• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

kızlar sanırım hamileyimmmmm:))))) 103.95 değerim nasıl sizce 12.gün:) inanamıyorum hala hiç umudum yoktu,çok şükür rabbime...

yarın test günüm,eşimin yüzünden son güne kadar bekledim:(( çok gerginim baklım nolcak,11.günüm,çok heyecanlıyım,korkuyorum,kalbm yernden çıkacak sanıyorum...dua edin bana lütfen,inşllh hayrlı haberi alırım...

inşallah güzel haber verirsin canımm

kızlar sanırım hamileyimmmmm:))))) 103.95 değerim nasıl sizce 12.gün:) inanamıyorum hala hiç umudum yoktu,çok şükür rabbime...

inşallah canım hamiesindir inşallah.bizlere dönmezsin.ilk pozitif alıpta sonra negatife dönen ne çok olduk şaşkınım hala

inşallah canım hamiesindir inşallah.bizlere dönmezsin.ilk pozitif alıpta sonra negatife dönen ne çok olduk şaşkınım hala

ne diycemi şaşırdım yaa valla kime ne desem kendime ne desem teselli etsem bilmiyorum hiç birşey.çoooooooooookkkkkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmmmm..

4. günüm.2. tüp denemem.bu denemede embriyoyu çizdiler kolay tutunsun diye.1. ci denememde 14. cü gün çağırdılar.ama ben dayanamadım 12. ci gün kan testi yaptırdım ve hamiş çıktım. 14. cü gün ise negatif. bu sefer test yapmıcam

2 oncesine ne kadar mutluydum,havalarda ucuyordum anne olacaktim,yavrumu kollarima alacaktim :14::14::14::14:
sabah fena bi karin agrisi ve koyu kivamli bi agriyla hasteneye acile gittik
ugs ile bakti bisey goremiyorum dedi,yani adet kanamasina benziyor dedi
ne hamilesin,ne dedilsin dedi:14::14::14::14:
4+2 haftalik olmam gerekiyor, bu kadarlik gebelikte gorukmezmi arkasalar
bittimi umudum yani:14::14::14::14:
hic iyi degilim lutfen biseyler yazin

canım öncelikle geçmiş olsun. kan neden vermedin? nasıl bir dr o yaa??? sinir oldum burdan yazdıklarını okurken. nasıl bir dr dur ki o bir hcg testi istemiyor allah allah. git güzelim sen kanını ver. 2 tane emb. transfer olmadı mı sana? inşallah bir düşük durumu yoktur ama belki de biri tuttu biri gidiyor. nasıl hamilelik yok diyebilir dr? zaten daha kese görmesi ya da bebek görmesi için çok çok erken. bizler burdan okuya okuya öğrendik. git canım benim sen hemen bir kan testi yaptır emin ol. kendini hırpalama boş yere. bence hamilesin allahın izniyle hala. beni dinle e mi?

Arkadaşlar aranızda yeniyim.. Sürekli takip ediiyordum fakat yorum yazamadım.. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.. hepimizin duaları kabul olsun. Benim transferim olalı 3 gün oldu fakat çok ağrım var kasıklarımda ve sanki hafif şişlik.. çok korkuyorum tutunmadı diye. Siz neler yaşadınız.. bunlar normal mi? birde ben sadece hastanede 2 saat yatabildim daha sonra çok fazla yatamadım :(

canım korkma hiç bence henüz çok erken herşey için benim transfer dsonrasında sadece yarım saat hatta daha az yattım ama nasip oldu çok şükür..önceki denemelerimde hep yatmışım ama olmamıştı, kotü düşünme bence.. sabret inşallah iyi sonuç alırsın..

canım korkma hiç bence henüz çok erken herşey için benim transfer dsonrasında sadece yarım saat hatta daha az yattım ama nasip oldu çok şükür..önceki denemelerimde hep yatmışım ama olmamıştı, kotü düşünme bence.. sabret inşallah iyi sonuç alırsın..

Canım her denemeden sonra başarı oranı artıyormuş. mesela şimdi %40 ise 3. deneme %80 diyorlar. O yüzden korkuyorum. sende nasıl belirtiler oldu nasıl hissettin tuttuğunu.. buarada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..

:109:

Benim 10.gunum ve hasta olacakmis gibi karin agrim var butun umitleim tukenmeye basladi surekli hastalandim mi diye bakmaya gidiyorum :(

Benim 10.gunum ve hasta olacakmis gibi karin agrim var butun umitleim tukenmeye basladi surekli hastalandim mi diye bakmaya gidiyorum :(

bendede aynı olmuştu canım her an adet oldum gibi oluyodu ama olmamıştım.kısık agrılarım çoktu ara ara giriyodu bazen uzun sürüyordu.ilk pozitif aldım sonucumu.ama sonucu aldıktan sonra ertesi gün akşama yakın alt karnımda agrı olmaya başladı.her an olacakmışım gibi oldu ve sonunda leke gelmeye başladı az azdikkat et fazla ayakta kalma yatmazsanda otur ama dikkat et kendine.ani hareket etme egilip bişeyler almamaya dikkat et.

Herseyin hayirlisi olsun ve uzme kendini emeklerimizin karsiligini bi gun alacagimiza inaniyorum

inşallah alıcaz inşallah.hakkımızda hayırısı olsun hayırlı zamanda hayırlı evletlarımız olsun inşallah.bol bol duaya ihtiyacımız var hepimizin.rabbim verecek inşallah bizlerede.

bendede aynı olmuştu canım her an adet oldum gibi oluyodu ama olmamıştım.kısık agrılarım çoktu ara ara giriyodu bazen uzun sürüyordu.ilk pozitif aldım sonucumu.ama sonucu aldıktan sonra ertesi gün akşama yakın alt karnımda agrı olmaya başladı.her an olacakmışım gibi oldu ve sonunda leke gelmeye başladı az azdikkat et fazla ayakta kalma yatmazsanda otur ama dikkat et kendine.ani hareket etme egilip bişeyler almamaya dikkat et.

Dikkat etmeye calisiyorum ilk 2 gun yattim sonra yavas hareket ettim 6.gunde ise basladim.simdi de dusunmekten calisamiyorum su iki gun bi gecse baska bisey istemyorum

Dikkat etmeye calisiyorum ilk 2 gun yattim sonra yavas hareket ettim 6.gunde ise basladim.simdi de dusunmekten calisamiyorum su iki gun bi gecse baska bisey istemyorum

inşallah güzel heberler verirsin bizlere canım degerin çok çok güzel olur ve kat kat katlanır inşallah.

Back