• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

benim bu 4. denemem ilk 3 denememi aynı merkezde yaptım belirtiler hep aynıydı kasıkda ağrı bel ağrısı ki bunun gece yatarken sağa dönmeyim bişey olur sola dönmeyim bişey olur diye kazık gibi yatmaktan olduğnu bu dememde anladım 3 dememde hep yattım ve günlerim tıpkı seninki gibi ağlamak belirti aramakla geçti 3 dememin 2.si tuttu göğüslerimde hafif bir hassasiyet vardı sonucu öğrenmeme bir kaç gün kala adet ağrısı gibi ağrılarım oldu 7 haftalıkken düştü .3. dememde hep başklarını dinledim aman yat aman kıpırdama dedilir bunalıma girdim resmen .yatmakla bişey olmuyo anlayacağın.4. denemem şimdi 1 hafta önce trensverim oldu diğer 3 dememden çok farklı herşey şiş değilim yorulunca kasık ağrım oluyor göğüslerim hassas değil biraz şiş oda bişeyim varmı diye kendimi zorladığımdan yani başka belirtim yok ama çok umutluyum 3 gün istirahat ettim çoğunluklu oturuyorum ufak tefek iş yapıyorum çalıştığım için kendimi tatile çıkmış havasıma soktum o yüzden keyfim iyi tavsiye ederim ben daha önce bu kadar sıkıldığıma pişmanım sen aynı hatayı yapma

bugun transferimin 7.gunu sadece oglen cok hafif bi adet agrim oldu hemen gecti
ayrica sari akintim var,ben adet olacagimda koyu kivamli sari akintim oluyor,buda beni korkutuyor:19::50::50:

merhaba arkadaşlar bende 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve 3. de çok şükür 1 hafta önce pozitifi gördüm Allah devamınıda gösterir inşallah emin olun gerçekten hiç bir belirti beklemeyin çünkü 12.gün sonunda hepsinin psikolojik olduğunu anlıyorsunuz 7. güne kadar gögüs ağrılarım ve kasık ağrılarım vardı ama artık 3. olduğu için bunların kullandığım ilaçlardan olduğunu biliyordum zaten 6.- 7. günden sonra ilaçların etkisi geçiyor ve beden normala dönüyor inanın hiçbir belirti olmuyor olanlarıda tamamen psikolojik olarak hissediyoruz ama bu süreyi önemli olan biraz boşvererek geçirmek yoksa 12 gün 12 yıl gibi geçiyor ilk 2 sinde çok stres yapmıştım ama 3. de öyle değildim napıyım ben uğraştım elimden geleni yaptım eğer benim nasibimde çocuk varsa olur yoksa olmaz diyerek kendimi sakinleştirmeye çalışmıştım çok şükür Allah nasip ettin umarım kucağımada almak nasip olur kendinize iyi bakın Allah bu uğurda uğraşan herkesin yardımcısı olsun.

allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim,masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

yazdiklarinin bilincindeyim ama kendimi frenliyemiyorum ki:emir_bebek::emir_bebek:,kendi kendime bugun belirti aramiyacagim diyorum ama yinede kendimi belirti ararken buluyorum
psikolojik oldugundan gayet eminim ..))

ve bu kullanilan ilaclar dahi benim bunyeye tik demiyor,hic bi belirti yasamiyorum..bunyemmi saglam,yoksa bi tuhaflikmi var bilemedim:1::1:

benim bu 4. denemem ilk 3 denememi aynı merkezde yaptım belirtiler hep aynıydı kasıkda ağrı bel ağrısı ki bunun gece yatarken sağa dönmeyim bişey olur sola dönmeyim bişey olur diye kazık gibi yatmaktan olduğnu bu dememde anladım 3 dememde hep yattım ve günlerim tıpkı seninki gibi ağlamak belirti aramakla geçti 3 dememin 2.si tuttu göğüslerimde hafif bir hassasiyet vardı sonucu öğrenmeme bir kaç gün kala adet ağrısı gibi ağrılarım oldu 7 haftalıkken düştü .3. dememde hep başklarını dinledim aman yat aman kıpırdama dedilir bunalıma girdim resmen .yatmakla bişey olmuyo anlayacağın.4. denemem şimdi 1 hafta önce trensverim oldu diğer 3 dememden çok farklı herşey şiş değilim yorulunca kasık ağrım oluyor göğüslerim hassas değil biraz şiş oda bişeyim varmı diye kendimi zorladığımdan yani başka belirtim yok ama çok umutluyum 3 gün istirahat ettim çoğunluklu oturuyorum ufak tefek iş yapıyorum çalıştığım için kendimi tatile çıkmış havasıma soktum o yüzden keyfim iyi tavsiye ederim ben daha önce bu kadar sıkıldığıma pişmanım sen aynı hatayı yapma

demek sende benim gibi gun sayiyorsun ha,sanada kolay gelsin bol sabirlar diliyorum,insallah positif aliriz
tam test gunun nezaman canim???

