Transferimde yaptigim hatalar

Allah razı olsun çok güzel uazmissin herşeyi peki belirtilerin neydi kzuum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah razı olsun çok güzel uazmissin herşeyi peki belirtilerin neydi kzuum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razi olsun canim sizin hangi asamada islemleriniz . Aslinda belirti diye dusunmedim hatta agrilarim vardi adet olacagim tutmadi diye dusundum son gunlerde benim adet sancilari kasik agrisi gogus agrisi hatta arada oyle bir sanci giriyorduki bacagima vuruyodu agrisi bende tutmadi sandim sanirim cok belirtiye bakmamak lazim herkeste farkli seyler oluyomus kimi kadin hic hissetmiyo agri olmuyo vs kisiye gore degisen birseymis

Wc sıkışma işi bana biraz garip geldi bana da işlem öncesi bolbol su iç dediler içtim ama hiç içmedinmi idrar torban bomboş dediler stresten olabiliyormuş. Sonra doktorum sonda gibi birşey takacağız idrar torbası serum ile dolduracağım dedi. Bu iyi birşey mist biryandan da işlem sonrası idrar torbasını boşaltacagiz wc olmayacağı için hemen kalkmak zorunda kalmazsin dediler. Ki oyle de oldu. Transfer günümü saymazsak bugün 2. Günüm ama sanki hiç olmamışım gibi kaşık bel ağrım vs yok. Ara ara bir batma oluyor sadece. İnsallah allah hepimizin gönlüne göre verir guzel sonuclarimizi da paylasmak nasip olur

Merhaba canım transfer günü banada sıkışık olmam gerektiği söylendi ozaman daha biliniyormus embriyonun koyulacagi yer ve okuduğum yazılarda bazılarının aşırı sıkışık olmaması gerektiği söylenmiş wc icin hemen ayağa kalkmamasi için

Evet banada aynısı söyledin ben şu içtiğim halde hiç içmemiş gibisin ama strestendir dediler. Hatta bana sonda ile serumla su verdiler idrar torbama dolu olsun diye doktorda iyo birsey islemden sonra boşaltırız hemen kalkmazsin dediler. Demek istedigim ilk yazan kişiye doktoru biraz trip atmis ya o biraz sacmaymus

Evet stresten oluyor bende ultrason cekilirken bilmiyordum 3 lt ictim ama yine sıkışmamıstım doktorunda triplisi ne biliyim zaten stres heyecan anlayış göstermek lazım

Nasip degılse neyaparsan yap olmaz kendını buşekilde şartlaman garip bunları yaptın diye olmadı bumu yani ? Allah nasıp etmedı dıyebılırsın bence bunlar yerıne bende tupbebekle hamıleyım dedıklerının hepsınıde yaptım bazen mecburi tuttuda

Cok haklisiniz ben sadece hangi sebepleri yaptigimi bahsetmek istemistim en birinci zaten Rabbim nasip etmese olmazdi yazmak dogru olurmus ama bu kadar sert yazmaniza kirildim keske daha ilimli yaklassaydiniz mumin mumin kardesini anlamali degilmi Allah saglikla kavustursun evladiniza

Amacım. Kırmak degıl özur dılerım busekılde kendını yıpratma rabbım ısteyınce olur hersey

Kızlar bu arada benım progestan iğnem karından,sizin kalçadan mı idi? Hergün iğne,dusphaston ve folik asit verdiler bana.vajinadan jel faln vermediler

Kızlar bu arada benım progestan iğnem karından,sizin kalçadan mı idi? Hergün iğne,dusphaston ve folik asit verdiler bana.vajinadan jel faln vermediler
Her doktorun ilac verisi farklı içiniz rahat olsun eger huzursuz olursanız doktora hatırlatın karından mi olucam die. Benim ark karından vermis bana kalcadan verildi doktorlar farkli idi.

Yatmanın bilimsel olarak kanıtlanmış hiçbir yararı yokmuş hatta kan akışını azalttığı söyleniyor ayakta olanların daha fazla tuttuğu görülmüş . Bunlarla canınızı sıkmayın nasip değilmiş diyelim .

durum neee bu belirtilerle hamile haberini aldın mı

Mesajınızın üzerinden baya geçmiş ama sunucunuz ne oldu?

Merhabalar, aldığınız hasta bezinin markası neydi acaba, marketlerde satılanlar mı, külot gibi giyilen. Benim de beklenen adet sonrası transfer olacak inşallah ama bu konu aşırı geriyor. Ben de alırsam bi nebze rahatlarım diye düşünüyorum. Bir de kabızlık için nasıl bir çözüm buldunuz, ilaç mı kullandınız.

Merhaba ben duz olanlardan aldim bezin adini hatirlamiyorum yataga serilen sekilde olanlardan aldim aslinda bunlar kendimi rahatlatmak icindi kabizligi gecirecek cok bi yontemim yok aslinda duphalac ictim cok zorlandigim zamanlarda ama sabahlari ilik su icmek bende fayda etti birazda yuruyus bagirsaklarimi calistiriyor ama halen cekiyorum kabizlik genel bi problemim. Stres yapma gercekten en cok o problem bol dua et ve kendini rahatlat sevdigin seylerle ilgilen aklina getirme transfer islemlerini su donem icin sonrasindada dua etmek sakince beklemek en iyisi Rabbim gonlunuzdekini hayirli eyleyip nasip etsin en yakin zamanda evlat versin insallah

amiin bekleyen isteyen herkese inşallah teşekkür ederim, ben de onları tercih edeyim iyisi çünkü kilot bezi yatar pozisyonda giyerken de karın içi basınç artar diye korkuyorum. bunu uzanmadan ne olur ne olmaz serdirebilirim. kesinlikle önemli olan kendimizi rahatlatmak haklısınız. ilacı da doktoruma sorarak kullanmak iyi olacak benim de genel yaşadığım 2 problemden biri, diğeri de alerji sürekli çok şiddetli hapşırıyorum

Siz elinizden geleni yapin duayla birlikte tabi sonrasi zaten tevekkul etmekle biter cunku elimizde degil hic birsey sadece elimizde olan kendimizi rahatlatmak sakin olmak cok onemli hakkimizda hayirlisi diip girmek lazim biraz zor bir donem insan herseyi kafaya takiyor ama inanin cok onemli rahat olmak

inşallah yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…