- 7 Nisan 2022
- 48
- 35
- Konu Sahibi Birumutiste
Bende bugün beyaz akıntı geldi sebebi ne bilmiyorum ama 8.günüm şuan çok çok hafif sancı gibi bir şey var arada o kadarKızlar sesiniz çıkmıyor güzel haberler yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün beyaz akıntı geldi sebebi ne bilmiyorum ama 8.günüm şuan çok çok hafif sancı gibi bir şey var arada o kadarKızlar sesiniz çıkmıyor güzel haberler yokmu
progestan fitil olarak kullanıyor musunuz? ben kullanıyorum o geliyor arada amaBende bugün beyaz akıntı geldi sebebi ne bilmiyorum ama 8.günüm şuan çok çok hafif sancı gibi bir şey var arada o kadar
Bende kullanıyorum dün geldi biraz kesildi hemen ya da ben fitil akıntısı ile karıştırıyor da olabilirimprogestan fitil olarak kullanıyor musunuz? ben kullanıyorum o geliyor arada ama
az kaldı ama korkum başladı yine pozitifi görüp sonra artmazsa diye. düşünmemeye çalışıyorum.Bugün 9.gün...
Yarın sabah erken gebelik testi yapacağım.az kaldı ama korkum başladı yine pozitifi görüp sonra artmazsa diye. düşünmemeye çalışıyorum.
beyaz akıntı fitildendir büyük ihtimalle. bende de oluyor
beni de dürtüyor şeytan ama bir gün kalmışken yapmayayım diyorumYarın sabah erken gebelik testi yapacağım.
Ayy benimde yarın 2 gün kalmış olacak yapsam çıkmasa bile üzülmicem kendimi motive ettimbeni de dürtüyor şeytan ama bir gün kalmışken yapmayayım diyorum
ben de bu şekilde söylüyorum kendime. ama benim çıkmamasından çok çıkıp artmaması korkulu rüyam şu anda. hadi ben de yarın yapayım şu testiAyy benimde yarın 2 gün kalmış olacak yapsam çıkmasa bile üzülmicem kendimi motive ettim
Ben testi yaptımben de bu şekilde söylüyorum kendime. ama benim çıkmamasından çok çıkıp artmaması korkulu rüyam şu anda. hadi ben de yarın yapayım şu testi
sonuç? moral bozmak yok ben de yaptım ama normal testmiş. erken gebelik değilmiş. benimki çıkmadı. zorlarsam uzaklardan bir çizgi görüyormuşum gibiBen testi yaptım
Ben şuan kan testi verdim silik çıktı sabah ama kendimi kandırmak istemiyorumsonuç? moral bozmak yok ben de yaptım ama normal testmiş. erken gebelik değilmiş. benimki çıkmadı. zorlarsam uzaklardan bir çizgi görüyormuşum gibi
Umarım çıkarBen şuan kan testi verdim silik çıktı sabah ama kendimi kandırmak istemiyorum
Bence hamilesiniz...Ben şuan kan testi verdim silik çıktı sabah ama kendimi kandırmak istemiyorum
Kızlar pozitifBence hamilesiniz...
Süper süper..darısı yarın benim başıma.katlanarak çoğalsın ve sağlıklı bir gebelik yaşarız inşallahKızlar pozitif
bu arada benim test şu anda pozitif gösteriyor ama zaman geçti üstünden. yanlış gösterebilir. o yüzden heveslenmiyorum. artık ben yarın sabah veririmKızlar pozitif
İnşallah isteyen herkese nasip olsunSüper süper..darısı yarın benim başıma.katlanarak çoğalsın ve sağlıklı bir gebelik yaşarız inşallah
Bende senle aynı düşündüm hemen acile gittim ama beklemek dee sorun olmazdıbu arada benim test şu anda pozitif gösteriyor ama zaman geçti üstünden. yanlış gösterebilir. o yüzden heveslenmiyorum. artık ben yarın sabah veririm
ben daha önce acilden verememiştim sıkıntı çıkarmışlardı. bu sefer daha rahatım yarın ola hayrola kader arkadaşı gibi olduk seninle de.Bende senle aynı düşündüm hemen acile gittim ama beklemek dee sorun olmazdı