- Konu Sahibi hayallerim35
-
YaşasınEki Görüntüle 1980660 Buda benim silik hayalet çizgim kızlar transferden sonra 7. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosu
Bisürü bisürü bebiş var bu gün sabah ne güzelEki Görüntüle 1980650
Buda benm dunkı testm 10. Gnmdu dun bıraZdan kan vermeye cıkıcam ınaallah hayal kırıklgna ıgramam
Maşallah darısı bizlere olur inşallah.allahin izniyle devamı gelir bol sayılı beta hgc olur
Ne mutlu sana tebrikler canim. Allah kucağına almayi nasio etsin.:) guzel hayırlı bırgunnn :) kan testım 70.1 cıktı kızlar ınsallah devamı gelr hayrlısıyla
Ne mutlu sana tebrikler canim. Allah kucağına almayi nasio etsin.
Dreams bu gün 20. Gün kan değerim 28 e düşmüş...Senin acını o kadar çok içimde hissetmiştim ki,nasipte yaşamakta varmış.Perşembe yeniden kan vericem doktor niye istedi onuda bilmiyorum...bu günlük çok üzgünüm hep üzlcem biliyorum ama yarın yeni bir gün olcak inşallahİnsallah canım umudum hep var. Siz bana umut veriyosunuz. Pozitif dusun pozitif olsun. Benim sloganim bu.
Kacnci gunun canm:) guzel hayırlı bırgunnn :) kan testım 70.1 cıktı kızlar ınsallah devamı gelr hayrlısıyla
Canım benim agzim açık kaldi. Esim karşımda ne kime ne olmus diyo bana. Allahtan hayırlısı. İnsallah dayanir bebegin seninle devam eder. Belki ikizdi biri seninle kalmaya calisiyodu. Degerin hep yuksldi çünkü. Senin icin dua ediyorum canim. Ne olur Ya Varis esmasini dilinden dusurme. Birde insirah suresi oku bol bol. Beni en cok rahatlatan bunlar oldu. Ne olursa olsun Allah büyük vardir bi hayrı.Dreams bu gün 20. Gün kan değerim 28 e düşmüş...Senin acını o kadar çok içimde hissetmiştim ki,nasipte yaşamakta varmış.Perşembe yeniden kan vericem doktor niye istedi onuda bilmiyorum...bu günlük çok üzgünüm hep üzlcem biliyorum ama yarın yeni bir gün olcak inşallah
Cnm uzulmee allahm buyuk insllah en kisa zmanda tekrar yasatr bu duyguyu skma canini vakti deilms demekkiDreams bu gün 20. Gün kan değerim 28 e düşmüş...Senin acını o kadar çok içimde hissetmiştim ki,nasipte yaşamakta varmış.Perşembe yeniden kan vericem doktor niye istedi onuda bilmiyorum...bu günlük çok üzgünüm hep üzlcem biliyorum ama yarın yeni bir gün olcak inşallah
Kacnci gunun canm
Doktrm bana degern dusuk gbi dedi igneye baslatti ilk gunden stres bindi ustume ya.dusuk deil demi 9.gunm 37 snuc11.gnım transferın
Doktrm bana degern dusuk gbi dedi igneye baslatti ilk gunden stres bindi ustume ya.dusuk deil demi 9.gunm 37 snuc
Aynen ole cnm nasipp.hakkmzda hayrlisi neyse o olsunWalla canım dktrn ne dedyse pnu yap duanıda et rabbm bagslasın ınsallah sana. Bebegını ınsan tedegn olıyo ewt ama takdr allahn nasıbmzde varaa bu bebekler alırız kucagımıA onsallah
Aynen ole cnm nasipp.hakkmzda hayrlisi neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?