir çevreniz varsa....