• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra test

Melese

Nasipse tüp bebek annesi 🙏❤️
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
185
71
98
25
Merhaba ben tüp bebekler ilk denemede çocuk sahibi oldum çok şükür şuan 2 yaşında şimdi 2. Transferi yaptırdım bugün 4. Günü dün evde test yaptım silik çıktı bugün ise negatif çıktı kafam çok karışık böyle bişey yaşayan oldumu dün yaptığımı ekledim bugün de başka testte negatifti

Eklentiler

• IMG_2356.webp
    IMG_2356.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşım şu an çok erken değil mi bugün transfer oldum az önce doktorum ısrarla kan testi haricinde test yapma rahmin kasılmasn sonuçlar yanıltıcı ilaç kullanılıyor dedi bence dua et test gününü bekle 🤩

Arkadaşım şu an çok erken değil mi bugün transfer oldum az önce doktorum ısrarla kan testi haricinde test yapma rahmin kasılmasn sonuçlar yanıltıcı ilaç kullanılıyor dedi bence dua et test gününü bekle 🤩
Biliyorum bu benim ikinci transferim de vallahi çok büyük cahillik yaptım ilkinde 10. Gün yaptım bunda sabredemedim ya 🙁

Senin de hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırız canım ❤️

Olsun sorun etme 🤩🤩inşallah pozitif olur Rabbim bu mübarek günlerde kucağımızı boş bırakmasın 🤩🥰
Amiiin gerçekten bu sıralar tek duam ❤️ çok kaşık batmam var bide hayıra alamettir inşallah ellerim ayaklarım buz gibi 2 gündür ısınamıyorum

Back