Transferin 6. günü idrar testi

Morpo

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
92
38
8
25
Kızlar merhaba 14 şubatta 5.gun embriyosu çift transfer oldum. Merakıma yenik düşüp test yaptım ama böyle çıktı çok çok silik görebiliyor musunuz sizde yoksa ben mi yanlış görüyorum bu arada ilk idrar değil hatta su içip üstüne yaptım yedim içtim falan yani sabahtan baya.

Eklentiler

• IMG_5774.jpeg
    311 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Ayy var bence o silik gölge gözüküyor Benim de transferden sonra aşırı silik çıkmıştı çok sevinmiştim ve ertesi gün o silikte yoktu kimyasal gebelik sanıp yıkılmıştım (test bozukmuş) fıkra bu kadar

darisi başıma insallah siz kaçıncı günü yapmıştınız testi

Kızlar yok mu hiç bunu yaşayan ya kimse yazmıyor

Merhaba canm sende 6 Şubat'ta transfer oldum 7.gununde gebelik testi yaptım berat gecesiydi namaz kıldım Kur'an okudum dua ettim Rabbime sonra gece yaptım 10 günde hastanede test yaptım şükür şuan hamileyim

Merhaba canm sende 6 Şubat'ta transfer oldum 7.gununde gebelik testi yaptım berat gecesiydi namaz kıldım Kur'an okudum dua ettim Rabbime sonra gece yaptım 10 günde hastanede test yaptım şükür şuan hamileyim
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bana da göstersin bu sevinci siz de yaptığınızda böyle silik miydi koyulaşma oldu mu

Merhaba canm bende 6 Şubat'ta transfer oldum 7.gununde gebelik testi yaptım berat gecesiydi namaz kıldım Kur'an okudum dua ettim Rabbime sonra gece yaptım 10 günde hastanede test yaptım şükür şuan hamileyim . Senin yeni olduğu için olabilir net göremiyorum inşallah sende hamilesin sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız

Merhaba canm bende 6 Şubat'ta transfer oldum 7.gununde gebelik testi yaptım berat gecesiydi namaz kıldım Kur'an okudum dua ettim Rabbime sonra gece yaptım çift çıktı 10. günde hastanede test yaptım şükür şuan hamileyim . Senin yeni olduğu için olabilir net göremiyorum inşallah sende hamilesin sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız

Merhaba canm bende 6 Şubat'ta transfer oldum 7.gununde gebelik testi yaptım berat gecesiydi namaz kıldım Kur'an okudum dua ettim Rabbime sonra gece yaptım çift çıktı 10.gunde test yaptım hastanede ve şu an hamileyim.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bana da göstersin bu sevinci siz de yaptığınızda böyle silik miydi koyulaşma oldu mu
Amin inşallah canm seninde pozitif görünüyor

Hayırlı olsun bence var gibi. Ben 5.gün yaptigimda çok silik çıkmıştı. Çatlatma iğnesi vurulmadıysanız hamilelik var

Benimkide böyleydi canım 8. Veya 9. Gün tekrar yaptım çok netti var gibi

Hayırlı olsun bence var gibi. Ben 5.gün yaptigimda çok silik çıkmıştı. Çatlatma iğnesi vurulmadıysanız hamilelik var
Teşekkür ederim sabah yaptım tekrar ilk idrarla sanırım var bir şeyler çatlatma iğnesi olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…