Transferin 7. Günü test

belirtilerin nelerdi kacıncı gundem basladı teansverin lütfen cok önemli yaz
Hiçbir belirtim yoktu halada yok ara sıra kasık agrısı oluyo sızlama seklinde okadar dayanamayıp test alıp kendim görmek istedim yoks hiçbir belirtim yoktu belirti aramayın lütfen ilaçların etkisi çok yogun sekilde hissediliyor

belirtilerin nelerdi kacıncı gundem basladı teansverin lütfen cok önemli yaz
Transferimin 7. Günü test yaptım 10. Günü kan verdim 12. Günüde verdim şimdi ulrtastonu bekliyorum. İnsallah saglıklı buyuyordur gelişiyordur bir problem yoktur. Bol bol dua yapabilecgimiz en güzel şey dua etmek kendinizi strese sokmayın daha önce 3 denemem var olumsuz bu sefer strese sokmadım kendimi olursa olur olmazsa nasip dedim testte çizgi görmeyi beklemıyordum kendşmi negatife hazırlanıştım cunku sakin kalın stres yapmayın zor bir süreç biliyorum ama deneyin en azından

Arkadaşlar bugün transferin 10. Günü beta 26.03
8. Gün 08.38 di artış nasıl sizce… böyle çok azdan başlayınca çok telaşlı oluyormuş insan.. ne zaman yüksek değerler görücem diye… belki de göremicem herşeyin hayırlısı 🤲🏻

Arkadaşlar bugün transferin 10. Günü beta 26.03
8. Gün 08.38 di artış nasıl sizce… böyle çok azdan başlayınca çok telaşlı oluyormuş insan.. ne zaman yüksek değerler görücem diye… belki de göremicem herşeyin hayırlısı 🤲🏻
Belli ki geç tutunmuş ama sağlıklı ilerliyor hayırlısı olsun iyi düşünün

Tüp bebekte geç tutunma neden olur ki yada olur mu bilmiyorum böyle başlayıp sağlıkla devam eden az kişi var ama imkansız değil🤲🏻
Yani 5. Gün embriyosunda pek olacak bir durum değil ama 3. Gün olabilir. Rahim kapalı bir kutu her mucizeye gebe . İyi düşünün iyi olsun

Malesef bugün artış olmadı 28.5 çıktı sonuç dr a yazdım bıraktırır ilaçları falan… nasip değilmiş desteğiniz için teşekkürler

Malesef bugün artış olmadı 28.5 çıktı sonuç dr a yazdım bıraktırır ilaçları falan… nasip değilmiş desteğiniz için teşekkürler
Evrim hanım ben test yaptığımda sonucum hiç güzel çıkmamıştı 0.26 ile doktor ilaçlarımı bıraktırdı. 15 gün geçti bende adet olmayınca evde test yaptım ki hamileyim ..değerim 130bin ikizlere hem de , suan 9. Haftamıza girdik herşeyde çok şükür yolunda. O bebekler tutunacaksa tutunuyor , bolca dua edin , beslenmenize dikkat etmeye devam edin, su içmeyi ihmal etmeyin , vitaminlerinizi de kesmeyin. Diğer ilaçlarla ilgili bişey diyemem ama vitaminler zaten zarar vermez devam edin.

Evrim hanım ben test yaptığımda sonucum hiç güzel çıkmamıştı 0.26 ile doktor ilaçlarımı bıraktırdı. 15 gün geçti bende adet olmayınca evde test yaptım ki hamileyim ..değerim 130bin ikizlere hem de , suan 9. Haftamıza girdik herşeyde çok şükür yolunda. O bebekler tutunacaksa tutunuyor , bolca dua edin , beslenmenize dikkat etmeye devam edin, su içmeyi ihmal etmeyin , vitaminlerinizi de kesmeyin. Diğer ilaçlarla ilgili bişey diyemem ama vitaminler zaten zarar vermez devam edin.
Arkadaşlm teşekkür ederim güzel yorumuna ama bugün adet oldum… ben de bu olaya şöyle baktım dış gebelik olmasından sa kimyasal gebelik olsun ki tedaviye ihtiyaç kalmasın… öyle de oldu çünkü dış gebelik ilerlerse zor bir durum… beterin beteri var yani… inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder🤲🏻 siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah👶🏼👶🏼

Cnm aslında kimyasal gebelik diye birşey yok.. aslında gebelik hiç oluşmamış oluyor embriyo tutunmaya çalışıyor ama vücut sağlıksız diye atıyor… eskiden hiç kimyasal gebelik yokmuş çünkü erken test yapılmazmış ve kanama olup o ay hamile kalamadığını anlarmışsın olan bu… önümüzdeki ay gidicem ben kontrole… benim 3 adet 5: gün embriyom var .. bir kere daha denerim sanırım 2 adet koyarlar … olmazsa artık nasipte yokmuş.. ben 38 yaşındayım 1 oğlum var 10 yaşında şükür sağlıklı… ikinciyi istiyoruz o da doğal yolla olmadı bu yola başvurduk oğlum doğal yolla olmuştu

selamlae, bende goruslerinizi almak isterim.
2. denemem 1. de pozitifti kimyasal oldu.

Transfer gunu haric bugun 5. gun sabah, yaptim idrar testu negatif cikti :KK43: Sizlerden tecrubelerinizi duyursam belki biraz rahatlarim

X