Transferin bugun 8.gunu gebelik testi yaptım negatif

Özeller devlete göre daha ilgili ve insan muamelesi yapılıyor bizim burda ki devlette kimse düşürmesin sadece ben değil binamda öyle para tuzağı dediğin için böyle açıklama yaptım
Evet ilgili bi zahmetde ilgili olsun dunya para aliyolar surekli suydu buydu ben sadece arastrmaya gittim durumu 5 bin cikdi cebimden bi islemde yaplmadi ve kesin konusmuyolar ya olur ya olmaz ee o her hastsnede oyle

Özeller devlete göre daha ilgili ve insan muamelesi yapılıyor bizim burda ki devlette kimse düşürmesin sadece ben değil binamda öyle para tuzağı dediğin için böyle açıklama yaptım
Benm gittigim arastrma hastanesiydi ve cok ilgilendiler her zaman naslsn diye surekli gelip kontrol ettiler ozelle ilgilenmesi bence farkli degildi özelde gittm ayni ilgi fazla para

Benm gittigim arastrma hastanesiydi ve cok ilgilendiler her zaman naslsn diye surekli gelip kontrol ettiler ozelle ilgilenmesi bence farkli degildi özelde gittm ayni ilgi fazla para
Tabi doğrudur ben ilk hamilelikte 2019 yılı tiroid yüksek değeri baya aşmış ama ilaç vermediler sonra düşük oldu devlete gidiyordum akraba doktor var ama başka şehir de oturuyyor e nabizda kırmızı şeyler vardı ona attı meğerse hamilelikte TSH dediğim hormon baya yüksek çıkmış ilaç vermedimi dedi yok folik asit bile vermedi sonra ne bilim aynı doktordan kürtaj oldum 2023 oldu haylada bir çocuk olmadı ama tüp bebek aşamasındayım embriyo 4 günü şuan ama özel dedigim gibi yılar gextikce daha tecrübeli oldum doktor konusunda oyuzden öyle yorum yapmsim gelldi hayırlısi

Merhaba . Ben de sizinle aynı süreci yaşıyorum . 3. Gün embriyosu konuldu. 10 ocakta transfer oldun 8. Gün sabah test yaptım yani 19 Ocak. Erken gebelik testi tamamen negatif çıktı . Silik bile değil. 23 ocak pazartesi kan vereceğim . Hiç bir belirtim yok . Siz de belirti var mıydı ?

kan vermeniz lazım 😀 hayırlı olur inşallah

Arkadaşlar hangi topiğe yazacağımı bilemedim.29 aralık ta transfer olmuştum negatif oldu.
İlaçları kestikten 11 gün sonra regl oldum ama 1 gün sürdü ve o kadar az ki önce az kahve sonra sadece silince pembe. Yani neredeyse birkaç damla. Sizce bu anormal midir ?

Benm esimde sayılı sperm bulunuyordu ona ragmen cok sukur tuttu 23 feln ilac hastane gidip gelmeleri saymadim hic doktor iyi ama cok bire bir gorusulmuyor cok yogun ben dogru duzgun soru bile soramadm hem hemsirelere sordm onlarda ayni bilgiye sahip transfer gunu bile bisy anlatmadilar odaya gectm transfer odasnda kalitesini soyledi okadr ,özellere hic bi zaman gitmek istemedm para tuzagı cunku bi tahlil bile 1 binlira burda tahlilere para vermedim kac kez muane oldum hc para vermedim
Merhaba nasıl randevu aldınız acaba ben ulaşamıyorum birde özel muayene dedi devlet değil mi acaba ? Davut güven için soruyorum da yeni başlicam tedaviye güvenilir doktor arıyorum

X