oylemi ayyy deme kalbim heyecandan yerinden firlayacak..))))))))))))))))))))))...bu kalb ikinci bi soku kaldirama herhalde..)))))))))))
insallah canim ya...nasip kismet saglikli olsunda 1 tane olsun fark etmez
saolasin guzelim,ne guzel ne tarifi zor guzel bi duyguymus bu ya
surekli icimden deli gibi rabbim isteyen herkeze nasip et diyorum..cunki caresizligin ne zor oldugunu bilirim
ayy yerim ben senin kizini ya..masallah canim.gule gule buyut evladini
insallah bizde saglikli bisekilde kucagimiza aliriz..
allahim razi olsun senden,duyarliligin icin
kanam yok aslinda peceteye bi defalik silecek kadar koyu kivamli akintinin icindeydi
galiba yerlesme dedikleri sey olsa gerek
:)))) benim ikizler 321 di senin bi gün erken sonucun bu ve çok güzel rabbim kucağına aldırmayı nasip etsin güzelim :)))
canımsınnn çok sevindim çokkk bu mübarek günde topik huzur doldu müjdenlearkadaslar allahima sukurler olsunki kan testim positif,allahimin izniyle hamileyimmmmmmmmmmm
allahim kimsenin dilegini,istedigini,duasini geri cevirme,isteyen tum arkadaslarima,tanimadiklarimada yasat bu duyguyu
desteginiz icin cok tesekkur ederim kislarrr
ve az once koyu akintiyla karisik kan geldi,wc kagidiyla bi silmede gececek kadardi..galiba yerlesme kanamasi dedikleri bu olsa gerek:26:
amiiiin cnm
sağlıklı bir hamileliğin olur inşlh sennde
hadi ya..))))) ben hic anlamiyorum bu degerlerden..insallah oyledir canim ya..ayy heyecandan olucem ben..))
22 nisan randevu verdiler,ozaman belli olurmu tekmi? ciftmi? :26:
canımsınnn çok sevindim çokkk bu mübarek günde topik huzur doldu müjdenledilerim sıkıntısız gebelik yaşayıp sağlıklı-hayırlı evladını kucağına alırsın çokkk sevindimm çokk öptüm kocamnnnn hamiş hamiş o güzelce ettiğin dualara aminnnnnnnnnnnnnn diyorumm
ayrıca asansör maceran muhteşemdikarnım ağrıyana kadar kahkahalar atarak güldürdün beni benimde uykum var yatıcammmm kızlar bu bir belirtiyse eğer her gün uykum oluyoo gün içinde hiç uyumamış gibi uykuya hasretim yawww :44: 4 gün sonra netleşecek inşş iyi belirtilerdeir
doktorumu aradim simdi 22 nisan ilk randevumuza gidiyoruz yuppyyyy
insallahhhhhhhhhhhhhhhh canim yaevet cnm belli olur keseler görüncek o gün :)) sende miniklerinin ilk hallerini görücen....
canımmmmmm hadi gözünaydınnn rabbim sag saglim kavuşturur inşallah bebişlerine çok sevindim canım benimmm
doktorumu aradim simdi 22 nisan ilk randevumuza gidiyoruz yuppyyyy
saol kuzum,darisi en kisa zamanda sana meliscim...
lutfen moralini yuksek tut olurmu
canim senin yas kacti?
i.............
çok şükür cnm erdin muradına:) rabbim tamamına erdirsin....inşallh hepimize nasip olur bu haberi almak....
yarın rabbimin izniyle 24 oluyorum canımmm...2. en kötü dogum günüm olucak:2::2::2::2:
hayırlısı olsun diyorum başkada bişey diyemiyorum...
ama senin adına inanki çok sevindimmm.
arkadaslar allahima sukurler olsunki kan testim positif,allahimin izniyle hamileyimmmmmmmmmmm
allahim kimsenin dilegini,istedigini,duasini geri cevirme,isteyen tum arkadaslarima,tanimadiklarimada yasat bu duyguyu
desteginiz icin cok tesekkur ederim kislarrr
ve az once koyu akintiyla karisik kan geldi,wc kagidiyla bi silmede gececek kadardi..galiba yerlesme kanamasi dedikleri bu olsa gerek:26:
:)))) benim ikizler 321 di senin bi gün erken sonucun bu ve çok güzel rabbim kucağına aldırmayı nasip etsin güzelim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?