Transferden sonra nelere dikkat etmek gerekir di?????

eee ben 5 gundur sadece ilaçlarla su içiyorum
başka ölesine su içmedim
offfff
ne olucak şimdi

benim de midem bulanıyord ilk günler çok içemedim bu biraz da kaç yumurta oluştuğuna bağlı bana verilen kağıtta 15yumurtadan fazla oluşanlar en az 3litre içmli yazıyordu

birde dun gece çok stresli bir gece geçirdim sabaha kadar uyuyamadım
bişiler düşündüm durdum sonra o dusunduklerim ruyamada girdi çok kötu stresli bir gece geçirdim
offf ya nasıl atlatıcam bazı şeyleri bilmiyorum

Canım sen tekrar denedin mi deneycekmisin?Var mı beklediğin bir zaman,bulmuşken seni sorayımkaydirigubbakcemile3
canımmm...opuyorumnanaktan.ben bu ayın 19.unda ikinciye başlıyorum.......pek sık giremiyorum buraya arada bakıp çıkıyorum.........ama çok korkuyorum ilki negatif olunca....:sinifsinif:inşallah bu sefer tutunurlar......fazla beklemedim doktorum 1 ay yeterli dedi......araştırılacak bi sorunda bulamadılar oyüzden başlayalım dedi..........denizcim güzel haberini versin peşindende ben veririm inşallah.:lepi:......sen nasılsın ......bakalım......nası gidiyo bebişlerle hayat........inşallah bizlerde yaşarız o güzel annelik duygusunu.....:Saruboceq:

denizcim sıkıntı yapma lütfen bebişlerini düşün ...eşini düşün ........güzel haberi eşine nasıl vericeğini düşün...nasıl bi süpriz yapacağını düşün........
..bırak olumsuz şeyleri düşünmeyi.......canımmmm........güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh.......su içmeye şimdi başla canım bişe olmaz.........kabak çekirdeği ye.......meyve ye bol bol.......

slm denizcim transferlerimiz aynı gün olmuş inşallah güzel haberleride aynı gün veririz
çalışmakla en iyisini yapıyorsun benim ikinci denemem ilkinde ben çok dikkat etmiştim ama olmayınca olmuyor bunda izin almayacağım diyordum ama yinede dayanamayıp işler çok yoğunda izin aldım ama evdede sıkıntıdan patlıyorum kafayı yiyeceğim sürekli ya buda tutmazsa diye keşke izin almasaydım işyerinde hiçdeğilse arada unuturdum şimdi hiç aklımdan çıkmıyor acaba içimdelermi kaç tanesi tuttu ya tutmazsa çıldıracağım

denizcim uykusuzluk bendede hat safhada acaba hormonlarlamı ilgili yoksa sıkıntıdanmı acaba inan bugün dr arayıp sormak bile içimden geçti 4 gecedir 2 saat deliksiz uykum yok saatbaşı uyanıyorum nerdeyse evde gezmediğim oda kalmıyor çıldıracağım

merhaba deniz....canını hiç sıkma canım.....tutacağı varsa tutuyorlar.....ben ilk denememde senin gibi f azla dikkat etmemiştim.tuttu,ama sonra düştü.....ikinci denememde birbuçuk ay yattım. her işmi yapan ve yemeğimi önüme getiren evde yardımcım vardı.....oda tuttu,ama malesef oda düştü......yani kısmetimizde varsa olacak inşallah.....ben şimdi 3.cüye başlıyorum kısmetse.......ama yinede kendine dikkat et...

merhaba arkadaşım.....kısmetse aynı zamanda başlicaz tedaviye....bende bu ayın 20sindeki reglimi bekliyorum.....tedavin kısa protokolmü olacak....:içelim:

merhaba arkadaşım.....kısmetse aynı zamanda başlicaz tedaviye....bende bu ayın 20sindeki reglimi bekliyorum.....tedavin kısa protokolmü olacak....:içelim:
canımmmmm ne güzel ....senin ilkmi yoksa kaçıncı......benim adetim şaşmazsa 19.........unda olmam gerekir........sonra bant ve ilaçlar 18 gün sonrada herşey normalse eğer transfer olucak ...........sanırım kısa protokol oluyo......

