arkadaslar bende ohss oldum belirtileri arastirdim netten,taniyi oyle kendi kendime koydum doktorumu aradim acile gittim 1 gun yattim hafif dereceliydi sular azaliyo.cok kotuydum ama uyandigim zaman saga sola donemiyordum acidan.nefes alamiyordum.daha yeni bu gun iyilestigimi hissediyorum.transferimin 8. gunu herkesin yasadigi belirtileri yasiyorum.yazdikalrinizi okuyunca icimde daha fazla umut belirdi.rabbim yardimcimiz olsun.
merhaba azra ohss yi ilaçların yan etkisi kısmında okumuştum.transferden sonra olan bişeymi?Benim transfere az kaldı ama bulantı kasık ağrıları kramp gibi yan etkileri oluştu
Sizin sayfanızı uzun zamandır okuyorum müjdeli haberi alınca kendımmısım gıbı sevındım
ınsallah bu yasadıgınız saglık sorunuda bıter ve hamılelıgın eglencelı yanlarını bıran once kesfedersınız.
Bebegınıze ve sıze saglıklı uzun omurler dılıyorum
zevkalade canım ya neler çekmışsın.............ne zor...................ohs oldun yanı..............geçmış ols bu arada sonuç çokkkkkkkkk guzellllllllll rabbım tamamına erdırsınnnnnnnnnnnnnn............
arkadaslar sonucu aldım hamileyim... Allah herkese ilk denemede bu haberi almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?