• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169

Nekadarcilekbirhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
2.442
1.809
133
34
Kızlar merhaba transferin 7. Günündeyim (5.gün embriyosu)ilk günler de sızı batma adet sancısı oluyodu bugün pek bi hissiyatım kalmadı sizler pozitifi hangi belirtilerle gördünüz acaba ?
Göğüs uçlarım ağrıyo adet öncesi hep olur
Bel ağrısı transferden sonra devamlı oldu .
Pazar günü test yaptırırım büyük ihtimal normalde 7 mayıs test günüm..

Kızlar merhaba transferin 7. Günündeyim (5.gün embriyosu)ilk günler de sızı batma adet sancısı oluyodu bugün pek bi hissiyatım kalmadı sizler pozitifi hangi belirtilerle gördünüz acaba ?
Göğüs uçlarım ağrıyo adet öncesi hep olur
Bel ağrısı transferden sonra devamlı oldu .
Pazar günü test yaptırırım büyük ihtimal normalde 7 mayıs test günüm..
Canım benim belirtilere takılma hic belirti olmayıp pozitif olanlar var . Benim 2. Gunum herseyi yasiyorum zaman zaman .Kimi de bütün belirtileri yaşıyor. Stres yapma 9.günde cikar zaten az kalmıs sabret pozitifi goreceksin ben inaniyorum buna sen de inan ve dua et kuzum

Canım benim belirtilere takılma hic belirti olmayıp pozitif olanlar var . Benim 2. Gunum herseyi yasiyorum zaman zaman .Kimi de bütün belirtileri yaşıyor. Stres yapma 9.günde cikar zaten az kalmıs sabret pozitifi goreceksin ben inaniyorum buna sen de inan ve dua et kuzum
Ya aslında tahmin ettiğimden de rahat geçirdim bu süreci ama insan hep daha fazla ümitlenmek ister ya şuan öyleyim sanki belirtisiz öğrenenleri görünce daha çok umudum olacak gibi geliyo :KK16: senin de güzel haberlerini duyucam burdan Allah’ın izniyle canım kocaman hamileyimm yazarsın inş sen de :KK200:

Ya aslında tahmin ettiğimden de rahat geçirdim bu süreci ama insan hep daha fazla ümitlenmek ister ya şuan öyleyim sanki belirtisiz öğrenenleri görünce daha çok umudum olacak gibi geliyo :KK16: senin de güzel haberlerini duyucam burdan Allah’ın izniyle canım kocaman hamileyimm yazarsın inş sen de :KK200:
Insallah canım insallah pozitifi goruruz.Ya ne bileyim sanirim bu sefer umutsuz hissediyorum kendimi nedense

Insallah canım insallah pozitifi goruruz.Ya ne bileyim sanirim bu sefer umutsuz hissediyorum kendimi nedense
Yok yok umutsuz olma nötr olmak bile negatif olmaktan iyidir kuzum güzel olacak öyle ya da böyle bizim de bi gün yavrumuz olacak Allah’ın izniyle :anneadayı::emir_bebek: bu tedavim olmazsa tatil planımız bile hazır :halay: olursa da allahtan olmazsa da diyorum bu ara

Yok yok umutsuz olma nötr olmak bile negatif olmaktan iyidir kuzum güzel olacak öyle ya da böyle bizim de bi gün yavrumuz olacak Allah’ın izniyle :anneadayı::emir_bebek: bu tedavim olmazsa tatil planımız bile hazır :halay: olursa da allahtan olmazsa da diyorum bu ara
Bu hastalık cok dusurdu beni bogazim gecti nezle oldum simdi de basim surekli agriyor zaten hastaliktan bebislerin varligini unutuyorum. Olumsuz olmak istemiyorum ama iste ister istemez dusuyor insan

Ayy kızlar benim de transferim cumartesi yapıldı bugün 6. Günüm. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Yarın kan testi yaptırsam çıkar mı sizce? Ya bi de ben gebelik olduğunda ovulasyon testlerinin aynı yumurtlama dönemindeki gibi 2. Çizgiyi çok koyu verdiğini okumuştum. 3 gündür yapıyorum, 2. Çizgiden eser yok, negatif olduğunu düşünüyorum :(

Bende de adet olacak gibi tüm belirtiler vardı bugüne kadar kasık ağrısı gibi. Bugün ağrım yok ama göğüslerim şişti adet öncesi gibi. Zaten adet tarihim de test günümle aynı ama negatif gibi geliyor sanki

Ayy kızlar benim de transferim cumartesi yapıldı bugün 6. Günüm. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Yarın kan testi yaptırsam çıkar mı sizce? Ya bi de ben gebelik olduğunda ovulasyon testlerinin aynı yumurtlama dönemindeki gibi 2. Çizgiyi çok koyu verdiğini okumuştum. 3 gündür yapıyorum, 2. Çizgiden eser yok, negatif olduğunu düşünüyorum :KK43:
Canım 6.gun cok erken bence hcg yeni karisiyor kana 6. Gun 9.gunu bekle derim ben. Olumsuz dusunme sadece belirti icin de test icin de cok erken.

Ok benimde bbu pazartesi bkildi rahim kalinligina 11 mm dedi ii dedi adetinn 3.gunundn beri progynava diye bir hap kullaniyorim biginden itirbarendw utregostron vajinadan alinan fitil kullaniyorum doktor sali onumuzde sali ginune transfer olucak dedi ama benim normal pazr gunu adet gunu m ve hep duzenli plurum benim adetin basindan beri sayiliraa 26.gune gelio ama hap kullanidigm zamana bakaraan 23.gun pluyor adetim olur iptal plur diye cok korkuyorum igne fln kullandim okadar oyuzden araatirma yapiyorum hagig adet belirtilerimde var kafam karisti

Ok benimde bbu pazartesi bkildi rahim kalinligina 11 mm dedi ii dedi adetinn 3.gunundn beri progynava diye bir hap kullaniyorim biginden itirbarendw utregostron vajinadan alinan fitil kullaniyorum doktor sali onumuzde sali ginune transfer olucak dedi ama benim normal pazr gunu adet gunu m ve hep duzenli plurum benim adetin basindan beri sayiliraa 26.gune gelio ama hap kullanidigm zamana bakaraan 23.gun pluyor adetim olur iptal plur diye cok korkuyorum igne fln kullandim okadar oyuzden araatirma yapiyorum hagig adet belirtilerimde var kafam karisti
Valla doktorun boyle bir karar verdiyse dogrudur canim ben adet olmazsin diye dusunuyorum

Bu hastalık cok dusurdu beni bogazim gecti nezle oldum simdi de basim surekli agriyor zaten hastaliktan bebislerin varligini unutuyorum. Olumsuz olmak istemiyorum ama iste ister istemez dusuyor insan
Bende cok derin hasta oldum grip icin ilacta kullanamadim tedavi icin kullandigimiz ilaclar hasta etti beni resmen

Back