yaptım ama çok erken yaptım cumartesi gündü çıkmamıştı daha bi hafta sonra çıkarmış idrar testinde...
normalde yarındı tst günüm ama ben dayanamadım yarına kadar 21.5 çıktı
erken idrar testine karsiyim ama kendimi tutamiyorum ne yalan soyleyim
seytan diyorki yarin sabah 9.gunun bi dene diyor,sonrada otur oturdugun yerde cikmazsa boyunun olcusunu alirsin, oturursun kos kos diyor..))
bence yanlış düşünüyorsun. sen yap testini eğer çıkmazsa üzülme çünkü bir çok kişinin çıkmıyor ama çıkarsa sevin. kendini kasma varsa var zaten yoksa yok. bu saatten sonra değişmicek de
yarın bekliyelimmiyapacakmısın
seni o kadar iyi anlıyorum ki çok zor allah çocuksuzlukla sınamasın düşmanımı bile ben çok çektim ama sonunda kızım oldu çok şükür 3 yaşında 2. istiyoruz ama olmadı inş rabbim banada ve istiyen herkese nasip etsin ben kızımda hiç bir belirti yaşamadım doğuma kadar çok rahat geçti ama doğumum zordu uzattım biraz kusura kalmayın inş tutmuştur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım bence İdrar testİ felan yapma.çıkmazsa çok üzülürsün.ne kadar kendİmİ üzmem desende üzersİn.bende yapmıştım ve çok ağlamıştım.İdrar da çıkması İçİn bu kadar erken yanİ kan değerlnİn çok yüksek olması gerek ve çıkmayabİlİr yanıltıcı olabİlİr.
Gününü bekle ve kan testİ yaptır en sağlıklısı bence.zaten 2 gün kalmış.boşuna sİtres olarak görüyorum İdrar testİnİ ben.
Hakkında hayırlısı olsun.rabbİm tüm İsteyenlere hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasİp etsİn İnş.
Amİnnnnnnn
hayirli olsun transferin canim,insallah positif alirsin,mutlu sonra ulasirsinhanımlar benimde transferimin 3.günü ve 6. denemem heyecanım yoktu sizin yazıları okuyunca heyecan bastı.....:)
hayirli olsun transferin canim,insallah positif alirsin,mutlu sonra ulasirsin
insan heycanlanmadan duramiyor ki,ben bile okadar sabirsizdim ki bak geldi oldu test gunu..))
sende lutfen bildir sonucunu olurmu..insallah nicknamemin gibi pembe mavi olur gobusundeki
az önce kan verdim sonucumu bekliyorum valla çok korkuyorum yaaa
galiba mesajin icime dogdu gece..))) sabah kalkinca nedense elim gitmedi teste,dedim kendime 2 gun daha hamile gibi gez,sonra bu ruya belki biter belki devam eder
kacis yok yarin yapacagim
allahim isteyen herkeze nasip etsin,seninde evladini size bagislasin rabbim
ilgin icin ayrica tesekkur ederim
inşlh hayırlı haber alırsın:)))
idrar testi yapmak kan sonucu beklemenin yanında fasa fisoymuş:) ölcem ya tırnak kalmadı:18:
elimde değil sanki negatif gelecek yada çok dşük bir değer gelecek gibi geliyorkıyamam sana sakin ol ..........
heycanla beklıyorum senin sonucunu rabbim yüzünü güldürsün o mutluluğu tattırsın... bizimki 1.5saatte çıkmıştı mutlaka yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?