Sizin nasıl sonuçlandıTup bebek beta takibi yapiyorum demiştim o şekilde yapmıştık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferin 4. günü erken idrar testi
- Konu Sahibi Umutlu135
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #5. gun emriyosu #gebelik test #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sizin nasıl sonuçlandıAynen bekleyemezsin,)
- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Carsamba gunu belli olcak insallah hayirli olrSizin nasıl sonuçlandı
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
31.haftadayiz çok şükür gonlunden geçiren herkese saglikla nasip olsun inşallahSizin nasıl sonuçlandı
İnşallah canım sevinçli haberleri verirsinCarsamba gunu belli olcak insallah hayirli olr
Amin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin31.haftadayiz çok şükür gonlunden geçiren herkese saglikla nasip olsun inşallah
- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Amin canim hepimiz insallahhhİnşallah canım sevinçli haberleri verirsin
- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.199
- 158
- 39
Kızlar yorumlar mısınız ? İlk ikisi erken test diğeri normal.İlk 4. İkinci 6. en son 8. gün testi
Tebrikler :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin inşallah pozitifi betada da görürümTebrikler :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Kan testi sonucunuz nedir acabaKızlar yorumlar mısınız ? İlk ikisi erken test diğeri normal.İlk 4. İkinci 6. en son 8. gün testi
Mal
Esed kimyasal olduKan testi sonucunuz nedir acaba
- 24 Mart 2020
- 54
- 20
- 18
Taze embriyo mu acaba benimde 5. Günü silik çıktı ama acaba çatlatma iğnesinin etkisi midir diye düşündüm 11. Gün idi çatlatma iğnemin acaba bebeğim tutunmuş mudur yoksa iğne etkisi mi dersinizMerhaba arkadaşlar 29 Mart'ta transfer oldum.Tabi ben dayanamayıp erken idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıktı.Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Ya da pozitif sonuç alanlar belirtileriniz nelerdi?