evet canım.... seninkide kısa protokol ozaman.....bir aksilik çıkmazsa bir gün arayla başlamış olucaz kısmetse....gelişmeleri buradan paylaşırız canım.....benim 3.cü denemem olucak....opuyorumnanaktan

tamam canım ...........inşallah güzel haberleri paylaşıcaz........inşallahhhhhhhhhh

Canımmm çok sevindim ,hemen başlamak isabetli olmuş.Benim hikayede seninkine benzerdi işte konuşmuştuk hatırlarsan.Sıkıntı ve stres olmadığı sürece herşey çoook güzel..
Hamilelik harika,muhteşem güzel bir duygu,hele hele kığırdamalarını da duymaya başlayınca.Tabi ki zorlukları ve beraberinde getirdiği komplikasyonlar olabiliyor fakat herşey normal olduğu sürece bu da harika bir duygu..
Dilerim seninle beraber,arzu eden herkes biran önce yavrularına kavuşur,Rabbim hepiniz için yüce lutfunu göstersin inşallahh.Sizler için çok dua ediyorumm.
Sabır,sua ve sükunet..

canım çok sevindim senin adına...hihoyyyt..ne güzel bi duygu değilmi anne..olmak......bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum.rabbim bana ve benim gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşan bütün herkeze nasip etsin inşallah:Saruboceq:.......hatırlıyorum canım ama insanın elinde olmuyo şimdi ben de diyorum denize ve arkadaşlara ama bende yaşadım aynı şeyleri......gerçekten sıkıntılı oluyo.....ama bu sefer idmanlıyım kesinlikle sıkıntı yapmıycam......herşeyi oluruna bırakıcam......olucağı varsa sen ne yaparsan yap oluyo zaten.......senin ne kadar oldular şimdi......:lepi:.......yerim onları bennnnnnnn

canım hiç sıkıntı yapma(((demesi kolay ama gelde içine anlat)))
bende transferden yarım saat sonra tuvalete gittim.3 gün boyunca yattım.ama arada kalkıyordum içerde dolaşıyordum.işim çok stresli ve yoğun olmasına rağmen mecburen 6.gün işe başladım.Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki tutu.hatta ben 4.gün 4 saatlik otobüs yolculuğu bile yaptım.şuanda bile işe servisle paldır küldür gidip geliyorum mecburen.gönlünü ferah tut ve sadece dua et.Allah hepimizin gönlüne göre verir inş......

evet canım galiba aldığımız hormaonlar yapıyor
ben devamlı ter boşaltıyorum ve hiç rahat uykum yok
dun gece oturur pozisyonda uyudum biliyor musun
karnım acaip davul gibi oldu ne yaptıysam uyuyamyınca oturdum öle uyudum
allah hepimize kolaylık versin

inşallah bitanem
ikimizde bekleyen hepimizde birbirimize guzel haberleri vereceğiz
bebişlerle hayat şimdilik normal bir yaramazlık yok ama çok merak ediyorum
işte oyalanamya çalışıyorum

merhaba canım
bende aynen
ilk yarım saatte tuvalete gittim hatta ilk 10 dk içinde sürgü istedim çok sıkıştım diye ama ona yapamadım o yuzden wc ye gittim ve ayaga kalktım
3 gun bende evdeydim sonra işe geldim
işim stresli degilde bazı borç olayları var onlar çok canımı sıktı ruyama bile girip çok kötu yaptı beni
birde tansiyonum çıkıyor kaç gundur
inşallah saglıkla bebişlerini kucagına alıcan bitanem. darısı bizlerin başına

evet canım
herşeyde hayır vardır ve herşeyde allah tan
yeter ki o istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…