transferden sonra vücuttaki değişimler

Kızlarrrr dayanamadım idrar testi gaptım 2.çizgim hafif silik ama çıktı :))) 24nde kan tahlili bakalım yarın işe başlıyorum ve fena grip oldum yattığım yerden ne yapcam hiç bilmiyorum

İnşallah gümbür gümbür duyarsın kalp atışını :)))

Kızlarrrr dayanamadım idrar testi gaptım 2.çizgim hafif silik ama çıktı :))) 24nde kan tahlili bakalım yarın işe başlıyorum ve fena grip oldum yattığım yerden ne yapcam hiç bilmiyorum
Canim bende 9.gün yapmıştım aynı senin gibi silik çıkmıştı inşallah tutunur bebisin

merhaba hanımlar yarın benim test günüm 5.gün embriyolarıydı hiç arada test yaptırmadım.7.inci denememizinsallah bu sefer olur dua edin lütfen 2 defa hamilelik testi yaptim idrarda sonuc negatifti

merhaba hanımlar yarın benim test günüm 5.gün embriyolarıydı hiç arada test yaptırmadım.7.inci denememizinsallah bu sefer olur dua edin lütfen 2 defa hamilelik testi yaptim idrarda sonuc negatifti
İnşallah canım bebeğin seninle yaşar moralini yüksek tut

Slm kızlar ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Transfer günü ile birlikte 7. Günüm bnm de günler geçmiyor inşallah meleğim tutunmustur

Canım naptın nasıl gidiyoi buarada güzel hbr 24nde transferimin 12.günü beta 400.15 çıktı:))) ctesi keseye görcez inşallah bizde

Canım naptın nasıl gidiyoi buarada güzel hbr 24nde transferimin 12.günü beta 400.15 çıktı:))) ctesi keseye görcez inşallah bizde
Canim cok sevindim betan harika çıkmış allahım gönlüne göre versin inşallah bende iyiyim ama aksamlari erkenden uyuyorum .buarada 30 kasımda Dr a gitce kalp atışı için çok heycanliyim ama bir yandan korkuyorum ister istemez OKUYORUm internetten duymayanlar var ; (

Bundan sonra kötü bütün düşüncelere kapatıyoruz kendimizi endişe yok negatif olmak yok.. Ben bile şimdiden işyerinden yarıbaygın dönüyorum yorgunluktan

Oyyy kıyamam yaaa :))
Kızlar merhaba bugün minigimin kalp atışını duyduk çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin 6+3teyiz
bende sabırsızlıkla bekliyorum daha 5+2 benim de .. Kalp sesini dıyana kadar çok sevinmicem dedim sen neler yapıyosun ne gibi belirtilerin var ? Tadevine nasıl bi şekil verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…