Merhaba ben de 5. Gün embriyosu 8 nişanda transfer oldum. Benimde 7. Günüm bende dayanamadım test yaptım negatif çıktı sizde sanki çift silik gözüküyorKızlar bende 5 cı gun embryosu. Bugun 7 cı gubum varmıdır ?
Sankı ben 7 nısanda oldum transfer gunu saymayın sızın 6 ıdrarda çıkmazMerhaba ben de 5. Gün embriyosu 8 nişanda transfer oldum. Benimde 7. Günüm bende dayanamadım test yaptım negatif çıktı sizde sanki çift silik gözüküyor
A öyle mi iyi ya inşallah Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinSankı ben 7 nısanda oldum transfer gunu saymayın sızın 6 ıdrarda çıkmaz
Siz hangi şehirde tedavi gördünüz ben Trabzon’dan İstanbul’a gittimSankı ben 7 nısanda oldum transfer gunu saymayın sızın 6 ıdrarda çıkmaz
Evet amın, ılk transfermı? İstanbulA öyle mi iyi ya inşallah Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Evet ilk transferim. Sizin peki ? İstanbul da hangi hastanede yaptırdınızEvet amın, ılk transfermı? İstanbul
2 opu .3 cu transfer gunu yalnış bılmenızden anladım acı badem maslak sızEvet ilk transferim. Sizin peki ? İstanbul da hangi hastanede yaptırdınız
Yaa evet2 opu .3 cu transfer gunu yalnış bılmenızden anladım acı badem maslak sız
Bende ilkde 13 cıkmısıfı 7 tane 5 vı gun vardı ıkıncıde 13 cıkdı onda 5 tane 5 cı gun vardıYaa evet2 opu oldu bende de birincisi boş çıkınca tedavi iptal oldu. İstanbul’a gelince 2. Deneme oldu ve ilk transferim oldu binlerce şükür Florya medikal park benimki de
MaşallahBende ilkde 13 cıkmısıfı 7 tane 5 vı gun vardı ıkıncıde 13 cıkdı onda 5 tane 5 cı gun vardı
Ben pgt yapdırdım ınshAllah poztıf alırsınız bendeMaşallahbende ilkte 2 tane vardı 1 tane aldılar o da boş çıktı . Bu sefer 6 oldu 4 tane aldılar 2 tanesi 5. Güne ulaştı hamdolsun
Ay insallah pgt ne oluyorBen pgt yapdırdım ınshAllah poztıf alırsınız bende
Genetıyıne bakıloyor embryonun sağlıklımı dıyeAy insallah pgt ne oluyor
Ben de 7 nisan 5 cı gun oldu paylaşdım burda resım 7-8 ıdrarda erkekn gebelıkde bazen sılık oluyor kanda 9-10 da bellı oluyo ama doktorun dedıyı tarıhı bekle bende sorun oldu dıye yapdımMerhaba kızlar 9 nisanda 5.ci gün embriyosu transfer edildi bugün 5 .ci günüm ne gibi belirtiler var ne zaman test yapamlıyım evde aşırı heyecanlıyım
Zor tutuyorum kendimi ya umarım güzel sonuçlar alırız hepimizBen de 7 nisan 5 cı gun oldu paylaşdım burda resım 7-8 ıdrarda erkekn gebelıkde bazen sılık oluyor kanda 9-10 da bellı oluyo ama doktorun dedıyı tarıhı bekle bende sorun oldu dıye yapdım
Amın ınshAllah canımZor tutuyorum kendimi ya umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Genetıyıne bakıloyor embryonun sağlıklımı dıye
Ben de 7 nisan 5 cı gun oldu paylaşdım burda resım 7-8 ıdrarda erkekn gebelıkde bazen sılık oluyor kanda 9-10 da bellı oluyo ama doktorun dedıyı tarıhı bekle bende sorun oldu dıye yapdım
Kızlar bende bel ağrısı var yani bir de günlük hayatta neler yapıyorsunuz ben sadece uzanıyorum arada kalkıp ihtiyaçlarımı görüyorum genel haliyle oturuyorum ve uzanıyorum sizler napiyorsunuzMerhaba kızlar 9 nisanda 5.ci gün embriyosu transfer edildi bugün 5 .ci günüm ne gibi belirtiler var ne zaman test yapamlıyım evde aşırı heyecanlıyım
Benım yaptıklarımı yapmıyın ben dun nerdıvanda kayfım düşdümKızlar bende bel ağrısı var yani bir de günlük hayatta neler yapıyorsunuz ben sadece uzanıyorum arada kalkıp ihtiyaçlarımı görüyorum genel haliyle oturuyorum ve uzanıyorum sizler napiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?