topige 475 kisi girip bakmis ama yazan cok az kisi var :50::50:
hamis arkadaslar sizde bu yollardan gectiniz,azcik destek olsaniz,anlatsaniz yasadiginiz belirtileri olmazmi
neyse caniniz saolsun:16::16::16:

Slm. hep aklımdaydınız. Bugün öğlen idrar testi yaptım. Silik pozitif çıktı. Belirtiler bugün daha belirgin. 10. gündeyim. ara ara kasıklara sızı giriyor. belimin sol tarafında ağrı oldu yarım saat kadar ve sol bacağımda kasılma oldu o sürede. İnş. yanılma payı yoktur. çünkü 6 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum hala etkisi varmıdır bilmiyorum. rabbim hepimizin gönlündeki muradını hakkımızda hayırlı eylesin yada hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin

Slm. hep aklımdaydınız. Bugün öğlen idrar testi yaptım. Silik pozitif çıktı. Belirtiler bugün daha belirgin. 10. gündeyim. ara ara kasıklara sızı giriyor. belimin sol tarafında ağrı oldu yarım saat kadar ve sol bacağımda kasılma oldu o sürede. İnş. yanılma payı yoktur. çünkü 6 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum hala etkisi varmıdır bilmiyorum. rabbim hepimizin gönlündeki muradını hakkımızda hayırlı eylesin yada hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin

ayy insallah ya,cok sevindim senin adina...lutfen kan testinide bildir merak ediyorum olurmu canim
sanki catlatma ignesinin etkisi 5 gunde cikiyor diye hatirliyorum,ama tam emin degilim..:26:

bugun 8.gunum suan biseyim yok ama gun icinde neler olur bilemem..)):18::18:
dun aksam azda olsa karin agrim oldu,ve ayaklarim fena usudu sanki alti cekiliyor gibiydi,gerci bu heray olan bi belirti bende..

bu sabah testi elime aldim yapacaktim,ama son anda vazgectim:19: ...
belki yarin yapabilirim idrar testi:26:

hamis arkadaslar bende sari akinti var,bu durumda hamilelik olurmu
benim sari akintim hep adet dongusunde ortaya cikar ve yine var off ya:50::19:

sari akinti bi belirtimi acaba:26:
kafayi bozacagim ya:18:

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, bende 3 kere denedim ve hepsi negatifti ve ilk denemmde hiç belirti yoktu tutmadı.. son ikisinde de bütün hamilelik belirtileri yaşadım hatta tutnma kanaması dedikleri çook koyu kahve şeklinde lekenmem oldu. dedim tutunuyo herhalde diye sevindim purogestan iğneler purgeteron fıtil kullandım:(( ama malesef onlardatutmadı
yani diyeceğim çok fazla belirti arayıp kendini bu süre zarfında ızdırap ettirme. dikkat et ıstırahat et ama kendini sürekli yatağa bağlayıp belirti arama inan sters hormonları çok fazla etkiliyor. b
bunları sana tecrübelrimden yola çıkarak anlattım....

ayy insallah ya,cok sevindim senin adina...lutfen kan testinide bildir merak ediyorum olurmu canim
sanki catlatma ignesinin etkisi 5 gunde cikiyor diye hatirliyorum,ama tam emin degilim..:26:

cnm bugün yine test yaptım daha belirgin pozitif sanırım hamileyim yarın kan testi günüm.
ben 3 senedir uğraşıyorum bebek için. hep belirtileri okudum kadınlar kulübünde. Ama bendeki en farklı şey transferin 3. günü başladı. utanarak söylicem çünkü daha önce hiç böyle bir belirtisi olana rastlamadım. vajinanın giriş çıkmında özellikle sırt üstü yatarken nabız atması hissediyordum ve o günden beri devam ediyor. özellikle derin nefes aldığımda daha güçlü hissediyorum. sanırım kan dolaşımı o bölgede arttığı için diye düşünüyorum. inş. yanılmıyorumdur. yarın herşey netliğe kavuşur. Son iki gündür göğüslerdeki ağrı azaldı ama sertleşti daha dik duruyor.
sen kaçıncı gündesin?

