Ay gerçekten mi yaVar gibi
Ayy var bence o silik gölge gözüküyorKızlar merhaba 14 şubatta 5.gun embriyosu çift transfer oldum. Merakıma yenik düşüp test yaptım ama böyle çıktı çok çok silik görebiliyor musunuz sizde yoksa ben mi yanlış görüyorumbu arada ilk idrar değil hatta su içip üstüne yaptım yedim içtim falan yani sabahtan baya.Eki Görüntüle 3547269
Ayy var bence o silik gölge gözüküyorBenim de transferden sonra aşırı silik çıkmıştı çok sevinmiştim ve ertesi gün o silikte yoktu kimyasal gebelik sanıp yıkılmıştım (test bozukmuş ) fıkra bu
Ayy var bence o silik gölge gözüküyorBenim de transferden sonra aşırı silik çıkmıştı çok sevinmiştim ve ertesi gün o silikte yoktu kimyasal gebelik sanıp yıkılmıştım (test bozukmuş ) fıkra bu kadar
Kızlar yok mu hiç bunu yaşayan ya kimse yazmıyorKızlar merhaba 14 şubatta 5.gun embriyosu çift transfer oldum. Merakıma yenik düşüp test yaptım ama böyle çıktı çok çok silik görebiliyor musunuz sizde yoksa ben mi yanlış görüyorumbu arada ilk idrar değil hatta su içip üstüne yaptım yedim içtim falan yani sabahtan baya.Eki Görüntüle 3547269
Merhaba canm sende 6 Şubat'ta transfer oldum 7.gununde gebelik testi yaptım berat gecesiydi namaz kıldım Kur'an okudum dua ettim Rabbime sonra gece yaptım 10 günde hastanede test yaptım şükür şuan hamileyimKızlar yok mu hiç bunu yaşayan ya kimse yazmıyor
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bana da göstersin bu sevinci siz de yaptığınızda böyle silik miydi koyulaşma oldu muMerhaba canm sende 6 Şubat'ta transfer oldum 7.gununde gebelik testi yaptım berat gecesiydi namaz kıldım Kur'an okudum dua ettim Rabbime sonra gece yaptım 10 günde hastanede test yaptım şükür şuan hamileyim
Merhaba canm bende 6 Şubat'ta transfer oldum 7.gununde gebelik testi yaptım berat gecesiydi namaz kıldım Kur'an okudum dua ettim Rabbime sonra gece yaptım 10 günde hastanede test yaptım şükür şuan hamileyim . Senin yeni olduğu için olabilir net göremiyorum inşallah sende hamilesin sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırızKızlar yok mu hiç bunu yaşayan ya kimse yazmıyor
Merhaba canm bende 6 Şubat'ta transfer oldum 7.gununde gebelik testi yaptım berat gecesiydi namaz kıldım Kur'an okudum dua ettim Rabbime sonra gece yaptım çift çıktı 10. günde hastanede test yaptım şükür şuan hamileyim . Senin yeni olduğu için olabilir net göremiyorum inşallah sende hamilesin sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırızKızlar yok mu hiç bunu yaşayan ya kimse yazmıyor
Merhaba canm bende 6 Şubat'ta transfer oldum 7.gununde gebelik testi yaptım berat gecesiydi namaz kıldım Kur'an okudum dua ettim Rabbime sonra gece yaptım çift çıktı 10.gunde test yaptım hastanede ve şu an hamileyim.Kızlar yok mu hiç bunu yaşayan ya kimse yazmıyor
Amin inşallah canm seninde pozitif görünüyorSağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bana da göstersin bu sevinci siz de yaptığınızda böyle silik miydi koyulaşma oldu mu
4.gün yapmaya başlamıştımdarisi başıma insallah siz kaçıncı günü yapmıştınız testi
Ben bugün bir cesaret yaptım ama korkuyorum kuruma çizgisidir bide diye4.gün yapmaya başlamıştım
Yok korkma baya bekletmediysen sorun yok ama tabi en iyisi kan tahlili bence verBen bugün bir cesaret yaptım ama korkuyorum kuruma çizgisidir bide diye
Hayırlı olsun bence var gibi. Ben 5.gün yaptigimda çok silik çıkmıştı. Çatlatma iğnesi vurulmadıysanız hamilelik varKızlar merhaba 14 şubatta 5.gun embriyosu çift transfer oldum. Merakıma yenik düşüp test yaptım ama böyle çıktı çok çok silik görebiliyor musunuz sizde yoksa ben mi yanlış görüyorumbu arada ilk idrar değil hatta su içip üstüne yaptım yedim içtim falan yani sabahtan baya.Eki Görüntüle 3547269
Benimkide böyleydi canım 8. Veya 9. Gün tekrar yaptım çok netti var gibiKızlar merhaba 14 şubatta 5.gun embriyosu çift transfer oldum. Merakıma yenik düşüp test yaptım ama böyle çıktı çok çok silik görebiliyor musunuz sizde yoksa ben mi yanlış görüyorumbu arada ilk idrar değil hatta su içip üstüne yaptım yedim içtim falan yani sabahtan baya.Eki Görüntüle 3547269
Kan tahlili almadılar bugün ya yasakmış gününden önceYok korkma baya bekletmediysen sorun yok ama tabi en iyisi kan tahlili bence ver
Teşekkür ederim sabah yaptım tekrar ilk idrarla sanırım var bir şeyler çatlatma iğnesi olmadımHayırlı olsun bence var gibi. Ben 5.gün yaptigimda çok silik çıkmıştı. Çatlatma iğnesi vurulmadıysanız hamilelik var
Sabah yaptım canım sanırım varBenimkide böyleydi canım 8. Veya 9. Gün tekrar yaptım çok netti var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?