Transferden sonra cinsellik

Ay nasıl pişman olmuşsundur sen de benim gibi. Rahim kasılmasından mı olmuş kanama
Yok canım düşük tehlikesi yerleşme kanaması dedi ama ödüm koptu artık hiç bişey yok birde esim yznimda yok görevde oylr olmasında kötü oldu

Bilirim o hormonlariii beni de çok zorlamişlardi ama 6.haftadan sonra yzeysel oldu 1-2 kez ilk defa 2-3 gün once birleşme olabildi.
Bi sıkıntı olacagini sanmiyorum bazi doktorlar orgazm olmanin tutunmayi engelledigini , bazilari ise aksine tutunmayi arttirdigini savunuyorlar. Ama tutunacaksa her türlü o bebiş tutunuyor zaten

Haklısınız, inşallah tutunurlar yaa Sizinde mi tüp bebiş

Masallah cnm sen ne guzel sabirlisin ben transfer sonrasi 3. Gunden beri yapiyorum sabah aksam hemde
Hiç değişim oldu mu peki? Ben geçen sefer tam gününde adet olunca çok kötü oldum sinir krizi geçirdim resmen ve uzun süre kendime gelemedim o yüzden bu sefer en azından gününde adet olmadım diye kendimi kandırıp oyalamaya çalışıyorum (halbuki ilaçlardan biliyorum ama işte )

Cnm bu sfeer hic bi dgisim agri falan bisey hissetmiyorum malesef ins tutunmustur yavrularim bakalim sabirla beklicez mecbur benim daha 5. Gunum aslinda senin gelmis test zamanin ne guzel ins yarin senden guzel sonuclar aliriz cnm hayirlisiyla beklemek cok zor cok

Hiç hamile kaldın mı veya çocuğn oldu mu? Bende hiç olmadı ve sebepsiz

Hiç hamile kaldın mı veya çocuğn oldu mu? Bende hiç olmadı ve sebepsiz
Cnm normal hic hamile kalmadim asilamalarimda olumsuz oldu hep ilk tup bebek ikizdi ama 4 aylikken kurtaj oldum 2. Tup de tuttu oda 2 aylikken dusuk yaptim malesef cnm yani suan yasayan cocugum yok ins bu son olur ve bizlerde kavusuruz kuzularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…