- 19 Haziran 2019
- 473
- 272
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
Bir sıkıntı olmaz canm gönlünü ferah tut tam zamanını bilmemekle beraber benzer durum oldu tam birliktelik olmadığı için sorun yok zaten 5.günmüş tutunma çoktan olmuştur ayrıca benım gebeliği öğrendikten sonra da lekelenme vs vardı birliktelik yasaktı o şekilde bir kaç sefer geçti ordaki maksat içeride baskıyla kasıklarda rahim içinde hareketi azaltmak oda bu şekilde pek etkilemez.çok şükür 10 haftam yarın bitiyor. Moralin yüksek iyi düşünmek çok çok daha önemli bu süreçteKızlar selam nolur yardım edin bana. Transferimin 5. Gününün gecesi kullandığım hormon ilaçlarının etkisiyle dayanamadım ve eşimle yüzeysel bir ilişki yaşadım. Cinsel brleşme olmaması gerektiğini bildiğim için sürtünme yoluyla birlikte olduk ama sonra okudum ki galiba o da riskliymiş. Tutunmanın tüm belirtileri vardı, şimdi bu oldu o kadar pişman ve dertliyim ki ne olur yardım edin. Konuyla ilgili tecrübeniz bilginiz fikriniz var mı ¿ benzer durum yaşayıp hamile kalan var mı yalvarırım yardım edin doktora da soramıyorum utancımdan.
Bu yazı o kadar yüreğime su serpti ki anlatamam... gerçekten Allah razı olsun. Hele ki hamiş birinin cevaplaması ve aynı şeyi yaşamış olmamız daha da rahatlattı beni.Bir sıkıntı olmaz canm gönlünü ferah tut tam zamanını bilmemekle beraber benzer durum oldu tam birliktelik olmadığı için sorun yok zaten 5.günmüş tutunma çoktan olmuştur ayrıca benım gebeliği öğrendikten sonra da lekelenme vs vardı birliktelik yasaktı o şekilde bir kaç sefer geçti ordaki maksat içeride baskıyla kasıklarda rahim içinde hareketi azaltmak oda bu şekilde pek etkilemez.çok şükür 10 haftam yarın bitiyor. Moralin yüksek iyi düşünmek çok çok daha önemli bu süreçtegüzel haberler alırsın inşallah
İnşallah canm bu arada benim 5.gün tek embrıyoydu gebelik testimi transfer sonrası 8.gün yapmıştım pozitif çıktı 106 bhcg değerim belki sende erken öğrenirsinBu yazı o kadar yüreğime su serpti ki anlatamam... gerçekten Allah razı olsun. Hele ki hamiş birinin cevaplaması ve aynı şeyi yaşamış olmamız daha da rahatlattı beni.
İnşallah ben de hayırlı haberleri alırım sizin gibi
Bnm de 5. Gün ama iki embryo. Bugun bi hafta oldu yarın falan baksam mı acabaİnşallah canm bu arada benim 5.gün tek embrıyoydu gebelik testimi transfer sonrası 8.gün yapmıştım pozitif çıktı 106 bhcg değerim belki sende erken öğrenirsin
Zorum manyaklığımdı işteYani zorunuz neydiki diyesim geldi.. tamamen hertürlüsü yasak olduğu için biz yapmamıştık, hatta gebelik boyunca korkudan uzak durmuştuk. Rahimin kasılmaması gerekiyor demişti doktorum. Bundan sonrasına dikkat edin tam tutunma aşaması..
Artık yapacak tek şey sakin kalmak stres yapma kesinlikle. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Ben 8. Gün pozitifi görmüştüm ikizdi. Sende yapsan çıkabilir belkiZorum manyaklığımdı işteO günden beri zaten aslaaa olmadı ve olmaz da. O gun risk olduğunu bile düşünmemiştim o yuzden oldu. Yoksa asla yapmazdım. Rahim kasılmasyla ilgili bşi demedi dr cnku
Varsa cıkar diye düşünüyorum ikinci çizgi net şekilde çıkmıştı kişiden kişiye değişebilir netliğiiBnm de 5. Gün ama iki embryo. Bugun bi hafta oldu yarın falan baksam mı acaba
Ayyy ikizlerin mi var¿ ben de iki embriyo koydurdum tutunurlar inşallah miniklerim. Zor mu ikiz çocuk?Artık yapacak tek şey sakin kalmak stres yapma kesinlikle. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Ben 8. Gün pozitifi görmüştüm ikizdi. Sende yapsan çıkabilir belki
Dayanamayıp haftasonu yapacağım sanırımVarsa cıkar diye düşünüyorum ikinci çizgi net şekilde çıkmıştı kişiden kişiye değişebilir netliğii
Bnm de 5. Gün ama iki embryo. Bugun bi hafta oldu yarın falan baksam mı acaba
İnşallah canımAyyy ikizlerin mi var¿ ben de iki embriyo koydurdum tutunurlar inşallah miniklerim. Zor mu ikiz çocuk?
Bu gazla yarın yapıcm testiTutunma transferden sonraki 3 gün içinde oluyor.
Ben 7.günde erken gebelik testinin kopkoyu çıkmasıyla öğrenmiştim. 138 çıkmıştı değerim. 6.gün tek embriyo. :)
Yok yok bidaha aslaaa kardeş kardeş yatıyoruzBende iki buçuk aylık hamileyim brreber olmadık ama bende yüzeysel yaşadım ve ertesi gün kanamam oldu çok şükür bebegım de birsey yok asla artık böyle bir hata yapmam benimde tup bebek allahım hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin bence artık bisey yapma
Amin ınslalah öyle korktum ki ambulans kanama doktor 4 gece hastanede kaldık ömrüm gitti Allah kimseyi evladiyla sinamasinYok yok bidaha aslaaa kardeş kardeş yatıyoruzAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bize de tattırsın bu duyguyu inşallah
Ay çok tatlı bişey ikizler yaa inşallah ben de hayırlı haberler alırım sizin gibiİnşallah canımevet bir kız bir erkek var :) zor derken şöyle anlatayım ben onlar bebekken zor diyordum taaki 9 seneden sonra kendi kendime hamile kalıp doğurana kadar.. şimdiki bebeğim tek vallahi ikizleri arar oldum bu daha zor oldu.. ikizlerim meğer sakin bebeklermiş. Sadece emziremediğim için biberonla besledim,aynı anda acıktıklarında ve aynı anda uykuları geldiğinde zorlanmıştık eşimle. Yardimcimız olmadı hiç eşimle ikimiz büyüttük. Senin yardımcın da varsa tadından yenmez:)
Ay nasıl pişman olmuşsundur sen de benim gibi. Rahim kasılmasından mı olmuş kanamaAmin ınslalah öyle korktum ki ambulans kanama doktor 4 gece hastanede kaldık ömrüm gitti Allah kimseyi evladiyla sinamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?