- 6 Ocak 2023
- 131
- 60
- Konu Sahibi musmutluumutlu
Allah bağışlasınDoğdu 2 ay sonra 1,5 yaşında olacak Allah’ın izniyle inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasınDoğdu 2 ay sonra 1,5 yaşında olacak Allah’ın izniyle inşallah
Hiçbir belirtim yoktu halada yok ara sıra kasık agrısı oluyo sızlama seklinde okadar dayanamayıp test alıp kendim görmek istedim yoks hiçbir belirtim yoktu belirti aramayın lütfen ilaçların etkisi çok yogun sekilde hissediliyorbelirtilerin nelerdi kacıncı gundem basladı teansverin lütfen cok önemli yaz
Transferimin 7. Günü test yaptım 10. Günü kan verdim 12. Günüde verdim şimdi ulrtastonu bekliyorum. İnsallah saglıklı buyuyordur gelişiyordur bir problem yoktur. Bol bol dua yapabilecgimiz en güzel şey dua etmek kendinizi strese sokmayın daha önce 3 denemem var olumsuz bu sefer strese sokmadım kendimi olursa olur olmazsa nasip dedim testte çizgi görmeyi beklemıyordum kendşmi negatife hazırlanıştım cunku sakin kalın stres yapmayın zor bir süreç biliyorum ama deneyin en azındanbelirtilerin nelerdi kacıncı gundem basladı teansverin lütfen cok önemli yaz
MerhabaKızlar 15 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu
Belli ki geç tutunmuş ama sağlıklı ilerliyor hayırlısı olsun iyi düşününArkadaşlar bugün transferin 10. Günü beta 26.03
8. Gün 08.38 di artış nasıl sizce… böyle çok azdan başlayınca çok telaşlı oluyormuş insan.. ne zaman yüksek değerler görücem diye… belki de göremicem herşeyin hayırlısı
Tüp bebekte geç tutunma neden olur ki yada olur mu bilmiyorum böyle başlayıp sağlıkla devam eden az kişi var ama imkansız değilBelli ki geç tutunmuş ama sağlıklı ilerliyor hayırlısı olsun iyi düşünün
Yani 5. Gün embriyosunda pek olacak bir durum değil ama 3. Gün olabilir. Rahim kapalı bir kutu her mucizeye gebe . İyi düşünün iyi olsunTüp bebekte geç tutunma neden olur ki yada olur mu bilmiyorum böyle başlayıp sağlıkla devam eden az kişi var ama imkansız değil
Ne oldu sonucunuzTüp bebekte geç tutunma neden olur ki yada olur mu bilmiyorum böyle başlayıp sağlıkla devam eden az kişi var ama imkansız değil
Vaktini bekliyordur, hayırlısı olsun sıkmayın canınızıMalesef bugün artış olmadı 28.5 çıktı sonuç dr a yazdım bıraktırır ilaçları falan… nasip değilmiş desteğiniz için teşekkürler
Arkadaşım slm kan sonucun nasıl çıktı seni merak ettimAmin Allah'ım güldürsün yüzümüzü inşallah ben 10. Gün değeri 10 olup doğuran insan biliyorum Allah'tan ümit kesilmez 5 in üstünde olduğunda her zaman ümit vardır test görüntüm bu şekilde, dün akşam 9 gibi falan yapmıştım sanırım
Evrim hanım ben test yaptığımda sonucum hiç güzel çıkmamıştı 0.26 ile doktor ilaçlarımı bıraktırdı. 15 gün geçti bende adet olmayınca evde test yaptım ki hamileyim ..değerim 130bin ikizlere hem de , suan 9. Haftamıza girdik herşeyde çok şükür yolunda. O bebekler tutunacaksa tutunuyor , bolca dua edin , beslenmenize dikkat etmeye devam edin, su içmeyi ihmal etmeyin , vitaminlerinizi de kesmeyin. Diğer ilaçlarla ilgili bişey diyemem ama vitaminler zaten zarar vermez devam edin.Malesef bugün artış olmadı 28.5 çıktı sonuç dr a yazdım bıraktırır ilaçları falan… nasip değilmiş desteğiniz için teşekkürler
Arkadaşlm teşekkür ederim güzel yorumuna ama bugün adet oldum… ben de bu olaya şöyle baktım dış gebelik olmasından sa kimyasal gebelik olsun ki tedaviye ihtiyaç kalmasın… öyle de oldu çünkü dış gebelik ilerlerse zor bir durum… beterin beteri var yani… inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder siz de sağ salim kucağınıza alın inşallahEvrim hanım ben test yaptığımda sonucum hiç güzel çıkmamıştı 0.26 ile doktor ilaçlarımı bıraktırdı. 15 gün geçti bende adet olmayınca evde test yaptım ki hamileyim ..değerim 130bin ikizlere hem de , suan 9. Haftamıza girdik herşeyde çok şükür yolunda. O bebekler tutunacaksa tutunuyor , bolca dua edin , beslenmenize dikkat etmeye devam edin, su içmeyi ihmal etmeyin , vitaminlerinizi de kesmeyin. Diğer ilaçlarla ilgili bişey diyemem ama vitaminler zaten zarar vermez devam edin.
Benim kimyasal gebelik oldu değerim yüksekten düşmeye başladı ne yazık kiArkadaşım slm kan sonucun nasıl çıktı seni merak ettim
Benim 7.gün 13,76ydı değerim 9.gün 5.86 ya düştü maalesef doktor kimyasal gebelik için birşey dedi mi sana nasıl bir yol izleyecekYaaa cnm çok üzüldüm senin ilk kaç çıktı? Sonra kaça düştü