• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok benim belirtilerim şunlardı,

adet olacakmışım gibi sancım vardı, arada böyle bıçak saplanması gibi sancı giriyordu (çok şiddetli bayılacak gibi oluyodum) göğüslerimde çok fazla olmasada hassasiyet vardı. hee bide çok fazla ağız kuruluğu olmuştu. belki o ilaçlardan da olabilir onu bilemiyorum. ama yine söylüyorum herkeste aynı olmaz belki senin bebiş belirti olmadan tutunacak ki inşallah tutunur.
Amin canim ,cok haklisinda gel bunu benim gibi sabirsiz birine anlat..)))

slm bende geldim.benimde bugün transferin 9. günü. transferden beri kısık agrılarım var yanma var.gögsümde hassasiyet var.bugün dayanamadım evde gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişey:2::2::2:
Ayy neguzel sona yaklasmissin canim,insallah guzel haberlerini aliriz,bizde bildir lutfen..
Sendeki belirtiler bende hicyok,ayrica niye erken test yaptin canim ya,kesinlikle gununu bekle,
Ben sabirsizim ama idrar testinede karsiyim..
Umrarim moralini vozmuyorsundur..

Ayy neguzel sona yaklasmissin canim,insallah guzel haberlerini aliriz,bizde bildir lutfen..
Sendeki belirtiler bende hicyok,ayrica niye erken test yaptin canim ya,kesinlikle gununu bekle,
Ben sabirsizim ama idrar testinede karsiyim..
Umrarim moralini vozmuyorsundur..

idrar testi ne zamanda yapılınca çıkar ki daha onda belli olmazmıda.sabırsızım çooooookkk malesaf.biraz üzüldüm ama takmıyorum çünkü ilk denemem ve umudum pek yok açıkcası kendimi kandırıyorum bi umut diye:26:

idrar testi ne zamanda yapılınca çıkar ki daha onda belli olmazmıda.sabırsızım çooooookkk malesaf.biraz üzüldüm ama takmıyorum çünkü ilk denemem ve umudum pek yok açıkcası kendimi kandırıyorum bi umut diye:26:
Canim benimde ayni 3.gun embriyosu ve 2 tane konuldu,benim doktorum 10. gunde kan testi dedi..
Idrar testini 12 gunden once yapmamani tavsiye ederim
Az daha sabret insallah positif aliriz canim
Merakla sonucunu bekliyorum
Ha buarada kan testi positif olupta,ayni gun idrar testi negatif olan cok kisi okudum.

rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım
bazılarında hiç belirti olmuyor kendini bu kadar dinleme lütfen
inşallah hamilesindir şimdi boşu boşuna kendinide bebeğinide üzüyorsun
bazı arkadaşlarımda hiç belirti olmadan hamile kaldıklarını gördüm o yüzden üzme kendini

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim benimde ayni 3.gun embriyosu ve 2 tane konuldu,benim doktorum 10. gunde kan testi dedi..
Idrar testini 12 gunden once yapmamani tavsiye ederim
Az daha sabret insallah positif aliriz canim
Merakla sonucunu bekliyorum
Ha buarada kan testi positif olupta,ayni gun idrar testi negatif olan cok kisi okudum.

inşallah olurda hayırlı haberleri veririz yaa.kaç yumurtan toplandı senin.

rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım
bazılarında hiç belirti olmuyor kendini bu kadar dinleme lütfen
inşallah hamilesindir şim boşu boşuna kendinide bebeğinide üzüyorsun
bazı arkadaşlarımda hiç belirti olmadan hamile kaldıklarını gördüm o yüzden üzme kendini
Saolasin canim destegin icin..
Bilincindeyimde duramiyorum,hayirlisi artik

