Transferin 7. Günü test

Merhabalar.
Daha önce 3 başarısız sonuç. Şimdi 7. Gündeyim ve test yaptım 3 testtede silik çıktı kaset test kullandım. Kan testi gününü bekliyorum (negatif cıkar diye korkumdan erken yaptırmıyorum silik çizgi mutluluğu test gününe kadar sürsün bari aksi bir sonuç alırsam diye )
Bu şekilde olup gebelik yakaladınız mı
Hayırlı olsun şimdiden, bende 22 Eylül'de transfer oldum ancak test yapmaya cesaret edemiyorum sizden cesaret alıp bu akşam bende mi yapsam acaba ama benim tek embriyo akşam testinde çıkar mı emin olamadım 🤔

Hayırlı olsun şimdiden, bende 22 Eylül'de transfer oldum ancak test yapmaya cesaret edemiyorum sizden cesaret alıp bu akşam bende mi yapsam acaba ama benim tek embriyo akşam testinde çıkar mı emin olamadım 🤔
Sabah idrarı en güzeli ben hem bir gün önce hem de bugün ilk idrarla yapmadım… ama yine sarı renkteydi ikinci idrarımda… yine de sabah idrarı en güzeli… gün içinde çok su içiyoruz

İnşallah rabbim nasip eder sanada. Bnmkide tek emriyo transferiydi dayanamayıp yaptım ilk önce okadar siliktiki cok zor gözukuyordu günden gğne belirginleşti test günüde pozitifi gördüm sıra şimdi kese görmeyi beklemekte. Çok sabırsızlıkla geçen bir süre rabbim hepşmize nasip etsin insallah

Arkadaşlar merhaba benim de transfer günüm 22 eylül 2023 … 28 eylülde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı … 29 eylül kaset test yaptım silik çizgi var… erken gebelik testinde bir gün önce çıkmamıştı kaset testte çıktı sizce bir gün sonra beta yükselmeye başlamış olabilir mi?
Ayy yeni gördüm hadi hayırlısı ile olmuş var var bnmki bundan da silikti ilk yaptıgımda gün gün koyulaştı insallah sağlıkla buyur kucagımıza almakta nasip olur 💃🏻💃🏻🧿🧿🧿

Arkadaşlar ben bugün idrar testini tekrarladım ama negatif çıktı merak edip kan baktırdım 8.38 çıktı dr u aradım hemşire var yada yok diyemeyiz iki gün sonra birdaha baktırın dedi… siz hiç çok düşük beta ile hamile olana denk geldiniz mi yorumlarda?

İnşallah rabbim nasip eder sanada. Bnmkide tek emriyo transferiydi dayanamayıp yaptım ilk önce okadar siliktiki cok zor gözukuyordu günden gğne belirginleşti test günüde pozitifi gördüm sıra şimdi kese görmeyi beklemekte. Çok sabırsızlıkla geçen bir süre rabbim hepşmize nasip etsin insallah
Aminn inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin çok teşekkür ederim 🙏🏻 kesinlikle öyle çok sabırsızım bende dün yani 7. gün akşam testte çift çizgiyi gördüm 🌸🥰

Evet 2 gün sonra tekrarlaman daha iyi fikir uyandırır cok yeni oldugu için düşük cıkabilir bu sekilde olan çok kişi oluyo geç tutunmuş olabilir inşallah bebişin seninledir

Aminn inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin çok teşekkür ederim 🙏🏻 kesinlikle öyle çok sabırsızım bende dün yani 7. gün akşam testte çift çizgiyi gördüm 🌸🥰
Hadi hayırlısı ile kandada pozitifi görüp diğer bekleme aşamasına geçersiniz 🌺 testleri beklemek ayrı ultrastonu beklemek daha ayrı bir süreç rabbim emeklermizin mükafatlandırsın inşallah bol bol yunus suresi meryem suresi ve ibrahim surelerini okuyun dinleyin.

