Transferimde yaptigim hatalar

Bende 2. Denemede çok fazla sıkışıktım hatta transfer yapıldı ben o çataldan atlayarak indim kimse beni uyarmadı sonra koştum tuvalete 2,3 kez gittim hatta ama sonuç pozitif oldu bunun pek etkisi olmadığını söylemişti doktorlar. Ama sonuç yine olmadı değerlerim sonradan düştü 2 gün arayla bakılınca hayırlısı 3. Transfer yapıldı dün bekliyoruz bakalım hayırlısı. Allah isteyen herkese versin

Kesinlikle bende bir etkisinin olmadığını düşünüyorum. Benimde 3.denemem. ve ilk pozitif donucu aldım. transferim 11 ekimdi. öyle şeylere dikkat etmedim. doktorumu dinledim. inşallah 3. deneme şans getirir sanada..

Amiiin inşallah Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin sizede

Merhaba, ben bugün transfer oldum. Hasta bezi vs için çok endişelenmiştim ama hastanede hemen sizi rahatlatacağız sürgü ile kesinlikle yerinizden kalkmanıza gerek yok, baskıyı azaltmamız gerekecek zaten dediler.
İşlemden sonra hafif bacaklarımı çekerek kalçamı havaya kaldırdım ve altıma biz bez serdiler, bir de sürgü koydular. Bu şekilde yavaş yavaş boşalttık mesanemi kalkmadan. Yani stres yapmayın..
bu benm ilk transferim bakalım nasıl olacak

Hayırlı olsun ben de bugün transfer oldum İnşallah evlatlarımız sımsıkı tutunur. İşlemi çok beklediğim için öncesinde 2 kez lavaboya gittim az az olmak kaydıyla izin verildi. Dediğiniz gibi sürgü vardı ama ihtiyaç duymadım. O kadar endişeye yanımda hem normal hasta bezi hem de yatağa sermelik bez alıp götürmüştüm

Yalnız işlemden hemen sonra hemşire iç bacaklarıma yapıştırdıkları bantı birden çekti haber vermeden, o an acıdan kastım kendimi ve saatlerdir moralim aşırı bozuk. O anki basınçla birşey olmamıştır inşallah Bir de iki kez yataktan yatağa geçmemi istediler. İster istemez bi kendimi kaydırabilmek için kastım. Ben idrar için endişelenirken bunları hiç beklemiyordum. Hiçbirşey elimizde değil böyle işte, dua edip bekliyorum.

Ben de sedyeden sedyeye geçtim. Kendimizi kasmanız sorun teşkil etmez sanıyorum.
Ben de iki gündür öksürüyorum. Kasmak zararsa bu da zarardır sanırım. Ama bant ne içindi anlamadım açıkçası. Nerede yaptırdınız?

Ben de öksürdüm malesef su kaçtı boğazıma. Memorialdayım, transferden sonra verilen kağıtta buradan çıktıktan sonra öksürme, hapşırma, merdiven çıkma vb eylemler tutunma üzerinde negatif etki etmez yazıyordu. Hayırlısı olsun inşallah. Yapışkan yeşil örtünün altında vardı sanırım, ameliyathanede vajina çevresine yapıştırıldı ellemeyin dendi. İşlem kolaylığı, hijyen vb için muhtemelen.

Canım ne bantı yapıştırıldı

ben transfer sonrası 5dk uzandım sonra odama gelir gelmez hemen lavaboya girdim üstümü giyindim öyle dinlendim bi yarım saat sonrasında hareketlerime dikkat ettim sadece özellikle eğilip kalkmadım yükseğe uzanmaya çalışmadım. Öksürük hapsırma hepsi de oldu ama bişe olmaz demişlerdi olmadı da çok şükür.

Bende 20 kasımda transfer oldum. Bendende iki kez yatağa geçmemi istediler. Hatta işlem yaptıklarında hiç bekletmediler. Siz benden önce teste gideceksiniz. Sonucunuzu bizlede paylaşırsanız seviniriz. Hayırlısı olsun inşallah. Bișey daha sormak istiyorum aklıma gelmişken sizin transfer sonrası bel sırt ağrınız ve kasıklarınızda şişlik ağrı gibi gerilme oldu mu?

Merhaba benim sonucum malesef negatif. Dayanamadım 3 gün erken kan verdim. Ama bu hareketlerle bir ilgisi var mı inanın bilmiyorum. Rahmim de incelmiş benim, 12mm idi transfer yapıldığında, teste gittiğimde 8mm ölçüldü (farklı merkez). İnsan o kadar üzülüyor ki en ufak şey bile sebep gibi görünebiliyor gözüne, rahat olmak çok zor gerçekten.

İlk 2 gece belim çok ağrıdı ama hep yatmıştım o yüzden olabilir diyorum, ilerleyen günlerde geçti. 7. sabah kahve lekelenmem bile oldu hatta ama belirtiler yanıltıcı olabiliyor sanırım. İnşallah pozitif görürsünüz, ben de hemen ilk adetle tekrar başlamak istiyorum doktorum kabul ederse

Sıkmayın canınızı Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Hepimizin güzel haberler alması dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…