benim bu 4. denemem ilk 3 denememi aynı merkezde yaptım belirtiler hep aynıydı kasıkda ağrı bel ağrısı ki bunun gece yatarken sağa dönmeyim bişey olur sola dönmeyim bişey olur diye kazık gibi yatmaktan olduğnu bu dememde anladım 3 dememde hep yattım ve günlerim tıpkı seninki gibi ağlamak belirti aramakla geçti 3 dememin 2.si tuttu göğüslerimde hafif bir hassasiyet vardı sonucu öğrenmeme bir kaç gün kala adet ağrısı gibi ağrılarım oldu 7 haftalıkken düştü .3. dememde hep başklarını dinledim aman yat aman kıpırdama dedilir bunalıma girdim resmen .yatmakla bişey olmuyo anlayacağın.4. denemem şimdi 1 hafta önce trensverim oldu diğer 3 dememden çok farklı herşey şiş değilim yorulunca kasık ağrım oluyor göğüslerim hassas değil biraz şiş oda bişeyim varmı diye kendimi zorladığımdan yani başka belirtim yok ama çok umutluyum 3 gün istirahat ettim çoğunluklu oturuyorum ufak tefek iş yapıyorum çalıştığım için kendimi tatile çıkmış havasıma soktum o yüzden keyfim iyi tavsiye ederim ben daha önce bu kadar sıkıldığıma pişmanım sen aynı hatayı yapma