Arkadaşlar ben bugün idrar testini tekrarladım ama negatif çıktı merak edip kan baktırdım 8.38 çıktı dr u aradım hemşire var yada yok diyemeyiz iki gün sonra birdaha baktırın dedi… siz hiç çok düşük beta ile hamile olana denk geldiniz mi yorumlarda?
Kaset restlerr normaldede ilerlemeye baslayan gebeliklerde sonuc gösteriyor erken gebelik testi ile deneme yapın beta kana tam girmediği için kaset testte negatif gözukuyor olabilir. Düşük beta ile gebeliği ilerleyen minnoşunu kucagına alan cok kişi var insallah sizinkide öyle olur

Kaset restlerr normaldede ilerlemeye baslayan gebeliklerde sonuc gösteriyor erken gebelik testi ile deneme yapın beta kana tam girmediği için kaset testte negatif gözukuyor olabilir. Düşük beta ile gebeliği ilerleyen minnoşunu kucagına alan cok kişi var insallah sizinkide öyle olur
İnşallah arkadaşım ama yorumlar genelde kimyasal yada dış gebelik diyor😞 hakkımızda en hayırlısını en kolay yoldan nasip etsin rabbim🤲🏻

Arkadaşım hayırlı olsun fotoda koyar mısın senin çizgin nasıl? Ben test yaptım tekrR negatif kanda da bugün 8.38 çıktı böyle çıkıp devam eden çok az insan var ama Allahtan ümit kesilmez ol der olur hakkımızda en güzeli en hayırlısı olsun gönlümüzdekini nasip etsin🤲🏻

Arkadaşım hayırlı olsun fotoda koyar mısın senin çizgin nasıl? Ben test yaptım tekrR negatif kanda da bugün 8.38 çıktı böyle çıkıp devam eden çok az insan var ama Allahtan ümit kesilmez ol der olur hakkımızda en güzeli en hayırlısı olsun gönlümüzdekini nasip etsin🤲🏻
Tabiki allahdan ümit kesilmez asla rabbim sesinimizi duysun gönlümüzdeki yaşamayı nasip etsin hepimize. En son koyu ikinci çizgi görünce yapmayı bıraktım zaten test günümde gelmişti. Ama ilk yaptıgım cok silikti ilk paylaşımımda paylaşmıştım yok gibiydi gözukmuyordu neredeyse

Eklentiler

• IMG_5665.png
    IMG_5665.png
    551,6 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_5666.png
    IMG_5666.png
    237,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_5668.png
    IMG_5668.png
    525,2 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_5667.png
    IMG_5667.png
    517,8 KB · Görüntüleme: 100
Hadi hayırlısı ile kandada pozitifi görüp diğer bekleme aşamasına geçersiniz 🌺 testleri beklemek ayrı ultrastonu beklemek daha ayrı bir süreç rabbim emeklermizin mükafatlandırsın inşallah bol bol yunus suresi meryem suresi ve ibrahim surelerini okuyun dinleyin.
İnşallah 🙏🏻 kesinlikle öyle amiin Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🌸

Amin Allah'ım güldürsün yüzümüzü inşallah 🌸 ben 10. Gün değeri 10 olup doğuran insan biliyorum Allah'tan ümit kesilmez 5 in üstünde olduğunda her zaman ümit vardır test görüntüm bu şekilde, dün akşam 9 gibi falan yapmıştım sanırım

Eklentiler

• IMG_20230929_215234.jpg
    IMG_20230929_215234.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20230929_215027.jpg
    IMG_20230929_215027.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 92
Amin Allah'ım güldürsün yüzümüzü inşallah 🌸 ben 10. Gün değeri 10 olup doğuran insan biliyorum Allah'tan ümit kesilmez 5 in üstünde olduğunda her zaman ümit vardır test görüntüm bu şekilde, dün akşam 9 gibi falan yapmıştım sanırım
Senin maşallah çok güzel arkadaşım benim bugün sabah erkenden yapmama rağmen hiç çıkmadı… normalde 11 de kan verdim 8.38 çıktı… erken gebelik testi 5 in üstünü görüyor bu sabah neden görmedi erken testlerden yapmıştım halbuki… acaba benim geç tutunma olup geç beta salgılanması olabilir mi? Ama çoğu kişide düşük beta iyi sonuç vermemiş nasip ne diyelim🤲🏻
Tabiki allahdan ümit kesilmez asla rabbim sesinimizi duysun gönlümüzdeki yaşamayı nasip etsin hepimize. En son koyu ikinci çizgi görünce yapmayı bıraktım zaten test günümde gelmişti. Ama ilk yaptıgım cok silikti ilk paylaşımımda paylaşmıştım yok gibiydi gözukmuyordu neredeyse
ne güzel artmış maşallah🧿

X