Transferin bugun 8.gunu gebelik testi yaptım negatif

9.gun çıkar dimi
aslında bhcg 5 ve üzeri olduğunda bazı markaların erken gebelik testi çok hassas olduğundan gösteriyor, kaset testler kesinlikle göstermiyor. Garanti olması açısından 7. günden itibaren dayanamayanlar baktırabilir 2'şer gün arayla, bazı hekimler böyle yaparken bazısı 10. veya 12. istiyor testi çünkü 7. gün gebelik var diyebilirken 10 ve 12. gün gebelik sağlıklı kimyasal değil diyebiliyorlar

Konularda transfer olarak hep denk geliyorum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın biraz bilgisizim bu konuda nasıl bir tedavi oluyor isteğe bağlı mı yapılıyor ?? Yardımcı olur musunuz
Normalde 12 gün test zamanı ama sana doktor ne zaman dedi bilmiyorum gününde yaptırsan daha iyi olur senin için doktorlar o şekilde öneriyor erken yaptirdigin zaman yanlışta çıkabiliyor sonuç

Normalde 12 gün test zamanı ama sana doktor ne zaman dedi bilmiyorum gününde yaptırsan daha iyi olur senin için doktorlar o şekilde öneriyor erken yaptirdigin zaman yanlışta çıkabiliyor sonuç
Daha bir doktorla görüşmedik bir yerde okudum 3 yıllık evli olmalıymış daha 3 yıl olmadı benim sadece bu tedavi hakkımda bilgi almak istedim

Daha bir doktorla görüşmedik bir yerde okudum 3 yıllık evli olmalıymış daha 3 yıl olmadı benim sadece bu tedavi hakkımda bilgi almak istedim
Hiç duymadim öyle bişey ilk defa senden duyuyorum 1 sene evliliği duydum ama 3 sene olmaması lazım yeni öğrendim bende öyle birşey yok diye biliyorum ama

Çikmadi saglik ocaginda verdm e nabza dusmedi sonc

Yok ya bakiyorm bakiyorum yok ne kadr yavas sisteme dusmedi disardaydim saglik ocaginada yetişemedim
Canım sağlık ocağından çıkmıyor e devlette de bende o şekilde bakmıştım gidip oradan alıyorsun sonuçları ama devlet Hastanesi'nde çıkıyor e devletten de bakınca

Çikmadi saglik ocaginda verdm e nabza dusmedi sonc

Yok ya bakiyorm bakiyorum yok ne kadr yavas sisteme dusmedi disardaydim saglik ocaginada yetişemedim

Bu sabah bende erken gebelik yaptım negatif. 8. gün bugün

11. günü kan vericem.

naptın çıkmadı senin daha ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…