- 26 Mart 2021
- 392
- 166
Senin kendi doktorun ne zaman kan testi ver dediSaglk ocagndsk8 doktor haftays gel dedi 2 gunde 1 yapmiyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kendi doktorun ne zaman kan testi ver dediSaglk ocagndsk8 doktor haftays gel dedi 2 gunde 1 yapmiyormus
31 aralıkSenin kendi doktorun ne zaman kan testi ver dedi
Tmm o gün verirsin sağlık ocağına gitmene gerek yok canım31 aralık
Acile gidersem yaparlar mı ne demem lazımTmm o gün verirsin sağlık ocağına gitmene gerek yok canım
Valla bende kan vercem yarın hastaneye şimdi randevu aldım sadece kan vercem öğrenmek için acil bakmıyor bizim burda hangi sehirdesinAcile gidersem yaparlar mı ne demem lazım
SamsunValla bende kan vercem yarın hastaneye şimdi randevu aldım sadece kan vercem öğrenmek için acil bakmıyor bizim burda hangi sehirdesin
Canım acile gidersen ağrım var gebelik şüphem var de öyle bakıyorlar yada tüp bebek yaptırdım sonuç öğrenmek istiyorum deSamsun
Öyle yapim yoksa saglik ocaginda yaptrsam cmrtesine dusuyor sonyc acilde 1 saate cikarCanım acile gidersen ağrım var gebelik şüphem var de öyle bakıyorlar yada tüp bebek yaptırdım sonuç öğrenmek istiyorum de
Yaptır canım ben bugün yaptırdım devlette 1saate çıktı negatif benimÖyle yapim yoksa saglik ocaginda yaptrsam cmrtesine dusuyor sonyc acilde 1 saate cikar
Sakın üzülmeyin her bebegin bi vakdi var bol bol dua edin sure dinleyin insanı cok rahatlatıyor bn inşirah suresini dinleyip cok agladım 4 yıl oldu benm kan testi stresu cok kotu artcak mi gorebilcek miyim diye surekli dusunuyorumYaptır canım ben bugün yaptırdım devlette 1saate çıktı negatif benim
İnşallah artar canımSakın üzülmeyin her bebegin bi vakdi var bol bol dua edin sure dinleyin insanı cok rahatlatıyor bn inşirah suresini dinleyip cok agladım 4 yıl oldu benm kan testi stresu cok kotu artcak mi gorebilcek miyim diye surekli dusunuyorum
Hayırlı olsun gayet normal :)Beta 188 cikmiş salı gunu 47 normal mi cikmış olması gerekn mi bu
Meraba Samsun’da hangi doktora gittiniz acaba bende tüp bebeğe başlayacağımdaSamsun
Omü hastanesi tüp bebek bölümü davut guven sadece 1 doktor var zatenMeraba Samsun’da hangi doktora gittiniz acaba bende tüp bebeğe başlayacağımda
Peki ilaçlar ve tüp bebek ne kadar tuttu acaba bide doktor nasıl iyi mi ben medical parkta Mehmet hoca ile görüşmeye gittim iyi geldi sizde sorun neydi benim eşimden kaynaklıOmü hastanesi tüp bebek bölümü davut guven sadece 1 doktor var zaten
Benm esimde sayılı sperm bulunuyordu ona ragmen cok sukur tuttu 23 feln ilac hastane gidip gelmeleri saymadim hic doktor iyi ama cok bire bir gorusulmuyor cok yogun ben dogru duzgun soru bile soramadm hem hemsirelere sordm onlarda ayni bilgiye sahip transfer gunu bile bisy anlatmadilar odaya gectm transfer odasnda kalitesini soyledi okadr ,özellere hic bi zaman gitmek istemedm para tuzagı cunku bi tahlil bile 1 binlira burda tahlilere para vermedim kac kez muane oldum hc para vermedimPeki ilaçlar ve tüp bebek ne kadar tuttu acaba bide doktor nasıl iyi mi ben medical parkta Mehmet hoca ile görüşmeye gittim iyi geldi sizde sorun neydi benim eşimden kaynaklı
Özeller devlete göre daha ilgili ve insan muamelesi yapılıyor bizim burda ki devlette kimse düşürmesin sadece ben değil binamda öyle para tuzağı dediğin için böyle açıklama yaptımBenm esimde sayılı sperm bulunuyordu ona ragmen cok sukur tuttu 23 feln ilac hastane gidip gelmeleri saymadim hic doktor iyi ama cok bire bir gorusulmuyor cok yogun ben dogru duzgun soru bile soramadm hem hemsirelere sordm onlarda ayni bilgiye sahip transfer gunu bile bisy anlatmadilar odaya gectm transfer odasnda kalitesini soyledi okadr ,özellere hic bi zaman gitmek istemedm para tuzagı cunku bi tahlil bile 1 binlira burda tahlilere para vermedim kac kez muane oldum hc para vermedim
Benm esimde sayılı sperm bulunuyordu ona ragmen cok sukur tuttu 23 feln ilac hastane gidip gelmeleri saymadim hic doktor iyi ama cok bire bir gorusulmuyor cok yogun ben dogru duzgun soru bile soramadm hem hemsirelere sordm onlarda ayni bilgiye sahip transfer gunu bile bisy anlatmadilar odaya gectm transfer odasnda kalitesini soyledi okadr ,özellere hic bi zaman gitmek istemedm para tuzagı cunku bi tahlil bile 1 binlira burda tahlilere para vermedim kac kez muane oldum hc para vermedim
Hayırlı olsun inşallah kucağınıza da alırsınız sağlıklı sıhhatliBenm esimde sayılı sperm bulunuyordu ona ragmen cok sukur tuttu 23 feln ilac hastane gidip gelmeleri saymadim hic doktor iyi ama cok bire bir gorusulmuyor cok yogun ben dogru duzgun soru bile soramadm hem hemsirelere sordm onlarda ayni bilgiye sahip transfer gunu bile bisy anlatmadilar odaya gectm transfer odasnda kalitesini soyledi okadr ,özellere hic bi zaman gitmek istemedm para tuzagı cunku bi tahlil bile 1 binlira burda tahlilere para vermedim kac kez muane oldum hc para vermedim
AminHayırlı olsun inşallah kucağınıza da alırsınız sağlıklı sıhhatli