Sana da çok geçmiş olsun ya herhangi bi sıkıntın yoktur insallahBenım yaptıklarımı yapmıyın ben dun nerdıvanda kayfım düşdüm
Ayagımın ustune şu an basamıyorum çyatıyorım embryoba bır şey olmasında o hall olur yarın kan vereyım ona uygun bellı olvakSana da çok geçmiş olsun ya herhangi bi sıkıntın yoktur insallah
Çok dikkat et insallah bisey olmamıştır bize de haber ver durumdan canımAyagımın ustune şu an basamıyorum çyatıyorım embryoba bır şey olmasında o hall olur yarın kan vereyım ona uygun bellı olvak
saol canım sabah bır kan vereyım onda sora goreyım ayağım noluyorÇok dikkat et insallah bisey olmamıştır bize de haber ver durumdan canım
Bende kasık ve bel ağrısı var adet olucakmış gibi oluyo sonra geçiyo genel olarak yatıyorum ama hareket halindede oluyorum aynı zamandaKızlar bende bel ağrısı var yani bir de günlük hayatta neler yapıyorsunuz ben sadece uzanıyorum arada kalkıp ihtiyaçlarımı görüyorum genel haliyle oturuyorum ve uzanıyorum sizler napiyorsunuz
Bana da kasık ağrısı oluyor ama gaz gibi vuruyor anlamadım birde gaz ağrısı da çekiyorumBende kasık ve bel ağrısı var adet olucakmış gibi oluyo sonra geçiyo genel olarak yatıyorum ama hareket halindede oluyorum aynı zamanda
Ay maşallah hadi bakalım sizdeki tek embriyo transferi miydi kan ne zaman çıkar acaba Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsinKanda verdım cevap beklıyorum
Evet tekdı çıkdı 63.73Ay maşallah hadi bakalım sizdeki tek embriyo transferi miydi kan ne zaman çıkar acaba Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin
Gaz konusunda bende ilk günden beri çok sıkıntı çekiyorum ama hafifledi artık brazBana da kasık ağrısı oluyor ama gaz gibi vuruyor anlamadım birde gaz ağrısı da çekiyorum
Benimde hafifledi ama yine de var olunca sancı veriyor kasiklara rabbim sonunu güzel etsin insallah yaaaGaz konusunda bende ilk günden beri çok sıkıntı çekiyorum ama hafifledi artık braz
Aminn sonu güzel olsun güzel sonuçlar alalım inşallahBenimde hafifledi ama yine de var olunca sancı veriyor kasiklara rabbim sonunu güzel etsin insallah yaaa
Sadece uzanmanın faydadan çok zararı var. Bir kere en büyük nedeni, rahminize yeterli kan gitmez, hareket etmelisiniz, kısa yürüyüşler gibi.Kızlar bende bel ağrısı var yani bir de günlük hayatta neler yapıyorsunuz ben sadece uzanıyorum arada kalkıp ihtiyaçlarımı görüyorum genel haliyle oturuyorum ve uzanıyorum sizler napiyorsunuz
Tamma öyle yaparımSadece uzanmanın faydadan çok zararı var. Bir kere en büyük nedeni, rahminize yeterli kan gitmez, hareket etmelisiniz, kısa yürüyüşler gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?