- 4 Temmuz 2022
- 19
- 7
aslında bhcg 5 ve üzeri olduğunda bazı markaların erken gebelik testi çok hassas olduğundan gösteriyor, kaset testler kesinlikle göstermiyor. Garanti olması açısından 7. günden itibaren dayanamayanlar baktırabilir 2'şer gün arayla, bazı hekimler böyle yaparken bazısı 10. veya 12. istiyor testi çünkü 7. gün gebelik var diyebilirken 10 ve 12. gün gebelik sağlıklı kimyasal değil diyebiliyorlar9.gun çıkar dimi
9.gun çıkar dimi
Çikmadı e nabıza düsmedi suançıktı mı sonucun çokkkk heyecanlııı
Çikmadı e nabıza düsmedi suan
Normalde 12 gün test zamanı ama sana doktor ne zaman dedi bilmiyorum gününde yaptırsan daha iyi olur senin için doktorlar o şekilde öneriyor erken yaptirdigin zaman yanlışta çıkabiliyor sonuçKonularda transfer olarak hep denk geliyorum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın biraz bilgisizim bu konuda nasıl bir tedavi oluyor isteğe bağlı mı yapılıyor ?? Yardımcı olur musunuz
Çikmadi saglik ocaginda verdm e nabza dusmedi soncçıkmadı mı sonuç ??
benimde gidip kan veresim geldi :)
Yok ya bakiyorm bakiyorum yok ne kadr yavas sisteme dusmedi disardaydim saglik ocaginada yetişemedimyok mu hala ?
he sağlık ocağı ertesi güne çıkıyor galiba yaÇikmadi saglik ocaginda verdm e nabza dusmedi sonc
Yok ya bakiyorm bakiyorum yok ne kadr yavas sisteme dusmedi disardaydim saglik ocaginada yetişemedim
Daha bir doktorla görüşmedik bir yerde okudum 3 yıllık evli olmalıymış daha 3 yıl olmadı benim sadece bu tedavi hakkımda bilgi almak istedimNormalde 12 gün test zamanı ama sana doktor ne zaman dedi bilmiyorum gününde yaptırsan daha iyi olur senin için doktorlar o şekilde öneriyor erken yaptirdigin zaman yanlışta çıkabiliyor sonuç
Hiç duymadim öyle bişey ilk defa senden duyuyorum 1 sene evliliği duydum ama 3 sene olmaması lazım yeni öğrendim bende öyle birşey yok diye biliyorum amaDaha bir doktorla görüşmedik bir yerde okudum 3 yıllık evli olmalıymış daha 3 yıl olmadı benim sadece bu tedavi hakkımda bilgi almak istedim
Canım sağlık ocağından çıkmıyor e devlette de bende o şekilde bakmıştım gidip oradan alıyorsun sonuçları ama devlet Hastanesi'nde çıkıyor e devletten de bakıncaÇikmadi saglik ocaginda verdm e nabza dusmedi sonc
Yok ya bakiyorm bakiyorum yok ne kadr yavas sisteme dusmedi disardaydim saglik ocaginada yetişemedim
Çikmadi saglik ocaginda verdm e nabza dusmedi sonc
Çıkdı hamileyim cok şükürBu sabah bende erken gebelik yaptım negatif. 8. gün bugün
11. günü kan vericem.
naptın çıkmadı senin daha ?
Bu sabah enbaza dusmus sonuc gordm sonra saglk ocagna gittimCanım sağlık ocağından çıkmıyor e devlette de bende o şekilde bakmıştım gidip oradan alıyorsun sonuçları ama devlet Hastanesi'nde çıkıyor e devletten de bakınca
Çıkdı hamileyim cok şükür
47ayy hayırlı olsun. kaç çıktı sonuç ?
Ayy hayırlı uğurlu olsunnnÇıkdı hamileyim cok şükür
Tesekkur ederim insallah duzenli artar hersey yolunda giderAyy hayırlı uğurlu olsunnn
İnşallah inşallahhhhTesekkur ederim insallah duzenli artar hersey yolunda gider
Hayırlısı olsun kaçıncı gün emriyosu evde idrarda bakmış miydinÇıkdı hamileyim cok şükür
Benimde bugün 8.gunum bende sabah test yaptım çıkmadı senin kaçıncı gün emriyosu canımBu sabah bende erken gebelik yaptım negatif. 8. gün bugün
11. günü kan vericem.
naptın çıkmadı senin daha ?