- 26 Mart 2021
- 392
- 166
Merhaba kan verdiniz mi kaçıncı gün emriyosu idrarda ciktiAslında 8. Gun erken değil 8. Gun akşam idrariyla görmüştüm pozitifi umarim kanda pozitif çıkar
Merhaba devlette tüp bebek için 2 negatif aşılama yapman gerekiyor ya da amh düşüklüğünüz varsa hiç aşılama yapmadıysanız amh 1.1 in altındaysa 3 senelik evli olman şartıyla tüp bebeği devlette yapabiliyorsunuz. Yani 1 sene önce bilgim bu şekildeydi değişmiştw olabilir bilemiyorum.Daha bir doktorla görüşmedik bir yerde okudum 3 yıllık evli olmalıymış daha 3 yıl olmadı benim sadece bu tedavi hakkımda bilgi almak istedim
Benimde bugün 8.gunum bende sabah test yaptım çıkmadı senin kaçıncı gün emriyosu canım
Hayırlısı olsun kaçıncı gün emriyosu evde idrarda bakmış ..
Teşekkür ederim bilgileriniz içinMerhaba devlette tüp bebek için 2 negatif aşılama yapman gerekiyor ya da amh düşüklüğünüz varsa hiç aşılama yapmadıysanız amh 1.1 in altındaysa 3 senelik evli olman şartıyla tüp bebeği devlette yapabiliyorsunuz. Yani 1 sene önce bilgim bu şekildeydi değişmiştw olabilir bilemiyorum.
Benimde 2.gun emriyosu Benimde 20sinde konuldu Benimde çıkmadı idrarda bende yarın kan vercem3. gün embriyosu canım benm. taze transfer yapıldı. 20.12.22 de transfer günü.
çıkmadı vala erken gebelik testi direkt negatif silik falan yok.
bakalım cumartesi günü kan vericem
Benimde 2.gun emriyosu Benimde 20sinde konuldu Benimde çıkmadı idrarda bende yarın kan vercem
Evet canım 2 ocak sende belirti var mıhadi hayırlısı inşallah. normalde test günün 02 ocak değil mi ?
Evet canım 2 ocak sende belirti var mı
Bende de gece başladı adet olacak gibi agri var hafif ara ara biraz bel ağrım var karnım benimde şiş iğneler yapıyor canımhiçbir belirtim yok. adet olacak gibi ağrı sızıntı var.
çok şişim sadece. küçücük yiyorum doymuyorum ama patlayacak kadar yemiş gibi şişim.
sende var mı bişey ?
5. Gün embriyosu dün 12. Gün kan testi verdim negatif çıktı. İlk denememiz başarısız oldu
Bende de gece başladı adet olacak gibi agri var hafif ara ara biraz bel ağrım var karnım benimde şiş iğneler yapıyor canım
Sende canım inşallah burda senatya arkadaş pozitif çıkmış kan vermiş ya acaba onun kaçıncı gün emriyosuhayırlısı olsun. tez vakite pozitifi görürsün inşallah.
Canım yarın çıkmaz sonuç cuma çıkar veririm tabihayırlısı olur inşallah bakalım senin kan kaç çıkacak yarın. yaz mutlaka
Canım kaçıncı gün emriyosuTransferin 8.günü gebelik testi yaptım negatif erken mi sonradan çıkar mı
Hayırlısı olsun canım kalitesi nasıldı neden tutmadı ki5. Gün embriyosu dün 12. Gün kan testi verdim negatif çıktı. İlk denememiz başarısız oldu
Sende canım inşallah burda senatya arkadaş pozitif çıkmış kan vermiş ya acaba onun kaçıncı gün emriyosu
Hepimiz için hayırlısı olsun. 16 aralıkta 2 adet kaliteli embriyo transferi yapıldı. Bugün test sonucumu doktora yolladım 2 tane daha dondurulmuş embriyom var moral bozmaya gerek yok tüm ilaçları bırak 1 hafta içinde adet olacaksın adetliyken yanıma gel konuşacağız dedi.Hayırlısı olsun canım kalitesi nasıldı neden tutmadı ki
O zaman benim cikmamasi normal canım benim 2.gun emriyosu ya sizden geç cikar3. gün embriyosu onunda. 19 aralık transferi