Transferin 7. Günü hiç belirti yaşamayanlar bakabilir mi??

Kaçıncı günde test yaptırıyor doktorunuz ? Ben haftaya cuma yapmak istiyorum almanyada cuma resmi tatil cumartesi pazar kapalı pazartesi yumurta bayramı diye salı 19 na test dedi ama 15 de de çıkar galiba sanki ?
kimisi 10. gün kimisi 12. gün diyor anladığım kadarı ile. bence cuma verin. zaten 2 günde bir verip artışa bakılıyor.

bugün 7. gününüz ise o zaman perşembe de olur sanırım. araya 4 gün giriyor yoksa çok uzunmuş ☺️
Perşembe versemde çıkmaz almanyada 😂 ertesi gün ancak çıkıyor yine vuma arayacak olurlar oda tatil diye yine salıya gelir 🥲

Benim negatif kizlar 2. Deneme olmDi 😥
Hiç sıkma canını kuzucum. Bu hayatta her şey olacağına varır. Tüp bebek süreçlerinde okuduğum onca şeyden sonra en önemli sorunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Kafamıza taktığımız sürece, elde etmeye çabaladıkça, kendimizi yerle bir ediyoruz. Sen iyi olmazsan, vücudun sakin olmazsa , bu süreçte mükemmel gitmeyecektir. 2 ay en azından kendine sıkı bir beslenme uygula. hayıt otu tohumu çayı iç bana doktorum önermişti yumurta kalitesini artırıyor. bu süreçte en önemli şey bu. organik olan d vitamini folik asit c vitamini e vitamini ( 2oo lük) al. testere dişli aslan pençesi otu var araştır onu da günde 2 kez ondan iç yumurta kalitesi için harika. ambalajlı gıdaları bırak. uzak dur. stresi azalt. sigara alkol zaten olmasın. ardından günde mutlaka aktif ol yürüyüş kesin olsun. seni motive edecek en sevdiğin şeylere yönel. bol kitap oku bol film izle. bol bol gez. arkadaşlarınla daha çok vakit geçir ve bu süreçte internette sağlık adına bir araştırma yapma. ardından iki ay sonra bir doktor belirle senin sorunun ne ise o konuda uzmanlaşmış olması ve laboratuvar ortamı en önemlisi. sonra bu seçimin ardından kendini tedavi sürecine adepte et. aret kamar var bence çok iyi bir doktor baya çevremden ve tv den internet üzerinden adını çok duydum o bir gün seda sayan a çıkmıştı. Şöyle demişti: Tüp bebekte transfer sonrası kimsenim yapacağı bir şey yok zaten tutunma olmuşsa olmuştur. günlerce yatakta yatsanız da hücre çoğalması gerçekleşmiyorsa istersiniz rahme yapıştırın zaten düşecektir.. ben bunu duyduktan sonra görüşüm çok değişti. İnan her şey olacağına varıyor. çok yakın arkadaşım 3. denemede hamile kaldı. üstelik hiçbir sebep yokken olmuyordu. kişiye göre sayı değişir ama sonuçta pozitif sonucu göreceksin. kendine zalim olma. en değerli kişi sensin. sen iyi değilsen bu hayatta hiçbir şeyin önemi yok. var ya kimlerin kimlerin oluyor çocukları. kayınvalidemin çok yakın bir arkadaşı 13. denemesinde 47 yaşında son 2 yumurtası ile hamile kaldı. düşünsene. Ya da yine çevremden örnek vereyim bir arkadaşımda kızda sorun yok ama eşinde sperm yok. hem de hiç. sırf sperm için 4 yıldır tedavi görüyorlar. herkesin sınavı kendisine göre. 13 cm çikolata kistle asla hamile kalmazsın denilen arkadaşım doğal yoldan hamile kaldı. olacağı varsa olur sözünün bundan daha net nasıl bir açıklaması olabilir.
sen iyi ol her şey iyi olsun. hayat üzülmeyecek kadar kısa. zamanı gelecek ve bir bakacağız her şey harika ilerlemeye başlayacak. kısır döngüden kurtulacaksın. akışına bırak. kendine değer ver. vücut değerlerin bir yükselsin. vücudun bir mutluluk hormonu salgılasın. dinlensin. bol bol da dua et.
ben 2 yıl denedim ilk tüp bebek deneyimim de aynı süreci kendime uyguladım. fakat sana şöyle diyeyim bana 2 kez kanser olabileceğimi söylediler. 5 cm çikolata kistim var diye tüp bebek olmaz dediler ayrıca amh düşüklüğüm vardı. kaliteli yumurta çıkması çok zordu. ama o çaylar ve beslenme bence çok etki etki yumurta sayım artmadı ama kalite arttı. zaten yumurta sayısına müdahale etmek mümkün değil bu tamamen genetik bir şey.
uzun yazdım biliyorum. yazdıklarım bir anda sana mükemmel hissettirmeyecek. ama bir süre sonra bu dediklerimi yaparsan ve en en önemlisi kendine değer verir mutlu olursan her şey çorap söküğü gibi gelecektir. olumsuz düşünmek asla yok!
Kuzenim ebe hemşire ve bana şunu demişti. Çevremizdeki herkeste artık bir sorun var eskiler; ileri zamanlarda yediklerimizden dolayı bunların olacağını öngörüyordu yaşamaya başladık. bizden sonraki nesil daha çok uğraşmak zorunda kalacak. dünya kirlendi ve her şey hormonlu çünkü. fakat çevremizde çoğu insan yıllarca tüp bebek deniyor olmuyor olmuyor ardından umudunu yitirip vazgeçiyor ve çocukları oluyor... bu bir tesadüf değil sadece kafanın rahat olması ile ilgili bir durum. bizler fark etmesek de yatakta hangi pozisyonda çocuk tutar diye düşünmek dahi bu işe kafa yormak demektir. açık konuştum ama durum bu :)
kendine zaman tanı ardından yeniden dene ! hiçbir şey kolay yoldan elimize gelmiyor. ama zoru elde etmesini biliriz

Son düzenleme:
Çok güzel anlatmışsın. gerçekten çok düşünmeyi ve üzülmeyi bırakmak gerek. ben de sonucum ne olursa olsun kendime söz verdim. üzmeyeceğim kendimi dedim. sonuçta dediğin gibi sağlıklı olmadıktan sonra istediğin rahme koy tutmaz.
çevremde çok fazla düşük vs sorun yaşayan oldu ama bir o kadar da mucizeler oldu. inanmak lazım ve her şerde bir hayır vardır.

X