- 7 Nisan 2022
- 48
- 35
-
- Konu Sahibi Birumutiste
Aynen ben doğuda görevdeyim burada sıkıntı çok çıkmıyor küçük yer oluncaben daha önce acilden verememiştim sıkıntı çıkarmışlardı. bu sefer daha rahatım yarın ola hayrolakader arkadaşı gibi olduk seninle de.
Benim ani kramp oluyordu başka belirti falan olmadı. Bugün 10.günüm ben öyle erken gebelik testi yaptım. İnşallah sana da nasip olsunKızlar selam bugün transfer gününü saymassak 6 sayarsak 7 ci günüm.dün gece tam kalçamın üzerin belimde Ağrı başladı , ve bacaklarım . Bacaklarım bi iki gündür böyleler . Sanki güm güm atıyor ( busöylediklerim genelde adete yakın olurdu ) korkuyorum . 2 ci denemm ve 2 tane 3 gün embriyosu transfer oldum . Belirtileriniz nasıldı . Birde erken gebelik teshi denedinizmi kaçı gün yaptınız
Canım bende kramp yok . İlk günler çok oldu ilk 4 gün ani spazım kramp tarzı şeyler alt karın bölgemde şimdi ama onlar yok. Bel ve bacak ağrısı var adet olacakmışım gibi .Benim ani kramp oluyordu başka belirti falan olmadı. Bugün 10.günüm ben öyle erken gebelik testi yaptım. İnşallah sana da nasip olsun
korkma korkma daha 2 gün varmış testine. kaç çıktı sonucun?Benimki dış gebelik mi belli bile değil pozitif ama sevinemiyorum
bende de arada bel ağrısı oldu ama yatmaktan mıdır bilemiyorum. sabah normal gebelik testi yaptım. ilk 10 dk çıkmadı bişey, yarım saat kadar sonra bir çizgi gördüm silik. yarın test günüm benim. senin erken az daha sabret bence ve moralini bozmaKızlar selam bugün transfer gününü saymassak 6 sayarsak 7 ci günüm.dün gece tam kalçamın üzerin belimde Ağrı başladı , ve bacaklarım . Bacaklarım bi iki gündür böyleler . Sanki güm güm atıyor ( busöylediklerim genelde adete yakın olurdu ) korkuyorum . 2 ci denemm ve 2 tane 3 gün embriyosu transfer oldum . Belirtileriniz nasıldı . Birde erken gebelik teshi denedinizmi kaçı gün yaptınız ?
korkma korkma daha 2 gün varmış testine. kaç çıktı sonucun?
ani kramplar göğüs hassasiyeti bende de var. ama bunlar çok bir anlam ifade etmiyormuş. herkeste farklı belirtiler olabiliyormuş. çok düşünmemek lazım. içinizi ferah tutun. gerisi sonuçta bizim elimizde değil.
çıktı inşallah iyi gider her şey
ohh çok iyi çok iyi255 çıktı inşallah iyi gider her şey
Peki siz ne zaman transfer oldunuz? Herkes aslında kasıklarda batma demiş ama bende mağlesef öyle birşey yok . Bu saydıklsrımın hepside adet belirtilerimle aynıbende de arada bel ağrısı oldu ama yatmaktan mıdır bilemiyorum. sabah normal gebelik testi yaptım. ilk 10 dk çıkmadı bişey, yarım saat kadar sonra bir çizgi gördüm silik. yarın test günüm benim. senin erken az daha sabret bence ve moralini bozma
benim de 2. denemem benim de iki tane 3 günlük kondu. ilki kimyasal oldu benim.
Herkeste farklı kuzucum süreç ama ben bol bol kitap okudum onu düşünme vakit geçir çok hareketsiz kalma kan akışı hızlansın inşallah güzel sonuç alırsın hepimizin sağlıklı olsun süreci bir de ben sürekli elimi karnıma koyup dua okudumCanım bende kramp yok . İlk günler çok oldu ilk 4 gün ani spazım kramp tarzı şeyler alt karın bölgemde şimdi ama onlar yok. Bel ve bacak ağrısı var adet olacakmışım gibi .
İnşallah kuzuohh çok iyi çok iyiinşallah sağlıkla devam eder. aklına kötü bişey getirme
Bende kitap okumaya çalışıyorum ama kafam bambaşka yerlerde oluyor . Dizi bakıyorum vs ama tam dağıtamıyorum son günlerdeHerkeste farklı kuzucum süreç ama ben bol bol kitap okudum onu düşünme vakit geçir çok hareketsiz kalma kan akışı hızlansın inşallah güzel sonuç alırsın hepimizin sağlıklı olsun süreci bir de ben sürekli elimi karnıma koyup dua okudum
Peki siz ne zaman transfer oldunuz? Herkes aslında kasıklarda batma demiş ama bende mağlesef öyle birşey yok . Bu saydıklsrımın hepside adet belirtilerimle aynı
1 nisandı benim transfer. ilkinde çok yıkılmıştım ama bu sefer daha rahatım. üzülmeyeceğime söz verdim. biraz daha esnek davrandım ve bol bol güldüm. negatif olmamak gerekiyor bu süreçte.Peki siz ne zaman transfer oldunuz? Herkes aslında kasıklarda batma demiş ama bende mağlesef öyle birşey yok . Bu saydıklsrımın hepside adet belirtilerimle aynı
Bende ilkine göre çok daha rahattım ama gün geçtikçe benim adet ağrıları baş gösterdikçe gerilmeye başladım .1 nisandı benim transfer. ilkinde çok yıkılmıştım ama bu sefer daha rahatım. üzülmeyeceğime söz verdim. biraz daha esnek davrandım ve bol bol güldüm. negatif olmamak gerekiyor bu süreçte.
benim de düne kadar vardı adet ağrısı gibiydi. ama bugün pek bir şey yok mesela diğer günlerdeki gibi. bence çok düşünmeyin. sağlıklı ise olur zaten. benim duam sağlıklı olsun hayırlısı şeklinde hep.Bende ilkine göre çok daha rahattım ama gün geçtikçe benim adet ağrıları baş gösterdikçe gerilmeye başladım .
Amin inşallah.. sizinkisi 5 gün embriyosumu test günü ne zaman ?benim de düne kadar vardı adet ağrısı gibiydi. ama bugün pek bir şey yok mesela diğer günlerdeki gibi. bence çok düşünmeyin. sağlıklı ise olur zaten. benim duam sağlıklı olsun hayırlısı şeklinde hep.
3 gün embriyosuydu. yarın test günümAmin inşallah.. sizinkisi 5 gün embriyosumu test günü ne zaman ?
Kaçıncı günde test yaptırıyor doktorunuz ? Ben haftaya cuma yapmak istiyorum almanyada cuma resmi tatil cumartesi pazar kapalı pazartesi yumurta bayramı diye salı 19 na test dedi ama 15 de de çıkar galiba sanki ?3 gün embriyosuydu. yarın test günüm