- 11 Mart 2023
- 29
- 32
- 3
- 26
- Konu Sahibi senleumudumvar1
Kızlar meraba transferin 10. Günü böyle çıktı sizce pozitif mi 2 gün sonra kan testim çıkar mı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hafif bir 2. Çizgi gördüm. Kan testi verinKızlar meraba transferin 10. Günü böyle çıktı sizce pozitif mi 2 gün sonra kan testim çıkar mı sizceEki Görüntüle 3216014
Bu çizgi ilk 10 dk içinde görüldüyse eğer gebelik var gibi duruyor kan testi verin değer artışına bakarsınızKızlar meraba transferin 10. Günü böyle çıktı sizce pozitif mi 2 gün sonra kan testim çıkar mı sizceEki Görüntüle 3216014
2 gün önce de yaptım o testten negatif çıkmıştı bugün de bu vardı evdeErken gebelık testi yapsaydınız daha net cıkabılırdı kan verın bence var gıbı
Bu çizgi ilk 10 dk içinde görüldüyse eğer gebelik var gibi duruyor kan testi verin değer artışına bakarsınız
pazartesi inşallahBu çizgi ilk 10 dk içinde görüldüyse eğer gebelik var gibi duruyor kan testi verin değer artışına bakarsınız
Çıktı mı sonuçlarpazartesi inşallah
Evet hamileyim pazartesi 54 bugün de 143 çıktı şükürler olsun rabbime , Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah en hayırlısınıÇıktı mı sonuçlar
Hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun inşallahEvet hamileyim pazartesi 54 bugün de 143 çıktı şükürler olsun rabbime , Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah en hayırlısını![]()
Amin inşallah bekleyen herkesHayırlı olsun, sağlıkla kavuşun inşallah
Kızlar meraba transferin 10. Günü böyle çıktı sizce pozitif mi 2 gün sonra kan testim çıkar mı sizceEki Görüntüle 3216014 Hayırlı uğurlu olsun bebişiniz. Sadece 10. Gün mü gördünüz idrarda pozitifi
Hayırlı olsun çok sevindim ne gibi belirtileriniz vardı. Bende şuan transferimin 10. Günündeyim test yapmaya çok korkuyorum 2. Transferim..Evet hamileyim pazartesi 54 bugün de 143 çıktı şükürler olsun rabbime , Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah en hayırlısını![]()
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallahhhHayırlı olsun çok sevindim ne gibi belirtileriniz vardı. Bende şuan transferimin 10. Günündeyim test yapmaya çok korkuyorum 2. Transferim..