• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer zamanı yaklaştıkça

Ahahhaha mantıklı ben bebek çeyizi yapıyorumda çok hoşuma gidiyor birşeyler almak . Bende pozitifi görünce gecelik alayım djjdjdjdj ama şimdi bile birşey alırken hamileyken giyilir mi diye düşünmeden edemiyorum 🥹🥹😂
Kesinlikleeeee 😂😂😂 bir de tayt çok önemli 😂

Canım h merak etme pazartesi de başlasan olur benim adetimin 10.günü biz tedaviye başlamıştık 😆
Ay bugün nedense kendimi daha yorgun hissediyorum
İğnelerden de mi bilmiyorum biraz baş ağrısı oldu

Oksapar ı havasını ayarlayıp vurdum yine biraz acıttı ama dünkü gibi değildi sen de vurdun mu nasılsın kuzum 🌹

Ay bugün nedense kendimi daha yorgun hissediyorum
İğnelerden de mi bilmiyorum biraz baş ağrısı oldu

Oksapar ı havasını ayarlayıp vurdum yine biraz acıttı ama dünkü gibi değildi sen de vurdun mu nasılsın kuzum 🌹
Ben bugün değişik hissediyorum bilmiyorum anlatamıyorum 🥹🥹
Bende aynı şekilde havasını aldım çok şükür acıtmadı benimde alışıyoruz herhalde 🥰

Kızlar merhaba bende dönümün 21. Gününden beri yumurta baskılayıcı iğne oluyorum ( uzun prosedür) adet olacağım gibi yarın. Adet olmamla birlikte 2. Gün tüp bebek yumurta büyütmeye geçilecek. Ama 2. Gün pazara geliyor of stres yaptım 3. Gün başlanır mı tedaviye yoksa iptal mi olur bin bir soru var kafamda 🥹 kaç gün sonra yumurta toplanıyor ortalama bunu soracaktım.
3. Gün başlanır ovulasyon dönemi hatırladğm regl kanı geliyor 12. 15. Gün arasıydı

Back
X