Saolasin canim destegin icin..
Bilincindeyimde duramiyorum,hayirlisi artik

biliyorum canım çok zor beklemek bende 2 defa geçtim o yollardan inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur
allah tamamına erdirsin inşallah

ilk bebekte çok hissettim belirtileri ama ikincide çok fazla belirti olmamıştı
ama bir arkadaşımda hiç belirti olmadı şimdi bebekleri yaşına girdi

biliyorum canım çok zor beklemek bende 2 defa geçtim o yollardan inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur
allah tamamına erdirsin inşallah

ilk bebekte çok hissettim belirtileri ama ikincide çok fazla belirti olmamıştı
ama bir arkadaşımda hiç belirti olmadı şimdi bebekleri yaşına girdi
Amin canim
Kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim cok zor...Yu

Aminnnnn canim,benim 12 tane toplandi 7 tane dollendi 2 tane transfer,yapildi,kalan 5 taneden bi bilgi gelmedi daha..
Senin kac tane yumosun oldu canim

benimde 6 tane toplandı 6 tane si döllendi. ama 5 e düştü 2 tane transfer oldu kalan 3 tanede malesf devamı gelmedi

slmlar. benimde dondurulmuş 3. gün embriyo transferim oldu. bugün 9. günüm. dün adet ağrısı gibi bacak sızlaması bel ağrısı yaşadımçok sinirlenince belim ağrıyor. Onun dışında bendede hiç belirti yok. ilk 5 gün göğüslerim çok gergindi. Şimdi çok gergin ve ağrılı değil ama hassas yinede. benden 6 yumurta toplandı 5i işleme konuldu 4 ü döllendi. hepsi donduruldu. ama çözülürken 2 si öldü 2 tane transfer yapıldı. 1. kalite 5 hücreli bir tane 2. kalite 7 hücreli bir tane

slmlar. benimde dondurulmuş 3. gün embriyo transferim oldu. bugün 9. günüm. dün adet ağrısı gibi bacak sızlaması bel ağrısı yaşadımçok sinirlenince belim ağrıyor. Onun dışında bendede hiç belirti yok. ilk 5 gün göğüslerim çok gergindi. Şimdi çok gergin ve ağrılı değil ama hassas yinede. benden 6 yumurta toplandı 5i işleme konuldu 4 ü döllendi. hepsi donduruldu. ama çözülürken 2 si öldü 2 tane transfer yapıldı. 1. kalite 5 hücreli bir tane 2. kalite 7 hücreli bir tane
masallah canim,sen ve nmelis ayni gun sonuc alacksiniz:46::5:
lutfen gelismelerden bizide haberdar et olurmu,merakla bekliyor olacagiz
rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

Bugun 6.gunum yine bende tik yok..hayirlisi artik
Gunleri bosver sanki saatler yerinden oynamiyoooo,offf
Allahim yuzumuzu guldur,evlat diye yanan yuregimi sondur rabbim:14:

Bugun 6.gunum yine bende tik yok..hayirlisi artik
Gunleri bosver sanki saatler yerinden oynamiyoooo,offf
Allahim yuzumuzu guldur,evlat diye yanan yuregimi sondur rabbim:14:

merhaba arkadaşlar bende 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve 3. de çok şükür 1 hafta önce pozitifi gördüm Allah devamınıda gösterir inşallah emin olun gerçekten hiç bir belirti beklemeyin çünkü 12.gün sonunda hepsinin psikolojik olduğunu anlıyorsunuz 7. güne kadar gögüs ağrılarım ve kasık ağrılarım vardı ama artık 3. olduğu için bunların kullandığım ilaçlardan olduğunu biliyordum zaten 6.- 7. günden sonra ilaçların etkisi geçiyor ve beden normala dönüyor inanın hiçbir belirti olmuyor olanlarıda tamamen psikolojik olarak hissediyoruz ama bu süreyi önemli olan biraz boşvererek geçirmek yoksa 12 gün 12 yıl gibi geçiyor ilk 2 sinde çok stres yapmıştım ama 3. de öyle değildim napıyım ben uğraştım elimden geleni yaptım eğer benim nasibimde çocuk varsa olur yoksa olmaz diyerek kendimi sakinleştirmeye çalışmıştım çok şükür Allah nasip ettin umarım kucağımada almak nasip olur kendinize iyi bakın Allah bu uğurda uğraşan herkesin yardımcısı olsun.

Back