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, bende 3 kere denedim ve hepsi negatifti ve ilk denemmde hiç belirti yoktu tutmadı.. son ikisinde de bütün hamilelik belirtileri yaşadım hatta tutnma kanaması dedikleri çook koyu kahve şeklinde lekenmem oldu. dedim tutunuyo herhalde diye sevindim purogestan iğneler purgeteron fıtil kullandım:(( ama malesef onlardatutmadı
yani diyeceğim çok fazla belirti arayıp kendini bu süre zarfında ızdırap ettirme. dikkat et ıstırahat et ama kendini sürekli yatağa bağlayıp belirti arama inan sters hormonları çok fazla etkiliyor. b

kesinlikle katılıyorum. Ben artık çok ümitli değildim. ilk tüp bebek denememdi ama kalitesiz yumurta rahim inceliği embriyoların dondurulduktan sonra çözülürken yarısının ölmesi bende olmayacağı hissi uyandırdı. İlk gün yattım sonra dolandım hep. bir sürü korku filmi alıp izledim. her gün ananas yedim. tadı güzeldi ve benim bahanem vardı:27: transferin 7. günü çok şiddetli bel bacak ağrılarım oldu. tmm buraya kadarmış dedim. Progestan fitilden deliler gii kaşındım. hatta artık yeter ulan dedim hayatım mahvoldu.Eğer olmazsa kendime sevineceğim bahaneler düşündüm. progestandan kurtulmak gibi:52: ve en önemlisi olmayacaksa olmuyor bunu hiç unutmadım. Eğer rabbim nasip etmicekse mutlaka benim iyiliğim içindir dedim ve takmamaya çalıştım

hamis arkadaslar bende sari akinti var,bu durumda hamilelik olurmu
benim sari akintim hep adet dongusunde ortaya cikar ve yine var off ya:50::19:

sari akinti bi belirtimi acaba:26:
kafayi bozacagim ya:18:

bende progestan fitil geri geliyordu ama kuruyunca sarı oluyor.

cnm bugün yine test yaptım daha belirgin pozitif sanırım hamileyim yarın kan testi günüm.
ben 3 senedir uğraşıyorum bebek için. hep belirtileri okudum kadınlar kulübünde. Ama bendeki en farklı şey transferin 3. günü başladı. utanarak söylicem çünkü daha önce hiç böyle bir belirtisi olana rastlamadım. vajinanın giriş çıkmında özellikle sırt üstü yatarken nabız atması hissediyordum ve o günden beri devam ediyor. özellikle derin nefes aldığımda daha güçlü hissediyorum. sanırım kan dolaşımı o bölgede arttığı için diye düşünüyorum. inş. yanılmıyorumdur. yarın herşey netliğe kavuşur. Son iki gündür göğüslerdeki ağrı azaldı ama sertleşti daha dik duruyor.
sen kaçıncı gündesin?

evettt bencede hamilesin cnm,allahim tamamina erdirsin.saglikla kucaginada almayi nasip etisin:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:emir_bebek:

gercekten herkezde ayri ayri belirti oluyor,bunun iyice farkina vardim,ama ben kendimden umutlu degilim..:50::50:
ayagim usuyor dun aksamdan beri,dunki alt karin agrimda gecti hic biseyim yok gayet normalim
nebilim

dogru soze nedenirki cnm,haklisin vallaha:42:

bugun cikip gezecegim zaten,evde otur otur nereye kadar..

evettt bencede hamilesin cnm,allahim tamamina erdirsin.saglikla kucaginada almayi nasip etisin:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:emir_bebek:

gercekten herkezde ayri ayri belirti oluyor,bunun iyice farkina vardim,ama ben kendimden umutlu degilim..:50::50:
ayagim usuyor dun aksamdan beri,dunki alt karin agrimda gecti hic biseyim yok gayet normalim
nebilim

10. günden sonra belirti olur olacaksa takılma. Dün benim 10. günümdü acayip üşüyordum. sen araştırdınmı hiç 3. gün embriyo transferleri genelde idrarda kaçıncı gün öğreniyor. Çünkü 5. gün transferleri bizden 2 gün önde gidiyorlar.

Back