denizcim insallah sorun olmadan tutar canım. benim ilk denemem ve transferim bu carsamba yapılacak muhtemelen o yuzden tecrubeli degilim ama doktoruma sorduklarımdan ve okuduklarımdan anladıgım kadarıyla ilk gun kalkmadan dinlenmek gerekli kesin. ama sonrasinda kendini yormadan zorlamadan uzanıp, eğilip, ağır kaldırmadan günlük hayatına devam edebilirsin diyorlar.
hatta fazla yatmak rahmin kanlanmasını engeller ve tutunmayı zorlaştırır diyenler bile var.
bence kısmetimizde varsa tutar inşallah rabbim kararlar. yoksa da zaten gerekli dikkati gösterdikten sonra yani elimizden geleni yaptıktan sonra ister yat ister kalk birşey fark etmez gibi geliyor.
Canım inanki hiç bunlarla alakası yok.Ben transfer oldum,aynen yarım saat içinde kalktım evime gittim arabamızla.İki gün sonra tam gün çalıştığım özel okulda işime devam ettim,kim dinler senin transferini bilmem neyini.Tuttu çok şükür.
Yani bebeklerin gelecekse gerisi bahane canım.Benimel beraber opu ve transferi olan bir arkadaş vardı,Onu akşama kadar yataktan kaldırıp evine gönderemediler,dinlenecem ben kalkamam dedi,inleye sızlaya geldi gitti,kıpırdamıyordu bile.Onunki tutmadı inan.
Bu işler kısmet canım.Çok dua et,Allah'ın taktiri ne ise o olur..
İnşallah sağlıkla bebeklerine kavuşursun..
kız cinsel ilişki yasak gebelik testine kadar.......aman ha dikkat et....kaydirigubbakcemilebenim de pazartesi günü oldu transfer ilk 1 saat yatırdılar bana ishal olduğum için serum veriyorlardı ben serum bitene kadar yattım ama1 saatin sonunda tuvalete gidceğimi söyledim kalkabileceğimi söylediler kalktım gittim serum bitene kadar 2 kere kalktım o gün ve ertesi gün dinlen kendini yorma dediler ben rahatsız olduğum için sürekli tuvalete gittim yan yatmak da zarar vermez ben transferden sonra hemşirelere belimin ağrıdığını yan yatmak istediğimi söyledim ilk 1 saatin geçtğini söylediler ve yattım şmdi de çoğunlukla oturuyorum mutfağa gidip geliyorum arada uzun süre ayakta değilim ama bana bilgi için verdikler kağıtta 12 gün boyunc yatmak zorunda değilsiniz diordu cinsellik bile yasak değilmiş o nedenle bişy olmaz diğer arkadaşlara katılıyorum tutacağı varsa tutar kasık ağrsı da olabilirmiş
kız cinsel ilişki yasak gebelik testine kadar.......aman ha dikkat et....kaydirigubbakcemile
neden çok su içmek gerekiyor ya
ben hiç sevmiyorum su içmeyi
canım benim çok sevindim evet herşeyin hayırlısı
ama ben biraz yuruyunce hemen kasıklarım agrıyor adet sancısı gibi bu normal mi
yemek arası için iki kat indim çıktım suan yerime oturdum sanki regli olucakmışım gibi oldum
hadi hayırlı olsun bakalım.....transferin olmuş.....belirti arama bende çok vardı ama olmadı biliyosun .....bende kalktık dolaştım evde....... transferden 45 dakika sonra kalktım wc ye gittim....dua et bol bol....su iç......inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunucak stres yapma hiç bişe düşünme........relaks ol tamammııııııııııııı..........sevinçli haberini bekliyoruz.....inşallah......cici anne adayı.....
karnındaki şişlik o şekilde geçermiş bana doktor dedi karında sıvı birikirse embriyo için zararlıymış bana sadece su değl ddi doktor meyve suyu komposto gibi ben öyle yapıyorum günde 5litre - 4litre içmeye çalışıyorum:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?