transfer ve bekleme dönemim...

arkadaslar bende ohss oldum belirtileri arastirdim netten,taniyi oyle kendi kendime koydum doktorumu aradim acile gittim 1 gun yattim hafif dereceliydi sular azaliyo.cok kotuydum ama uyandigim zaman saga sola donemiyordum acidan.nefes alamiyordum.daha yeni bu gun iyilestigimi hissediyorum.transferimin 8. gunu herkesin yasadigi belirtileri yasiyorum.yazdikalrinizi okuyunca icimde daha fazla umut belirdi.rabbim yardimcimiz olsun.

merhaba azra ohss yi ilaçların yan etkisi kısmında okumuştum.transferden sonra olan bişeymi?Benim transfere az kaldı ama bulantı kasık ağrıları kramp gibi yan etkileri oluştu

bende transferden sonra ayni belirtileri yasadim.karnim o kadar sismistiki nefes alamicak duruma gelmistim.çok sükür rabbime tuttu.lütfen kafaniza takmayin.ne kadar rahat ve pozitif olursaniz o kadar pozitif sonuç alirsiniz.unutmayin...

merhaba azra ohss yi ilaçların yan etkisi kısmında okumuştum.transferden sonra olan bişeymi?Benim transfere az kaldı ama bulantı kasık ağrıları kramp gibi yan etkileri oluştu

mrb rokoko,a.s.doktorumuz bize transferden sonra karinda sislik olacagini soylemisti nefes almakta gucluk cekcegimide ama bunun bi hastalik oldugunu falan bilmiyordum transferim bu ayin 22 sinde yapildi eve geldim gelir gelmez karnimda bi sanci vardi ve nefes alamiyodum gecer diye bekledim 6 gun falan,baktim gecmiyo hemen doktoru aradim iste anlattigim gibi.transferden sonra bana bisey olmadi sadece yumurtaliklarimin oldugu yerde sislik ve agri vardi biraz, oda normal diye dusundum sonucta yumurta toplama islemide yari ameliyat.kisaca yumurta toplama isleminden 2 gun sonra transferim gerceklesti ve agrilarim o gunden itibaren basladi.bu hastalik yumurtalarin asiri uyarilmasindan dolayi oluyormus ve kadinlarin%80 yasiyormus ben doktorumun yalancisiyim.:1rolleyes:insanin psikolojisini cok etkiliyo,ben kendimi cok kotu hissetmistim.umarim sen yasamzssin.

arkadaşlar bu sabaha karşı iyice kötüleştim. midemin civarına acayip sancı girdi ve kıvranmaya başladım. bir yandan da nefes alamıyorum, öksürüyorum... hemşire nöbetçi doktoru çağırdı, kendi doktorumu telefonla aradılar, doktorum gerekli ilaçları ve serumu söylemiş. bana verdiler, biraz rahatladım ama sabah boğazıma kadar tıkanmış vaziyetteydim, doluluk hissi had safhadaydı. soru soruyorlar, cevap bile veremiyordum. en sonunda doktorlarım karnımdan su almaya karar verdiler. önce ultrasonla baktılar, her yanım ödem, iç organlarım sular içinde yüzüyor resmen, karnım da acayip şiş... ultrasonda iğnenin gireceği yeri belirleyip karnımı tentürdiyotladılar veeeeeeee şaaaak diye canlı canlı uyuşturmadan çuvaldız mı desem şiş mi desem ona benzer ama içi boş bir iğneyi karnıma batırdılar. batırırken bayağı canım acıdı, sonra o iğneyi sabitlerken içimde iğneyi resmen hissettim, ama sabitledikten sonra acı falan kalmadı. iğnenin bir ucu karnımda, bir ucunda ise hortum bağlı, hortumu bir serum şişesi büyüklüğünde şişeye sarkıttılar, karnımdan şakır şakır su geldi... karnımdan tam 3 litre su aldılar. yeniden doğmuş gibi oldum. inşallah bir daha böyle bir işleme gerek kalmaz... hala hastanede gözetim altındayım... dua ediyorum bir an önce iyileşip evime dönmek için...bu arada, 13. gün bhcg değerim 1000...

Sizin sayfanızı uzun zamandır okuyorum müjdeli haberi alınca kendımmısım gıbı sevındım
ınsallah bu yasadıgınız saglık sorunuda bıter ve hamılelıgın eglencelı yanlarını bıran once kesfedersınız.
Bebegınıze ve sıze saglıklı uzun omurler dılıyorum

bugün kan tahlilim var ins hayırlı haber alırım. ins benim gibi hayırlı haber bekleyen butun herkes hayırlı mucize dolu haberler alırlar.

zevkalade canım ya neler çekmışsın.............ne zor...................ohs oldun yanı..............geçmış ols bu arada sonuç çokkkkkkkkk guzellllllllll rabbım tamamına erdırsınnnnnnnnnnnnnn............

mrb zevkalade,vereliniortakgecmis olsun seni cok iyi anliyorum seninki en siddetlisinden olmus,cok sukur kurtulmussun,bide bebis olursa eminim cektigimiz tum bu sikintilarin hic biri aklimizda kalmiycak.
bende dun bu ohss icin gittim doktora karnimdaki su kendiliginden cekilmis,yumurtalarimda kuculuyo,cok buyumuslerdikurtuldum yani..bide idrar tahlili aldim doktorumdan,yapma dedi ama yapcam persembe kan vercem,carsamba yap yapcaksan dedi ama dayanamiyorum sali yani yarin yapcam.
ayin 22 sinde transfer oldu varsa cikar dimi?dua edin.:Saruboceq:

el-muallim destegin icinde tesekkurler!opuyorumnanaktan

canım azra............inş çıkar olmuş baya.......ama doktorun dedığı gunu beklesen daha ıyı olur canım..............ama ıdrar testı dene ıstersen ama bılıkı kesın sonuç vermeyebılır moralını sakın bozma...bazen geç tutunma oluyooo gununde kan testı yapppp...............inş sevınırız bu yaz canımmmmmmmmmmmmmm

kız zatennn bı gun kalımışşş.................dayanmak beklemek zor ama ne yapcan sabır azcık daha................ahhhh bu bebişler çok nazlı mılletuınkı kapıda beklıyo sankı hemen gelıverıyııooo bızımkıler çokk nazlı................

canımcım böyle yazılanları görünce daha çok motive oluyor insan,çok sağol:1hug:...
ama henüz pek bir sevinç yaşayamadım, kendimle mücadelem bittiği zaman herhalde daha iyi anlayacağım bu mutluluğu..

sağol bitanem, şu son 2 gün hayatımın en zor 2 günüydü. beni uyutun bi daha da uyandırmayın diye doktorlara yalvardım. eşim ne yapacağını şaşırdı... şu an tek dileğim bir daha vücudumda sıvı toplanmasın ve bu aşamaya gelmeyeyim. bebekleri sonra düşünürüz...

Son düzenleme:
senağlamasenağlamasenağlama çoooooooooooooook kötüyüüüüüüüüüüüüüüm! ne yapıcam bilmiyorum artık...... biraz önce doktor ultrasonla baktı. karnım hala su toplamaya devam ediyormuş... ciğerlerimin orada da varmış. ben yarın bi umut hastaneden taburcu olmayı beklerken doktor yakında tekrar su alma işleminin yapılabileceğini, belki akciğerin oradan da su alınabileceğini söyledi. yeter artııııııııııııııııııksenağlamasenağlama daha ne kadar çekicem böyle? senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…