• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra cinsellik

Cnm normal hic hamile kalmadim asilamalarimda olumsuz oldu hep ilk tup bebek ikizdi ama 4 aylikken kurtaj oldum 2. Tup de tuttu oda 2 aylikken dusuk yaptim malesef cnm yani suan yasayan cocugum yok ins bu son olur ve bizlerde kavusuruz kuzularimiza
Neden kürtaj oldun ki canım bir de düşük sebebi ne bilgin var mı? En azından hamile kalabilmişsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına da alırsın yavrunu o da bir şeydir benım o kadar tutmadı ki ilaçlar bile geciktiremedi adeti...

Kızlar selam nolur yardım edin bana. Transferimin 5. Gününün gecesi kullandığım hormon ilaçlarının etkisiyle dayanamadım ve eşimle yüzeysel bir ilişki yaşadım. Cinsel brleşme olmaması gerektiğini bildiğim için sürtünme yoluyla birlikte olduk ama sonra okudum ki galiba o da riskliymiş. Tutunmanın tüm belirtileri vardı, şimdi bu oldu o kadar pişman ve dertliyim ki ne olur yardım edin. Konuyla ilgili tecrübeniz bilginiz fikriniz var mı ¿ benzer durum yaşayıp hamile kalan var mı yalvarırım yardım edin doktora da soramıyorum utancımdan.
Korkma canım bebek için daha cok faydası bile var😘

Neden kürtaj oldun ki canım bir de düşük sebebi ne bilgin var mı? En azından hamile kalabilmişsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına da alırsın yavrunu o da bir şeydir benım o kadar tutmadı ki ilaçlar bile geciktiremedi adeti...
Biri karnimda öldü cnm digeri bos kese olarak buyumeye devam etti ama kalp atisi alamadik 3 bucuk aya kadar bekledim aldirmak istemedim 4e girerken kanamam basladi beni zehirlemeye baslamisti direk kurtaja alindim malesef cnm sonra 2. Transfer oncesi genetik test yaptirdik bende pko car ssdece bide 3 genim homozigot cikti cnm kan sulandirici da kullandim ama yine olmadi esimde morfoloji 1 dokoturm o kaynakli olabilecegjni soylemisti aynen cnm doktorum da hamile kalman cok guzel diyor ama kaybetmek de olmamasindan kat ve kat aci gercekten cnm ins bu sefer saglikla kucaklsriz

Biri karnimda öldü cnm digeri bos kese olarak buyumeye devam etti ama kalp atisi alamadik 3 bucuk aya kadar bekledim aldirmak istemedim 4e girerken kanamam basladi beni zehirlemeye baslamisti direk kurtaja alindim malesef cnm sonra 2. Transfer oncesi genetik test yaptirdik bende pko car ssdece bide 3 genim homozigot cikti cnm kan sulandirici da kullandim ama yine olmadi esimde morfoloji 1 dokoturm o kaynakli olabilecegjni soylemisti aynen cnm doktorum da hamile kalman cok guzel diyor ama kaybetmek de olmamasindan kat ve kat aci gercekten cnm ins bu sefer saglikla kucaklsriz
Çok haklısın ikisi de ayrı problem birinde hevesin kursağında kalıyor birinde o hevesi bile yaşayamıyorsun. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏼 Bnm kanımda da pıhtılaşma var, inşallah sorun olmaz yaşayıp göreceğiz...

Çok haklısın ikisi de ayrı problem birinde hevesin kursağında kalıyor birinde o hevesi bile yaşayamıyorsun. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏼 Bnm kanımda da pıhtılaşma var, inşallah sorun olmaz yaşayıp göreceğiz...
Kan sulandirici ins hamile kalirsak doguma kadsr kullanicaz cnm saglikla bisey olmadan gelir ins bebeklerimiz emeklerimiz karsiliksiz kalmasin

Rabbim insallah guzel hayirli bir evlat nasip etmistir ve şuan minigin sana sıkıca tutunmuştur ♥️ sonucunu bekliyorum canim

kizlar merhaba ben 29 yasima yeni girdim, gecen seneden 2 tane pgt den gelip donmus orta kalite blasto var, sizce yeniden opu mu olayim yoksa o 2 donmus a sans mi vereyim ? ilk opu dan 1kez 8haftalik kaybim, 1 kez kimyasal yasadim, simdi son kalanlar i mi transfer ettireyim, yoksa onlar beklesin üzerine yeniden opu mu olayim ? aranizda orta kalite denilip hamile kalan varmi

İnşallah canım:dua: evet bir kız bir erkek var :) zor derken şöyle anlatayım ben onlar bebekken zor diyordum taaki 9 seneden sonra kendi kendime hamile kalıp doğurana kadar.. şimdiki bebeğim tek vallahi ikizleri arar oldum bu daha zor oldu.. ikizlerim meğer sakin bebeklermiş. Sadece emziremediğim için biberonla besledim,aynı anda acıktıklarında ve aynı anda uykuları geldiğinde zorlanmıştık eşimle. Yardimcimız olmadı hiç eşimle ikimiz büyüttük. Senin yardımcın da varsa tadından yenmez:)
Bnde daha yenı hamıleyım ama bnmde yardımcım olmayacak esım ve ikimiz umarım dogum dan sonra kolay atlatırım bu surecı

Back