Transferin 4. günü erken idrar testi

Umutlu135

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
30
14
3
27
Merhaba arkadaşlar 29 Mart'ta transfer oldum.Tabi ben dayanamayıp erken idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıktı.Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Ya da pozitif sonuç alanlar belirtileriniz nelerdi?

Eklentiler

• 16174437589266990050995313697032.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 851
Merhaba arkadaşlar 29 Mart'ta transfer oldum.Tabi ben dayanamayıp erken idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıktı.Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Ya da pozitif sonuç alanlar belirtileriniz nelerdi?
Bence 4.gün için çok erken o kadar ilaçlar kullanıyoruz ki idrarda pozitif olması çok normal
Bende aşılamamın 6.günü idrarda silik görmüştüm ama kanda negatifti . İnşallah senin pozitif olur

Eğer taze transferse pozitif çıkması çok normal çünkü çatlatma iğnesinin içeriğinde zaten beta hcg var. Dondurulmuşsa da eğer ovitrall ya da gonapeptyl iğnesi yaptıysan (bazı doktorlar tutunmaya yardımcı diye vurduruyorlar) onun etkisidir. İğne kesinlikle yapmadıysan ve dondurulmuşsa evet pozitif olabilir :) Çok nadiren erken çıkabiliyormuş ama normalde tutanlar için de bu kadar erken pozitiflik beklenmez.

Catlatma ignesi kullanmismiydin cnm?

Aynen canim

Dondurulmus embriyo ise çatlatma iğnesi kullanilmadigindan pozitiftir ama taze transfer ise buyuk ihtimal ignenin hormon etkisidir en azindan 8.gune kadar bekleyin

Bence 4.gün için çok erken o kadar ilaçlar kullanıyoruz ki idrarda pozitif olması çok normal
Bende aşılamamın 6.günü idrarda silik görmüştüm ama kanda negatifti . İnşallah senin pozitif olur
İnşallah canım hepimizin kucaklari en kısa zamanlar dolar inşallah

Dondurulmuş 5. Gün embriyosun evet progestan ve proluton Depot yaptırıyorum dua edin benim için

Dondurulmus embriyo ise çatlatma iğnesi kullanilmadigindan pozitiftir ama taze transfer ise buyuk ihtimal ignenin hormon etkisidir en azindan 8.gune kadar bekleyin
Dondurulmuş embriyo doktorum 13 gün sonra kan tahlili yaptirmami istedi ama ben pazartesi günü yaptırmayı düşünüyorum bekleyemiyorum

Progestan ve proluten iğneler pozitif yapmaz :) başka iğne yoksa tutmuş inşallah :) sağlıkla doğsun

Pazartesi yaptiricam ama randevu alamadım doluymuş randevular acilde yaparlar mı bilmiyorum çok heyecanlıyım inşallah tutulmuştur
Acilde yapmazlar ama özel hastane ya da klinik varsa onun labaratuarında yapıyorlar. Ya da aile hekimin yapar. Aile hekimine 6. Gündeyim deme ama 10 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…