canıımm transferin hayırlı olsun hihoyyyt inş.pozitif sonuç alırsın benimde yarın yumoşlarım toplanıyor :bbo:
doktorunu tanıyorum nur çok hoş tatlı bir bayan çok samimi kendisi bi ara urfada görev yapıyordu o aralar giderdim ona bana şeker kız candy derdi çok merak etmiştim gittikten sonra napıyor acaba evlendi mi diye kaydirigubbakcemile3 umarım aldığın pozitiflik sonuçlarına yansır canım allahım yardımcımız olsun :Saruboceq:
Bugün 4. günüm... Hiçbir belirtim yok...:çok üzgünüm: İyice sabırsızlanmaya başladım..... Kafamı ne kadar dağıtmaya çalışsam da olmuyor.... Kitap okuyorum, bilgisayarla uğraşıyorum, tv izliyorum, olmuyor, olmuyor, olmuyor....:sm_confused:
Arkadaşlar, ne olur yardım edin, hamileyseniz belirtileriniz kaçıncı gün başladı ? ne gibi belirtiler oldu?:uhm: Ama kararlıyım, son güne kadar idrar testini elime almayacağım, kan testiyle sonucumu öğreneceğim. Allahım bu sınavdan başarıyla çıkmamızı nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Merhaba benimde 16 sında transfer yapıldı.Beklemekten çok sıkıldım.Hiç birşeye konsantre olamıyorum.Biraz önce netten araştırdım bi test varmış ilişkiden 7 gün sonra bile sonuç veriyormuş.Acaba alıp denesem mi die düşünüp duruyorum :
kızlar hadı az kaldı ya...........bırazcık daha sabır.....tabı demesı kolay bılıyorum haftaya bende evdeyım sıkıcam bılıyorum ama ne yapalım gecek ınş..yetrkı guzel sonuç ols...........guzel haberlerınızı heyacanla beklıyorum..................
kızlar benım de transferımın 3. gunu bugun, bende de belırtı yok, ayrıca yumurtalar toplandıgından berı agrılarım vardı kasıklarımda onlar bıle gectı, goguslerım taş gıbı ve agrıyorlar, kasıklarım da cok hafıf ara ara agrıyor gıbıbı de doktor bana evde oturmamamı aksıne dısarıda gunluk hayatıma devam etmemı soyledı, boylece kan dolasımı daha fazla oluyor ve tutma sansı artıyormus, ben sadece transfer gunu evde yattım onun dışında işe gidiyorum sadece agır hareketlerden kaçınıyorum o kadar... heyecan desenız cok fena.... bu arada ilac olarakda cirinone vajinal jel kullanıyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun.. zor bır surecteyız hepımız...
birazcık belirtim olsa daha kolay bekliycem ama hiç belirti yooooooooooook...senağlama
canım ben de istesem işe giderim ama tem otoyolundaki stres ve işyerindeki çalışanlara sinir olmak daha fazla zarar verirmiş gibi geliyor bana... Bir de işyerimdekiler soru sormasın diye şehir dışına gitiğimi söyledim onlara. 10-15 gün kalıcam diye biliyolar...
senin de hayırlı haberlerini bekliyorum canım...
canım bence kan testi dışında hiçbir teste güvenme. ayrıca 12. gün test yapılmasının
da mutlaka bir nedeni vardır. yoksa doktorlar bizim bu bekleme eziyetini çekmemizi isterler mi? hem o testlerde negatif çıkarsa ve de ya sen hamileysen o zaman kan testine kadar kendini hırpalamış olmayacak mısın? hiç belirtin falan var mı? ben de zaman zaman umutsuzluğa düşüyorum ama beklemekten başka çaremiz de yok diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?