- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
- Konu Sahibi invictus34
-
Yok canım düşük tehlikesi yerleşme kanaması dedi ama ödüm koptu artık hiç bişey yok birde esim yznimda yok görevde oylr olmasında kötü olduAy nasıl pişman olmuşsundur sen de benim gibi. Rahim kasılmasından mı olmuş kanama
İnşallah seninde olur :) test nezaman yapıcaksın?Ay çok tatlı bişey ikizler yaa inşallah ben de hayırlı haberler alırım sizin gibiZorluk olsa da başım üstüne o kadar çok istiyorum ki bebişi
Ptesi canımİnşallah seninde olur :) test nezaman yapıcaksın?
Haber et merakla bekliyorum:)Ptesi canım
Tamamdır inşallah hayırlı haber veririmHaber et merakla bekliyorum:)
Bu gazla yarın yapıcm testi
Pozitif cıksın gerekirse 9 ay uslu dururum sözzzYap bence de :) Pozitif çıkarsa ilk 3 ay ilişki yasak.
Kızlar selam nolur yardım edin bana. Transferimin 5. Gününün gecesi kullandığım hormon ilaçlarının etkisiyle dayanamadım ve eşimle yüzeysel bir ilişki yaşadım. Cinsel brleşme olmaması gerektiğini bildiğim için sürtünme yoluyla birlikte olduk ama sonra okudum ki galiba o da riskliymiş. Tutunmanın tüm belirtileri vardı, şimdi bu oldu o kadar pişman ve dertliyim ki ne olur yardım edin. Konuyla ilgili tecrübeniz bilginiz fikriniz var mı ¿ benzer durum yaşayıp hamile kalan var mı yalvarırım yardım edin doktora da soramıyorum utancımdan.
Haklısınız, inşallah tutunurlar yaaBilirim o hormonlariiibeni de çok zorlamişlardi ama 6.haftadan sonra yzeysel oldu 1-2 kez ilk defa 2-3 gün once birleşme olabildi.
Bi sıkıntı olacagini sanmiyorum bazi doktorlar orgazm olmanin tutunmayi engelledigini , bazilari ise aksine tutunmayi arttirdigini savunuyorlar. Ama tutunacaksa her türlü o bebiş tutunuyor zaten ♥♥♥
Haklısınız, inşallah tutunurlar yaaSizinde mi tüp bebiş
Ay inşallah benim de tutar
Cnm idrar testi yaptin mi sen hicAy inşallah benim de tutar
6. Gün embriyosu ve bgn 11. Günüm test gunum yarın. Sabırla hiçbir test yapmadan bekliyorum yarınki test sonucumuInsallahhh canim kaçinci gun embriyosu ve bugun kacinci gunuuun
Hayır korktum yanlış bir şey çıkar diye o yüzden yapmadım canım sen ?Cnm idrar testi yaptin mi sen hic
Masallah cnm sen ne guzel sabirlisin ben transfer sonrasi 3. Gunden beri yapiyorum sabah aksam hemdeHayır korktum yanlış bir şey çıkar diye o yüzden yapmadım canım sen ?
Hiç değişim oldu mu peki? Ben geçen sefer tam gününde adet olunca çok kötü oldum sinir krizi geçirdim resmen ve uzun süre kendime gelemedim o yüzden bu sefer en azından gününde adet olmadım diye kendimi kandırıp oyalamaya çalışıyorum (halbuki ilaçlardan biliyorum ama işteMasallah cnm sen ne guzel sabirlisin ben transfer sonrasi 3. Gunden beri yapiyorum sabah aksam hemde
Cnm bu sfeer hic bi dgisim agri falan bisey hissetmiyorum malesef ins tutunmustur yavrularim bakalim sabirla beklicez mecbur benim daha 5. Gunum aslinda senin gelmis test zamanin ne guzel ins yarin senden guzel sonuclar aliriz cnm hayirlisiyla beklemek cok zor cokHiç değişim oldu mu peki? Ben geçen sefer tam gününde adet olunca çok kötü oldum sinir krizi geçirdim resmen ve uzun süre kendime gelemedim o yüzden bu sefer en azından gününde adet olmadım diye kendimi kandırıp oyalamaya çalışıyorum (halbuki ilaçlardan biliyorum ama işte)
Hiç hamile kaldın mı veya çocuğn oldu mu? Bende hiç olmadıCnm bu sfeer hic bi dgisim agri falan bisey hissetmiyorum malesef ins tutunmustur yavrularim bakalim sabirla beklicez mecbur benim daha 5. Gunum aslinda senin gelmis test zamanin ne guzel ins yarin senden guzel sonuclar aliriz cnm hayirlisiyla beklemek cok zor cok
Cnm normal hic hamile kalmadim asilamalarimda olumsuz oldu hep ilk tup bebek ikizdi ama 4 aylikken kurtaj oldum 2. Tup de tuttu oda 2 aylikken dusuk yaptim malesef cnm yani suan yasayan cocugum yok ins bu son olur ve bizlerde kavusuruz kuzularimizaHiç hamile kaldın mı veya çocuğn oldu mu? Bende hiç olmadıve sebepsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?