- 3 Eylül 2023
- 426
- 198
- 29
Cok cesıtlı seyler olumustum burda evet embrıyo olarak transfer edılıyor ama tutunması vesaıre sanırım bazen farklı olabılıyor hcg salgılaması degısebılıyor olabılır örnek verıyorum test günü 12. Gunde kanda 150 cıkanda gebe oluyor 600 cıkanda gebelik pozitif ordan bıle anlasılabılır herkesın aynı olmadığı bence hıc strese gırmeyın bu konuda.Ama işte sizin değeriniz de bile 4. Günde başlamış olması gerekmiyor mu yani bi anda 30 olur mu ki 4. Gün yapmış olsaydınız da birazcık yüksek çıkardı bence sizin de , çok sevindim bu arada sizin adınıza
Cok cesıtlı seyler olumustum burda evet embrıyo olarak transfer edılıyor ama tutunması vesaıre sanırım bazen farklı olabılıyor hcg salgılaması degısebılıyor olabılır örnek verıyorum test günü 12. Gunde kanda 150 cıkanda gebe oluyor 600 cıkanda gebelik pozitif ordan bıle anlasılabılır herkesın aynı olmadığı bence hıc strese gırmeyın bu konuda.
Yükselebilen örneklerini gördüm özellikle bu forumda hiç belli olmaz kaçıncı gün embriyosuydu eğer üçüncü günse zaten çok çok yüksek ihtimal muhtemelenBenim 7. Günde idrar testlerinde silik çıktı ancak kanda 4.31 cıktı kızlar artma ihtimali var mı sizce
Biri 2. Gün biri 5.gün embriyosuydu. 2. Gün olanın 10.günü bugün o diğerinden 3 gün önce konuldu.Yükselebilen örneklerini gördüm özellikle bu forumda hiç belli olmaz kaçıncı gün embriyosuydu eğer üçüncü günse zaten çok çok yüksek ihtimal muhtemelen
Kesinlikle öyle , dua edip bekleyın en güzeli. İnsallah olumlu sonuclar alırsınızDoğru söylüyosunuz aslında stresli de değilim kendimi bıraktım tevekkül ediyorum sakin olmaya çalışıyorum
Aminnnnnn şimdi kan vermeye gidiyorum artıkKesinlikle öyle , dua edip bekleyın en güzeli. İnsallah olumlu sonuclar alırsınız
Heyecanla bekliyorum cnm haberiniAminnnnnn şimdi kan vermeye gidiyorum artık
Sonuc cıkınca burdan yprum yzar mısın merak edıyorum ben deAminnnnnn şimdi kan vermeye gidiyorum artık
Yazarım tabi çıkmasını bekliyorum yarım saate falan çıkar herhalde geçen sefer kan verdiğimde saat 1:00 olmadan çıkmıştıSonuc cıkınca burdan yprum yzar mısın merak edıyorum ben de
Sonuc cıktı mı acabaYazarım tabi çıkmasını bekliyorum yarım saate falan çıkar herhalde geçen sefer kan verdiğimde saat 1:00 olmadan çıkmıştı
Bende merak ediyorum girip bakıyorm sürekli hayırlı haberler inşallahYazarım tabi çıkmasını bekliyorum yarım saate falan çıkar herhalde geçen sefer kan verdiğimde saat 1:00 olmadan çıkmıştı
Sonucum negatif Rabbim sizin pozitif haber almanizi nasip etsinBende merak ediyorum girip bakıyorm sürekli hayırlı haberler inşallah
Maalesef negatif inşallah sonuç bekleyenlerin ki pozitif olurSonuc cıktı mı acaba
ÜzüldümMaalesef negatif inşallah sonuç bekleyenlerin ki pozitif olur
Cnm daha erken değil mi test için kana bile anca geçer cnm 2 gün sonra tekrardan yap testi cnm. Kaç çıktı değer?senle aynı gün transfer olduk erken daha cnmMaalesef negatif inşallah sonuç bekleyenlerin ki pozitif olur