- 26 Mart 2021
- 392
- 166
Canım nasip bu işler inşallah bidakine tutar üzme kendini bende bekliyorum 8.gundeyim nasipte varsa olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHepimiz için hayırlısı olsun. 16 aralıkta 2 adet kaliteli embriyo transferi yapıldı. Bugün test sonucumu doktora yolladım 2 tane daha dondurulmuş embriyom var moral bozmaya gerek yok tüm ilaçları bırak 1 hafta içinde adet olacaksın adetliyken yanıma gel konuşacağız dedi.
O zaman benim cikmamasi normal canım benim 2.gun emriyosu ya sizden geç cikar
Evet canım bekleyelim bakalım sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor demi sonuçöyle tabi, hangi gün tutundu o da önemli
Evet canım bekleyelim bakalım sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor demi sonuç
Gününü bekle doktorun hangi gün kan ver dediyse o gün pozitif haberini alırız inşallahCanım nasip bu işler inşallah bidakine tutar üzme kendini bende bekliyorum 8.gundeyim nasipte varsa olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Gününü bekle doktorun hangi gün kan ver dediyse o gün pozitif haberini alırız inşallah
Ben çok sabırsızım canım artışı görmek için yaptırmak istiyorum çünkü kimyasal gebelik çok yaşıyorumGününü bekle doktorun hangi gün kan ver dediyse o gün pozitif haberini alırız inşallah
Tmm canım benimhiç yaptırmadım sağlık ocağında.
Senetyaın öyle çıktı ama dün verdi bu sabah enabıza düşmüş
Yeni yıla güzel haberle girersiniz inşallahbizim 2 ocak diyolar ama 13. gün yapıyo yılbaşı ve 12. günümüz pazar günüe denk geldiği için bir gün attılar bizi :)
3.gunCanım kaçıncı gün emriyosu
İdrarda çıkmadı demi canım
Benim bebeğim doğdu çok şükür 1 yaşında suan da 8. Gun akşam ve 11. Gun idrar testo yaptım kanı 12. Gun verdim 5. Gün dondurulmus embriyo idi 12. Gün kan değerim 900 küsürlerdeydi.Merhaba kan verdiniz mi kaçıncı gün emriyosu idrarda cikti
Aralık 14 unde çatlatma ignesi oldum dun 13.gundu catlatma ignesinin etkisi gecmisdir dimi
Ay canım çok sevindim tebrik ederimÇıkdı hamileyim cok şükür
Emin misiniz degerim 47 cikdi ama bilemedim simdiGeçmese nolacak kuzu kanda çıktı senin artık.
Ayrıca iğne 10 gün , 11. Günde etki kalmıyo
Canım 10 günde geçiyor ayrıca senin kanda çıkmış 2gun sonra tekrar ver artışa bak inşallah sağlıklı artış olurAralık 14 unde çatlatma ignesi oldum dun 13.gundu catlatma ignesinin etkisi gecmisdir dimi
Saglk ocagndsk8 doktor haftays gel dedi 2 gunde 1 yapmiyormusCanım 10 günde geçiyor ayrıca senin kanda çıkmış 2gun sonra tekrar ver artışa bak inşallah sağlıklı artış olur